Şimdi Ara

★★★ FOR HONOR (PS4 ANA KONU) ★★★ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.341
Cevap
20
Favori
61.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ubisoft server hizmet veremiyor diyor bende ubisoft kullanıcı adı şifre istedi girişte girdim kabul etmedi serverlar kullanım dışı diye aynı sorunu yaşayan var mı ? ubisoft club kullanıcı adı falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mockingjay -- 26 Ocak 2017; 19:55:40 >
  • İlk duyurulduğunda da hissetmiştim ama oynayınca daha net anlaşıldı. Oyun, Chivalry'nin aynısı, tüm mekanik oradan alınmış o yüzden oyun bana farklı bir tat hissettirmedi. Sp nasıl olur bilmiyorum, gerçi çok da bir beklentim yok. Oyun daha ziyade mp için yapılmış bu gayet açık, ancak oyunun temel taşı olan dövüş sistemi duruma göre yavanlaşıyor, bu benim için beklemediğim bir sıkıntı oldu. Şöyle ki, 1v1 hakikaten çok keyifli ve oyunun sunmak istediğini net bir şekilde veriyor, ki zaten en kalabalık mod da 1v1, diğerlerinde oyuncu sayısı az. Çünkü 2v2 ve 4v4'de oyun karambole dönüşüyor, özellikle 4v4 maçlarında paldır küldür kılıcı savuruyorsun artık kim kime vurursa, baktın canın azalıyor hemen geriye topukluyorsun bu modun tam özeti bu. Hali ile oluşan bu karambolden ötürü oyunun dövüş mekaniklerindeki savunma kısmı anlamsızlaşıyor. Mesela Dark Souls'da birkaç kişinin arasına girdiğinde dahi bu karambol oluşmuyor, For Honor'da bunu sağlayamamışlar. Yine de hem oyunun mekaniğini kullanma hem de daha taktiksel oynama adına 1v1 dediğim gibi çok keyifli olmuş, fakat 1v1'de de iki maç atacağım diye 200 küsür lira verilmez, ayrıca mevcut hali ile çok da uzun ömürlü bir oyun olacak gibi durmuyor. Bir kere sınıf sayısı çok az, başlangıç itibari ile en az beş, altı sınıf olması lazımdı diye düşünüyorum.

• tnrvrd1996 kullanıcısına yanıt
    İnse bile en fazla 2-3 saat oynayabilirim o zaman. Neyse artık şansımızı ghost recon da deneriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Single player den bir şey beklenmez hocam, multiplayer için yapıldığı aşikar.
  • iki kişi oynuyoruz betayı oynamak isteyen varsa özelden mesaj atabilir 4 kisi daha eğlenceli olur.

• arkadaşlar yorumları okumadım ama oyun mükemmel PC'de oynuyorum PC konusu olmadığı için buraya yazıyorum. 4v4 şahane 1v1 ve 2v2'yi çok oynamadım direk 4v4 ilgimi çekti gerçekten bir şekilde betaya katılmaya çalışın isterseniz bana pm atın ben de 2 adet invite kaldı.

oynamayan çok şey kaçırır grafikler, animasyon, atmoster çok hoşuma gitti.
  • Fazladan Ps4 kodu olan varsa pm lutfen cok merak ettim oyunu

• table8 kullanıcısına yanıt
    Uplay isminizi verin göndermeyi deniyim ps4 için.

• Ps4 kodu olan birisi mesaj atarsa sevinirim.

• Maalesef invite friends tab'ı çıkmıyor bir türlü. Bir çok insan aynı sorunu yaşamış. Ben de yapamadım.
  • Pc için fazladan keyi ya da invite edebilecek varsa talibim pc kaldırır mı fullü için ön bilgi sahibi olmak istiyorum pm plz YntTalha uplay nickim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bero 20 -- 26 Ocak 2017; 22:15:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emre The Sorcerer E kullanıcısına yanıt
    uPlay'den denedim bende olmadı. Oyunda iken olmasın?
  • SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    Oyunda iken değil çünnkü genel bir problemmiş. Tarif gayet açık ama o sekme eksik.

forums.ubi.com
    How-To: How Do I Invite Friends? | Forums
    http://forums.ubi.com/showthread.php/1552802-How-To-How-Do-I-Invite-Friends
  • Bugun yalan oldu beta gece anca eve gelirim, yarın bakarız artik.

• isteyen uplay ismini versin arkadaşlar gönderiyim ps4 için.
  • PC için invite edebilecek var mı bi arkadaşım için bende invite sekmesi gözükmüyor niye anlamadım
  • dominion modu iptal, matchmaking bozuldu
  • Fazladan ps4 kodu olan var mı?
  • 4v4 hala çalışmıyor 4 saat oldu nerdeyse PC
  • Oyunu birkaç saat deneyimledim. Hiç tarzıma hitap etmedi. Pat küt durmadan saldıran tipler falan var ayı gibi. Neyse param cebimde kalcak en azından

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.