Şimdi Ara

★★★ FOR HONOR (PS4 ANA KONU) ★★★ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.341
Cevap
20
Favori
61.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sen beni görebildin mi ki abi hiç

unutma ben ninjayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kod isteyen varsa verebilirim

kod verilmistir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evs4evs -- 27 Ocak 2017; 15:42:55 >
  • Oyun benim hoşuma gitti ustalaşması zor,alfadan bu yana baya yenilikler ve değişiklikler gelmiş tek eksik bulduğum yanı harita ile etkileşim bana az geldi örneğin mancınık vs kullanabiliyor olsaydık hoş olurdu bu arada oyunu sevenler bu oyunada göz atsın zaten For Honor'da bu oyundan ilham aldı.

• Uzun zamandır takip ettiğim ve beklediğim olan oyunu sonunda oynama şansını yakaladım.

çok büyük bir heyecanla giriş yaptım. öncesinde çok video ve yayın izlediğim için olsa gerek oyunun mekaniklerinde pek zorlanmadım açıkcası.

- karakterler arasındaki farklılıklar hoş. Peacekeeper ile biraz oynadıktan sonra Orochi'yi aldım ve hiç bir şey yapamadım hareketlerine bakmış olmama rağmen. her karakterin atak animasyonları saldırı yönleri block zamanları farklı. bu güzel bir detay. zengilinlik katıyor.

- karakterimize aldığımız zırh, silah gibi şeylerin farklı etkilerinin olması çok güzel. battlefield de olan silah modları gibi düşünün. bu konuda zenginlik çok iyi.

- sesler muazzam. savaş naraları, konuşmalar gayet dolu dolu geliyor.

- oyun herkese hitap etmiyor. zor bir oyun. bu tür oyunları hiç oynamdıysanız alışmanız zaman alabilir. dediğim gibi hatırı sayılır sürede Dark souls ve Chivalry mediavel warfare oynadığım için benim alışma evrem çok kısa sürdü.

- grafiklerde göze çarpan bi bozulma, fps düşmesi gibi şeyler olmadı. Rainbow six'in beta süreci ve çıkışındaki farkı düşünürsek Ubisoft kendine olan güvensizliğin farkında ve önlemlerini almış gibi görünüyor bu sefer. Beta için içerik oldukça güzel.

- Oyun modları doyurucu. co-op campaign olması ayrı bi güzellik. Yeni bir karaktere alışana kadar hem botlara karşı hem de free mode pratikleri yaparak alışmanızı sağlayan bölümler var. ve enteresan bi şekilde, ilk defa bi oyunda botlara karşı oynamak sıkmıyor.

- şu ana kadar en zevk aldığım oyun modu 2v2 oldu. arkadaşınızla birlikte girince tadından yenmiyor.

sonuç: türü sevenlerin kaçırmayacağı bir oyun olmuş bence For Honor. ama bu türe aşina olmayıp, beğenenler ise indirim bekleyebilir. Ubisoft un multiplayer oyunlarında genelde büyük bir fiyat düşüşü oluyor iki ayda. o şekilde olduğunda kardeşlik ile çok uygun fiyatlara alabilirsiniz.

Notum: 8/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blaze07 -- 27 Ocak 2017; 15:35:42 >

• Tam bir indirim dönemi oyunu olmuş :D.. R6 yı düşününce yakın zamanda indirime girecek bir oyun olacağını, uygun fiyata alabileceğimizi ve oyunun yapımcı firma tarafından uzun süre içeriklerle destekleneceğini düşünüyorum.
  • uplay nickini pm atın beyler 3 tane invite hakkım var pc için YntTalha ekleyin önce uplayden edit: invite edemiyorum arkadaşlar linkte invite yazmıoyr yanlış anlamış olabilirm durumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bero 20 -- 27 Ocak 2017; 20:3:19 >
  • Ben zaten genelde bu tarz kılıç-kalkan tarzı orta çağ'da geçen oyunları seviyorum, baya hoşuma gitti ama kaç ay sıkılmadan oynanabilir işte orası şüpheli.

Grafikler gayet güzel olmuş atmosfer de fena değil umarım single'ı güzel bir oyun olur.

Multide 3 + 1 çeşit mod var bunlar;

Duel: Bildiğimiz teke tek düello.

Brawl: Dülleodan tek farkı 2 vs 2 olması.

Dominion: 4 vs 4 muhtemelen en çok oynanan mod bu olacaktır, 4 vs 4 gerçek kişiler ve onlarla birlikte birçok yapay zeka bulunuyor tam bir savaş ortamı oluyor ve belli bölgeleri ele geçirmeye çalışıyorsun.

Bir de ekstradan Eventler var muhtemelen haftalık olarak güncellenecek challengelardan oluşan görevler.

Karakter kısmına gelirsek birçok upgrade seçeneği mevcut upgrade puanlarını da ya parayla satın alarak ya da maç yaparak kazanıyoruz

3 Adet Faction yani gruplar var bunlar Şovalyeler, Vikingler ve Samuraylar

Kombat sistemi enteresan olmuş ama güzel özellikle etraf kalabalık değilken teke tek kaldıysanız L2'ye basılı tutup sağ analog ile korunacağınız bölgeyi seçiyorsunuz tabi biraz dikkatli ve çevik olmanız lazım, sağ-sol ve yukarı şeklinde korunmalar mevcut

Tabi online odaklı bir oyun olduğu için herşeyin değeri de var stamina, cooldown silahların hızı, korunma gücü aynı şekilde kıyafetlerin ağırlığı vs

Fena olmamış oyun ama ne kadar uzun ömürlü olur onu bilemem, genel olarak ben beğendim vuruş hissi karakterin ağırlığı baya güzel geldi.

★★★ FOR HONOR (PS4 ANA KONU) ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 27 Ocak 2017; 17:5:11 >

• Kod alabilir miyim ?

Ps4de bulamadım bide beta indirmeyi

• Fazladan kodu olan varsa alabilirmiyim
  • Oyunun 1v1 modundayken asil keyfi cikiyor oynamadiysaniz 1v1 oynayin.

• Ps4 Kodu olan varsa yollayabilir mi?

• PC icin fazladan elinde kod olan varsa alabilirim.
  • uplay kullanıcı adını yazarsan yollayayım sana.
  • sabotage1907 kullanıcısına yanıt
    cok tesekkür ediyorum hocam
  • rica ederim iyi oyunlar.

son bir tane davetiyem kaldı.
  • arkadaşlar for honor a tıklayınca orda invite ile ilgili link veriyor oraya tıklıyorum invite seçeneği çıkmıyor acaba benim invite hakkım yok mu invite hakkı olanlar yazarsa sevinirim
  • ★★★ FOR HONOR (PS4 ANA KONU) ★★★ şu şekilde acaba bende invite hakkı yok mu oyunun properties kısmında invite la ilgili bir şeyler gördüm linke tıkladım invite friend kısmı yok arkadaşlara dağıtacaktım key ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: bero 20

★★★ FOR HONOR (PS4 ANA KONU) ★★★ şu şekilde acaba bende invite hakkı yok mu oyunun properties kısmında invite la ilgili bir şeyler gördüm linke tıkladım invite friend kısmı yok arkadaşlara dağıtacaktım key ama

betaya seçilenler davet atabiliyor sadece. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sabotage1907

rica ederim iyi oyunlar.

son bir tane davetiyem kaldı.

Bende ps4 için kod istiyorum varsa lütfen

• equasezy1 kullanıcısına yanıt
    Hmm boşuna heyecan yapmışım özür dilerim arkadaşlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.