Şimdi Ara

Football Manager 2023 [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
19
Favori
34.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Güzel bir tema bulamadım ya. Önerebileceğiniz bir tema var mı?

• arkadaşlar merhabalar, Galatasaray ile kariyer açtım ve son transfer güncellemesi ile oynuyorum ama Kerem Demirbay yabancı statüsünde görünüyor. Nasıl çözebiliriz yardımcı olabilir misiniz

• eserdaldal E kullanıcısına yanıt

Alman milli takımda oynamıştı kerem ondan dolayı yabancı statüsünde. 

• DcNeuS kullanıcısına yanıt
    fm scout
    FME - Zealand FM23 Skin by FMEnhanced | FM Scout
    https://www.fmscout.com/a-zealand.html

Ben bunu kullanıyorum tavsiye ederim. 

• Bu skini indirip gerekli klasöre ekleme yapınca oyunda herhangi bir değişiklik yapmıyor. en azından görsel olarak herhangi bir değişiklik yok

Diğer skinleri indirip skin dosyasına atınca çalışıyorlar ama bu zealand çalışmıyor.

• MARCO kullanıcısına yanıt

hocam taktik tahtasında oyuncuların yüzleri görünmüyor. ne indirmem lazım? sourtit den her şey indirdim ama yok görünmüyor. zeeland temasını da kullanıyorum arkadaşta var ben de yok.

• Fm2022 yi Fm 2023 de devam edebiliyor muyuz

ama hocam türkiyede mavi kart statüsünde yerli olarak oynuyor bunu nasıl ayarlayabileceğiz

• aurosonic kullanıcısına yanıt

Taktik tahtasında yüz bendede gözükmüyor hocam açıkcası hiç bakmadım gözüksün felan diyede ama açtığımda bakarım bir ayarı var mı diye 

• eserdaldal E kullanıcısına yanıt

Yeni kural o fm24 te olur belki baya değişik bir kural çünkü :)

Tercihlerde tema bölümden zealand olarak seçmen gerekşyor hocam onu yaptın mı ?

• Kerem demirbayı oyun içi editör ile türk yapabilirsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Tabi ki :) Bir çok tema denedim zaten. Fm22 de SSD Gold v3 skinini kullanıyordum baya hoşuma gitmişti ama galiba 23 de yok
    fm scout
    OPZ Elite 2023 Series I ver. 23.2.1 [28-2-23] | FM Scout
    https://www.fmscout.com/a-opz-elite-fm23-skin.html

Şuda popüler denedin mi ?

Denedim hocam. Genel olarak skinlerin çoğunu beğenmedim :) ''Just skin'' adlı skini kullanıyorum şuan, diğerlerine nazaran daha çok hoşuma gitti

• FM 2024 12 Eylül'de tanıtılması bekleniyor. Sızıntıya göre 6 Kasım da çıkış yapacak. 2025 ile beraber yeni motora geçilecek. 2024 eski motorla çıkacak son oyun olacak

• www.footballmanager.com
    Football Manager 2024 | 6 Kasım'dan itibaren erişilebilir
    https://www.footballmanager.com/tr/games/football-manager-2024

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• FM24 Console ayrıca 6 Kasım'dan itibaren Xbox, Xbox Game Pass ve PC için Xbox Game Pass üzerinden satışa sunulacak.  PC için Xbox Game Pass aboneleri de masaüstü klasiğinin tam sürükleyiciliğinin tadını çıkarabilecekler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    23 kutulu bulamadım GP üstünden oynadım. Şimdi de GP üzerinden oynarım. Zaten makyaj yapacaklar. 25 e kadar GP götürür yine.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hani fm24 ile birlikte oyun tamamen değişecekti daha gerçekçi bir motor gelecek falan diyolardı oyun aynı 23 gibi duruyor.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.