Şimdi Ara

★★★ FOR HONOR (PS4 ANA KONU) ★★★ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.341
Cevap
20
Favori
61.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

★★★ FOR HONOR (PS4 ANA KONU) ★★★
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpererez

arkadaşlar beta başlamış, girdim ben

online mi girdiniz online girip bilgi versenize hemen
  • Arkadaşlar oyunu indirdiyseniz şimdi üstüne 2 GB daha indirmeniz gerekiyor. Patch atmayı unutmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasinJR10

quote:

Orijinalden alıntı: alpererez

arkadaşlar beta başlamış, girdim ben

online mi girdiniz online girip bilgi versenize hemen

evet online

• Açıldı beta iyi oyunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birşey soracağım arkadaşla ortak hem Plus hemde oyun aldık ana hesap olarak benim makinede kayıtlı ben istediğim hesaptan girip oynuyorum arkadaş sadece bir hesaptan oynuyor buraya kadar sorun yok

Ben betayi arkadaşın kullandığı hesaba indirmedim aklıma gelmedi diğer hesaptan indirdim onda Plus yok bu hesabı ana hesap yapsam arkadaşım bu hesaba girip oyunu indirebilir mi sanırım indirebilir ama online oynanir mi sorun burda

• Betyı oynamak için ps plus gerekiyor mu
  • Psn coktu ise bak. Ulan..

• Böyle grafik ve gerçekçi animasyon kalitesini en son Uncharted 4'de gördüm.
    Oyun sarıyor baya 1vs1 modu çok iyi.
    Dövüş sırasında birçok kombinasyon yapılıyor bildiğin dövüş oyunlarında olan kombolar var her karaktere özel.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serverlara baglanmiyor. Tam bekledigim gibi

• Tam inmeden oyuna girebiliyor muyuz arkadaslar kontrol eden var mi?

• Bu yıl en çok merak ettiğim oyunlardan biri. Umarım yine ubisoft şişirmesi çıkmaz. Samuraylı oyunları özlemiştim. Yakında Nioh'ta geliyor
  • Offline oynayabiliyor muyuz? Su anda plus uyeligi yok bende.

• Beta görüşlerim : Oyun genel olarak güzel gözüküyor. Grafikler tatmin edici animasyonlar çok iyi oynanış da hızlı ve çok zevkli olmuş. Yanlız her online oyunun kaderi olan şey bunda da geçerli. Oyundan uzun süreli zevk almak istiyorsanız arkadaşlarınızla oynamanız şart. 1v1 modu zevkli ama bir süre sonra sıkacaktır. 2v2 modu için çok fazla arkadaş gerekmese de o mod da sıkacak. Oyunun oynanmasını sağlayacak 4 v 4 domination modu içinse kesinlikle arkadaş lazım.1 kere oynadım ve oyun tamamen kaosa dönüştü. İletişim olmayınca herkes kill peşine düştü görevden uzaklaştı bu yüzden arkadaşınız yoksa o moddan zevk almanız mümkün değil.Oyunda senaryo modu olacak denildi beta da mevcut değil ama çok sağlam bir senaryosu olacakmış gibi gelmiyor. Multiplayer dinamiklerinin üzerine birkaç cutscene ekleyip hikaye modu diye önümüze sürecekler.

ÖZET: Arkadaşınız yoksa zevk alamayacaksınız aynı Rainbow gibi.

• tam bi hevesle bağlanmaya çalıştım ki serverlar çökmüş, yine kursağımda kaldı alkışlıyorum Sony
  • oyunu 3 dk önce kapadım 55 dk oynadım 3 kere duel 1 kere domination oynadım tek kelimeyle oyun harika bu kadar zevk almamıştım uzun zamandır
  • Relinquished06 R kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum size hocam arkadaşsız oynamıyor. 4v4 yaptım iki defada aynısı yok. Alan savunulacak adam gitmiş B yi almaya. Arkadaş iyi güzelde. Yaa ubisoft yalnız kurt gibi takılacağımız bir oyun yapsana kardeşim.

• beyler sahaya şanlı bayrağımız olmadan çıkmayın sakın :)
  • tnrvrd1996 kullanıcısına yanıt
    valla hocam duello modu harika bence bide karakterleri upgrade customization da yapabiliyoruz onuda çok sevdim ben bayıldım ben oyuna
  • Beyler rainbow gibi beraber takılmamız lazım mecbur takım olcaz ekip olcaz betada değilse bile tam sürümde böyle olcak forumda herkeste tek takılma isteği var kimse takım olmak istemiyo biz 4 kişiyiz gelen gelsin

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.