Öncelikle hepinize hayırlı akşamlar dilerim arkadaşlar sizlere Footstar oyunundan bahsetmek istiyorum.Ben oyunda zamanında TFF Gazeteciliği Milli Takım Yardımcılığı Ankara U21 Yardımcısı ve en son İstanbul U18 Şehir Takımı Menajerliği yapan Yağız Türkerim. Bu oyuna bundan birkaç zaman önce başladığımda pek sevmemiştim ancak bir şeylerle uğraşınca hoşuma gitti.Şuan Kasımpaşa SK ve Kuveyt U18 Menajerliği yapıyorum.
Tuttuğunuz takımın formasını giymeyi ve futbol sahasında neler yapabileceğinizi herkese gösterebildiğinizi hiç hayal ettiniz mi?
Football Star sizin de futbolcu olabileceğiniz bir oyundur!
Dünyanın görmüş olduğu en iyi oyuncu olabilmek için, diğer birçok özellikle birlikte hangi takıma gidebileceğinizi seçebilirsiniz, antrenman programlarınızı ayarlayabilirsiniz, takım arkadaşlarınızla iletişim kurabilirsiniz, röportajlar verebilirsiniz, hayat tarzınızı ve moralinizi yükseltmek için alışveriş yapabilirsiniz!
Footstar'da aynı zamanda menajerlik, muhabirlik ve futbolcu temsilciliği de yapabilirsiniz! Bir menajer olarak dünyanın her yerinden gelen birçok oyuncuyu yönetebilirsiniz! Bütün bunları tarayıcınızdan online olarak bedava, 7 gün 24 saat
yapabilirsiniz! Daha ne bekliyorsunuz? Hakem ilk düdüğü çalmak üzere... takım arkadaşlarınız sizi bekliyor! Şimdi katılın ve hemen sahaya çıkın!
Hedeflerimiz: Öncelikle bu oyuna katılırsanız eğer sizleri Kasımpaşa U19 Paf takımımıza alıp vereceğimiz antreman sistemiyle yetiştireceğiz daha sonrasında birlikte başarılara koşacağız.Kasımpaşa olarak bu sezon hedefimiz Süper Lig bunun içinde play-off oynayacağız.
Aktif bir kadro oluşturacağımız için bazı yerlerde söz sahibi olacaksınız mesela Kasımpaşa SK Dergisi çıkartacağız bu derginin yazarı sizler olacaksınız.
Maç öncesi Güven timleri oluşturacağız.
Detaylı bilgileri ister buradan ister oyundan yazarak öğrenebilirsiniz..
Aktif yerli oyunculara ihtiyacımız var gelin hep birlikte iyi bir ekip olalım birlikte kupalar kaldıralım!
Oyunda Kocaeli şehrini açtırmaya uğraşıyoruz bunun içinde Kocaeli U18 de oynayacak oyunculara ihtiyacımız var sizleri bekliyoruz :)