Şimdi Ara

★★★ FOR HONOR (PS4 ANA KONU) ★★★ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.341
Cevap
20
Favori
61.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de istedigim etkiyi alamadim ya oyundan. Bi seyler eksik gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyi mod 2v2 bence bi arkadasinizla girin tabi

• Ps4 kodu aranmakta

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ryse of Rome nerde. Bu nerde.. :(((((

• Bu oyunun en son kodu değil belli. Oyunun son halinde 3 tane daha savaşçı var.
  • Buyukbaba kullanıcısına yanıt
    millet kod yazmaktan arkadaşın da kafası karışmış
  • beyler kod isteyen varsa vereyim ps4 için.Hiç ubisofta güvenip 20gb falan indiremem
    5GGP-FQNK-4DE8
  • saat 8de açtık bu saate kadar oynadık internet kesildi de bıraktım sabah iş var diye bahane oldu.

ben beğendim. alıp oynarım bu tarz bi oyun yoktu elimizde çünkü

• Oyunu çok beğendim. Buda r6 gibi eksik çıkacak ama zamanla toparlayacaklar gibime geliyor. Animasyonlar efsane yalnız iki yıldır ne için uğraştıkları belli oldu

• Oyunu ben beğendim, grafikler cok iyi olmus R6 benzeri bir oyun animasyonlar oynaniş bence cok iyi hikayeden cok emin olamadım oyun multiplayer icin yapilmis gibi duruyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun single bölümünün "olsun" diye yapılacağını varsayarsak bu oyun tam oyun fiyatını hak etmiyor. Zayen çıkışından kısa zaman sonra büyük indirimler alacağı belli gibi.

120 tl 90tl gibi fiyatları gördüğünde ancak değerlendirilebilir.

• R6 gibi düşünün zamanla eklenicek bu oyunda toparlar ki şu halide çok eğlenceli içeriği fena değil BETA olmasına rağmen ben şu world mapte sağ üstteki olayı anlamadım birbirine üstünlük kuruyor ırklar ve haritada yerler değişiyor ancak bu oyunda neyi değiştiriyor ?
  • Arkadaşlar merhabalar . Bizde oyunu merakla bekleyenlerdeniz . PS4 için elinizde fazla kod varsa seviniriz. Uplay isimleri serdarfx ve hansenjurgen teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: equasezy1

millet kod yazmaktan arkadaşın da kafası karışmış

Yok kardeşim, oyunlar da aslında kodlama olduğundan böyle kullanılır, hatta oyunun bitmiş haline tamamlanmış kod denir, kullanım doğru :)
  • oynanış; gerçekçi olması adına hantallaştırılmış sanırım.

L2 ye basılı tutup dövüşmek garip bir mekanik olmuş. hedef harici meydandaki çatışmadan birden uzaklaşıp savunmasız kalıyorsun sağına soluna karşı ve kamera açısı başarısız o esnada. ekranda çıkan yön tuşları ve o beyaz çember atmosferi baltalıyor.

alışamadım ben.

grafikleri hoşuma gitti, fps düşmesi de gözlemedim kalabalık sahnelerde.

pek alırım gibi durmuyor. biz dark souls pvp'sine alışmışız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyGaR___ -- 27 Ocak 2017; 11:18:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

oynanış; gerçekçi olması adına hantallaştırılmış sanırım.

L2 ye basılı tutup dövüşmek garip bir mekanik olmuş. hedef harici meydandaki çatışmadan birden uzaklaşıp savunmasız kalıyorsun sağına soluna karşı ve kamera açısı başarısız o esnada. ekranda çıkan yön tuşları ve o beyaz çember atmosferi baltalıyor.

alışamadım ben.

grafikleri hoşuma gitti, fps düşmesi de gözlemedim kalabalık sahnelerde.

pek alırım gibi durmuyor. biz dark souls pvp'sine alışmışız.

Hocam darksouls ne ya multisi böyle mükemmelmi

• dark souls pvp'si ayrı bir dünya.

ilmek ilmek işlersin karakterini. silahını, kalkanını, büyünü, taşıyabileceğin ağırlığını devamlı rakibe göre, boss'a göre değiştirirsin, kafanda hep tilkiler dolanır dövüşürken, savunurken.. yetmez; trollük de yaparsın. yani o dünya karşısında bu for honor falan osuruktur anca.

farklı hava olsun diye oynanır işte.

umutluydum ben oyundan coop ve pvp muhabbetine ama işte bahsettiğim sebeplerden garipsedim. yinede beta'yı biraz daha oynamaya devam edeceğim. belki mekaniklere alışırsam sarar, çeker içine.

• Şöyle tekrar bir düşündümde bana çok hitap etmedi. Alışamadım oyuna.

• dovus sistemi guzel 4v4 modu eglenceli ama kisa grafikler guzel bu tarzda baska oyun olmamasi nedeniyle bu oyun tutar

oyunu dark soulsla kiyaslamak absurt olur bambaska bir oyun r6 ya benziyor yapimcilari ubisoft ne de olsa

• quote:

Orijinalden alıntı: smurats

saat 8de açtık bu saate kadar oynadık internet kesildi de bıraktım sabah iş var diye bahane oldu.

ben beğendim. alıp oynarım bu tarz bi oyun yoktu elimizde çünkü

Bide kaçak dövüşmesen daha güzel olacak :)

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.