Şimdi Ara

★★★ FOR HONOR (PS4 ANA KONU) ★★★ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.341
Cevap
20
Favori
61.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen öyle son zamanlarda ubisfot hep multiplayer'a kaydı. Tamam güzel oyunlar ama benim senin gibi oyunları singleplayer için oynayanlar da düşünülmeli. Ps4 de online oynayacak oyunum olmadığı için plus bile almıyorum. Online olarak oynadığım tek oyun Fifa ve League of Legends bunları da pc oynuyorum.
  • Arkadaşlar hesabı paylaşacak biri yok mu 3 gün sonra geri veririz sadece bu oyunu denemek istiyoruz arkadaşla

Ben oyun ve Plus ortak aldığımız hesaptan indirmedim aklıma gelmedi şimdi arkadaş bu oyunu indirir ama onun hesap seç olduğu için Plus ister

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psn baglanabilen varmı?

• Warriors,

PlayStation Network is experiencing a degredation of service at the moment, and it may affect our PS4 players.

Please be patient, we are positive you will be able to continue playing soon!

The For Honor Team"

Psnde sikinti varmis.. Tam for honor betasinin baslangicina denk getirmeleri on numara

• Arkadaşlar kod mailin neresinde yazıyor tam olarak arkadaşa kod gelmişte bulamıyor

• Davetiye yollayabilen varsa pm atabilir mi ?

• yusei kullanıcısına yanıt
    Oyuna diyecek lafım yok beta haliyle bile güzel ama ubisoft şu takımlı online kafasından sıyrılması lazım. Ayrıca düello modu benide sardı. Bakalım şuan oyun alınılacak gibi, ellerine yüzlerine bulaştırmazlarsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: tnrvrd1996

Oyuna diyecek lafım yok beta haliyle bile güzel ama ubisoft şu takımlı online kafasından sıyrılması lazım. Ayrıca düello modu benide sardı. Bakalım şuan oyun alınılacak gibi, ellerine yüzlerine bulaştırmazlarsa.

Takım odaklı olması daha zevkli hep aynı tip oyunlar olmasından iyidir bunun için ubisof oyunlarını seviyorum

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Zevkler meselesi hocam. Severim ama içine düşecek kadar değil. Al benisi yüksek bir oyun ona şüphe yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: tnrvrd1996

Zevkler meselesi hocam. Severim ama içine düşecek kadar değil. Al benisi yüksek bir oyun ona şüphe yok.

Yani demek istediğim değişiklik oluyor takım oyunu oluyor zevkli oluyor

Örnek Bf1 titan fall 2 aynı grupta oluyoruz oyun başlıyor ikimiz ayrı yerlere gidip savaşıyoruz

Recon oyunu tam takım oyunu beraber hareket ediyoruz böyle zevkli oluyor

The division dan çok zevk aldım mesela yani kişinin tercihine kalmış arkadaş ortamında oynamak isteyen alır oynar ben tek oynamayı seviyorum diyen ise diğer oyunları oynar çeşitlilik her zaman iyidir

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Oynayacak adam yok etrafımda forum harici daha doğrusu etrafımda kendini oyuna adamış arkadaş yok bi ben varım diğerine oyun sorsan pes ten başkasını bilmez oda pes 13. Division almıştım iyi güzel oyun ama yanında adam olmayınca sattım gerçi forumdan arkadaşları buldum ama iş işten çoktan geçmişti oyunu satmıştım. Neyse alınca oynarız beraber. Siz almaya niyetli gibisiniz.

• tnrvrd1996 kullanıcısına yanıt
    Benden çok arkadaşım almak istiyor

Bende deneyim bakalım nasıl psn de sorun varmış sanırım sorun düzelsin deniyecem

• Ps plus gerekmiyor arkadaşlar.

Oyun şuan online girilebiliyor az önce çıktım hala açık bir sıkıntı yok beta başladığından beri oyun açık bende.. belki o yüzden bir fikrim yok.

