< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Football Manager 2024 [ANA KONU] - ÇIKTI! (3. sayfa)
-
-
Gelmiş gözüküyor bende. Bir kontrol edin hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bende ücretli hala?
edit:geldi şimdi :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 6 Kasım 2023; 19:16:29 > -
19:14 itibariyle geldi haydi hayırlı olsun.Az crasch dump'lu az buglu oyun olması temennisiyle...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cikko15 -- 6 Kasım 2023; 19:15:58 > -
Şuanda geldi , baya yüklenen var bakalım
-
Cümleten herkese iyi oyunlar. Adam Aznou, Assan Ouedraogo ve Brajan Gruda'yı kaçırmayın...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geldi
OnNo kesitleryoutubeHerkeseSelamlar arkadaşlar bu videomuzda Kemal Sunalın filminden marmara kazım koşun lan dükkanı yağmalayın kesitini sizlerle paylaşıyorumhttps://www.youtube.com/watch?v=nl7pkpOQPx8 -
Bu hatayı alan var mı?
-
Aynı hatayı aldım :) Bugün oynamayacağız galiba.
-
xbox app'den sign out yapıp, ardından microsoft store'a giriş yaptıktan sonra tekrar xbox app'e sign in yaparak giriş yapabildim
-
Microsoft Store u açtığım zaman girebildim ben de aynı hatayı alıyordum
-
Oyun gene saçmalıklar ile başladı. fenerbahçe djikuyu kiraladı daha oynatmadan:) sürekli sakatlık vs var.
-
Türkiye ligi için yabancı sınırını kaldıran dosyayı yapma şansınız var mı? Editör bulamıyorum kendim yapıcam normalde ama yabancı sınırı varken oynamak istemiyorum.
-
En dandik takım bile en az 3 gol atıyor. Her maç en az 2 penaltı oluyor. Tebrikler yine leş bir oyun yapmayı başarmışlar. 800 lira verirken 800 kere düşünün.
-
gamepass varken kimse almıyordur heralde. skin değiştirip veriyorlar her sene rakip yok fifa gibi aynı.
-
Yanlislikla fm 23 klasorunu sildim tum logolar falan gitti telif hakki diye herkes logolari sitesinden kaldirmis ama 3.8 gb zar zor bulabildim. İsteyen olursa pm atsin link atariz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gamepass 159 lira olmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marty.McFLY -- 6 Kasım 2023; 23:23:22 > -
Gamepass e geldiğinden beri deniyorum oynamak ta istiyorum ama anlayamadım gitti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar neden Almanya Milli Takımını alamıyoruz ? Milli takım oyuncuları gerçek fake değil ama gene başına geçemiyoruz. Sebebi nedir bilen var mı ?
-
FMRTE key olan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X