Şimdi Ara

★★★ FOR HONOR (PS4 ANA KONU) ★★★ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.341
Cevap
20
Favori
61.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • StyleSlayer kullanıcısına yanıt
    Yazın kullanıcı adınızı hocam yollayayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş için istiyodumda benimde varmış yeni fark ettim sağolasın hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Relinquished06

Beta invite isteyenler mesaj ile ubisfot nicklerini göndersinler. 3 kişiye gönderebiliyorum bende.

Not : Sürüm ps4.

Edit : 2 invite kaldı.

Bu tam olarak ne oluyor anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

Orijinalden alıntı: Relinquished06

Beta invite isteyenler mesaj ile ubisfot nicklerini göndersinler. 3 kişiye gönderebiliyorum bende.

Not : Sürüm ps4.

Edit : 2 invite kaldı.

Bu tam olarak ne oluyor anlamadım

Oyunun kapalı betasına katılmak isteyenlere key atıyorum. 1 tane kaldı.
  • Relinquished06 R kullanıcısına yanıt
    Peki karşı tarafta bu oyun yoksa oynayabilir mi

• quote:

Peki karşı tarafta bu oyun yoksa oynayabilir mi

Hocam karşı taraf kim? Ben key veriyorum betayı indirip oynuyorsunuz. Yalnız bende key kalmadı 2 arkadaş mesaj attı.
  • Relinquished06 R kullanıcısına yanıt
    Davet atıyoruz öyle anladım

Karşı taraf dediğim oyunu ben indiriyorum arkadaşımın kodu yok o indiremiyor onun için sordum

• quote:

Davet atıyoruz öyle anladım

Karşı taraf dediğim oyunu ben indiriyorum arkadaşımın kodu yok o indiremiyor onun için sordum

Karşı taraflık bir şey değil. Beta key hediye ediyor. Sen de oyunu indirip oynuyorsun.
  • arkadaşlar beni invite ettiler ama key filan gelmedi emailime sadece beta kaydınız alındı maili geldi oyunu nasıl indireceğim şimdi? Bilen biri yardımcı olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

arkadaşlar beni invite ettiler ama key filan gelmedi emailime sadece beta kaydınız alındı maili geldi oyunu nasıl indireceğim şimdi? Bilen biri yardımcı olabilir mi?

https://account.ubisoft.com/ girip Beta erişimini kontrol et. For Honor'lı bir şeyler yoksa mail gelmesini beklemen gerekiyor.
  • beta kısmı boş görünüyor acaba yarın filan gelir mi kesin yoksa kaydım olmamış mı? Normalde hemen mi geliyordu? 2 aşamalı şifrelemeyi filan yapmamışım bilgilerim de eski olabilir hesabı uzun zamandır kullanmadım ondan dolayı göndermemiş olabilir mi?
  • quote:

arkadaşlar beni invite ettiler ama key filan gelmedi emailime sadece beta kaydınız alındı maili geldi oyunu nasıl indireceğim şimdi? Bilen biri yardımcı olabilir mi?

Ben de ayni durumdayim. Key gelmedi, hesaba baktigimda da herhangi bir betaya erisiminiz yok diyor.

• Lithium kullanıcısına yanıt
    Zannetmiyorum onlarla ilgisi yoktur. Bence biraz daha beklemen lazım, sonuçta kaydının alındığı maili gelmiş. Ara sıra mailini kontrol et. Özellikle Spam/Çöp Kutusu/Önemli bölümlerine bak, bazen oraya düşüyor.
  • quote:

Gelen maildeki (Confirm to take part) yazısına tıklamalısın. Ardından keyi gönderdikleri ikinci bir mail daha alacaksın. İkinci maildeki keyi PSN'e gireceksin ve kütüphanene eklenecek. Oradan da oyunu indireceksin.
  • ilk maildeki yazıya filan tıkladım zaten ubisoft notice filan açılıyor ama 2.mail ve key gelmedi bir türlü. Geç mi geliyor herkese?
  • quote:

ilk maildeki yazıya filan tıkladım zaten ubisoft notice filan açılıyor ama 2.mail ve key gelmedi bir türlü. Geç mi geliyor herkese?

Yazıya tıkladıysan. Kayıt başarılı tarzında bir yazı çıkıyordu sanırım. Redeem Code kısmına girin isterseniz. Bende hemen gelmişti Beta key.

http://forhonor.ubisoft.com/game/en-gb/beta-redeem/
  • arkadaş davetini nerden yapıyoruz bende davet gönderebilirim ?
  • Pc için davet isteyen pm atabilir.

• ps4 için davet verebilecek var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.