Oyuna gelecek olursak eğer, 1 2 saat kadar oynadım oyunu güzel geldi. Grafikler gayet güzel özellikle mekan tasarımları dövüşler başlamadan önceki geçiş animasyonları baya hoşuma gitti. 1 saatimi practice tarafında geçirdim ne nedir ne işe yarar diye baya bir baktım. Özellikle practice free modunda takıldım biraz burada bildiğimiz bölge kapmaca şeklinde savunup atak yaptığımız mod vardı. Zevkliydi ama 2 kişi karşınıza çıktımı zorlanıyorsunuz, çünkü iki kişiyi de takip etmeniz gerekiyor ve nereden vurduğunu görmeniz ona göre defans yapmanız gerekiyor. O yüzden bu mod da arkadaşlara katılıyorum arkadaşlarınızla daha iyi anlaşarak taktik yapabileceğiniz bir mod. Onun dışında bilmeyen arkadaşlara az çok dövüş sisteminde bahsedeyim ki bu oyunun tabanını oluşturuyor gerçekten. Yukarıda da söylediğim gibi oyuncunun nereden vurduğunu görüp ona göre savunma yapmanız gerekiyor. Şöyle bir sistem var oyunda. Elinizde ki silahı sağa sola yukarı şekilde yer değiştirebiliyorsunuz. Karşıdan gelen saldırıda rakip oyuncunun üzerinde kırmızı bir yön çıkıyor buna göre sizde o yöne doğru defans yapmanız gerekiyor. İşte bu kısımda karakterlerin fiziki farkları ortaya çıkıyor. Karakterler arasında ki farkları gerçekten beğendim. Şöyle ki karakteriniz eğer iri yarı bir şey ise ona göre ağır yapıda dövüşüyorsunuz ve taktiğiniz ona göre yapmanız gerekiyor. Çünkü karşıda ki rakip ağır yapılı değil daha kıvrak bir şeyse sizin yapacağınız hareketi görüyor ve ağır olduğunuz için hareketi ağır yaptığınız için defans yapması daha da kolaylaşıyor. Ve tabi ki yapılı karakterlerinde daha fazla can götürme durumu var.

Onun dışında şuan online olarak 1vs1 kapışma ve 2vs2 kapışmayı oynadım. Gerçekten zevk aldım diyebilirim. He tabi bunları şuan için söylüyorum daha sonra bu modlar çok sıkar mı sıkmaz mı biraz daha oynadıkça anlayacağız diye düşünüyorum.

Bu arada ps4 invite hakkım var 3 kişiye sanırım atmak için arkadaş olmamız gerekiyor uplayden. Eğer isteyen varsa uplay nickini yazsın ekleyip davet gönderebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cell34 -- 26 Ocak 2017; 19:52:6 >

• quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

Benden çok arkadaşım almak istiyor

Bende deneyim bakalım nasıl psn de sorun varmış sanırım sorun düzelsin deniyecem

Psn de sağolsun geldi tüy dikti

• Akk doldu ve ben kodu yeni gördüm adamlar 2 gün önce yollamış halbuki. Psn zaten çöktü acaba beta bitmeden yetişir mi yüklemeye başlasam ?

• LastNova L kullanıcısına yanıt
    Ben iki günde indirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Urthas

Offline oynayabiliyor muyuz? Su anda plus uyeligi yok bende.

Cevap verebilecek yok mu ?
  • TheScarp kullanıcısına yanıt
    İki üstte Plus gerekmediği söylendi, az mesajları okuyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheScarp

quote:

Orijinalden alıntı: Urthas

Offline oynayabiliyor muyuz? Su anda plus uyeligi yok bende.

Cevap verebilecek yok mu ?

hocam oyun plus gerektirmiyor. Ben oynuyorum online.
  • Samurai sectim. Multiplayer botlara karsi oynaniyor hicbirsey anlamadim
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.