Şimdi Ara

★★★ FOR HONOR (PS4 ANA KONU) ★★★ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.341
Cevap
20
Favori
61.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YasinJR10

quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Ekip olarak oynuyoruz 4vs4 bu şekilde çok zevkli oluyo bazı arkadaşların anlamadığı şeyler var bu oyun takım oyunu tek başına oynayarak bişey anlayamazsınız ve herkesin oynayabileceği bi oyun değil strateji ve beceri gerektiriyo katılmak isteyenler yazsın

İyi de o zaman oyun CS Go'ya dönüyor. Oyunun odak noktası defans yapmak olmasına rağmen 4 vs 4'te defans yapılamıyor. Sadece saldırı ile kazanıyorsunuz.

Kazanma işi de bir süre sonra çakallığa dönüşüyor. Toplu halde 1 kişiye saldırma; pusma, tuzak kurma, köşeye sıkıştırma olarak kısır döngüye giriyor.

Sen gerçek savaş ortamını bilmediğin için böyle konuşman doğal gerçek savaşta dur birader 1 dk savunma yapayım diye bi mevzumu var arkadan kılıcı yediğin an iş biter gerçek savaş atmosferi tam eğer savunma istiyosan 1vs1 de yapabilirsin oyunum eşi benzeri yok dünyada varmı alternatifi yok ve alternatifi olmadığı için çok fazla satıcak ve yıllarca etkisi sürecek çünkü multi bi oyun

Kardeş sen kendini biraz fazla gaza getirmişsin. 4 vs 4'te oyunun Counter Strike GO'ya dönüştüğünü söylüyorum. Amaçsızlık var. Sırf maçı kazanmak için oyunun açıklarını arayan insanlarla dolu.

Dur bir dakika kendimi savunayım değil olay. 4 vs 4'te defans yapmak yok. Savunma olmayınca da oyunun anlamı kalmıyor. Kısa yoldan öldürme, topluca tek kişiye saldırma ve pusma döngüsünde geçiyor oyun sürekli.

• Oyun gayet zevkli ve rekabetçi ama düzenlenmesi gereken şeyler var 1vs1 2vs2 gayet güzel oluyor 4vs4 çok karışık geldi bana kim ne yapıyor belli değil biraz daha üzerine eğilmesi gerekiyorlar oyunun...
  • Betayı denedim, bu oyunun uzun ömürlü bir oyun olacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyr -- 28 Ocak 2017; 12:15:48 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Ekip olarak oynuyoruz 4vs4 bu şekilde çok zevkli oluyo bazı arkadaşların anlamadığı şeyler var bu oyun takım oyunu tek başına oynayarak bişey anlayamazsınız ve herkesin oynayabileceği bi oyun değil strateji ve beceri gerektiriyo katılmak isteyenler yazsın

İyi de o zaman oyun CS Go'ya dönüyor. Oyunun odak noktası defans yapmak olmasına rağmen 4 vs 4'te defans yapılamıyor. Sadece saldırı ile kazanıyorsunuz.

Kazanma işi de bir süre sonra çakallığa dönüşüyor. Toplu halde 1 kişiye saldırma; pusma, tuzak kurma, köşeye sıkıştırma olarak kısır döngüye giriyor.

Sen gerçek savaş ortamını bilmediğin için böyle konuşman doğal gerçek savaşta dur birader 1 dk savunma yapayım diye bi mevzumu var arkadan kılıcı yediğin an iş biter gerçek savaş atmosferi tam eğer savunma istiyosan 1vs1 de yapabilirsin oyunum eşi benzeri yok dünyada varmı alternatifi yok ve alternatifi olmadığı için çok fazla satıcak ve yıllarca etkisi sürecek çünkü multi bi oyun

Bende oyunun güzel olduğunu düşünüyorum fakat oyun dünyanızın konsollar ile sınırlı olduğu çok belli For Honor'un ilham aldığı oyun 2012 de çıkan Chivalry: Medieval Warfare'dir yani ''eşi benzeri'' var.

• fazladan kodu olan varsa verebilir mi?
  • Betayı denedim, multiplayer kısmı ne çok iyi ne çok kötü ama uzun ömürlü olurmu bilemiyorum.En iyisi oyun çıktığında singleplayer ve multiplayer olarak her ikisinide görmek ama multiplayerı anlatmak gerekirse normaldi ama bazı sorunları var birincisi, ben pcden oynadığım için fare ile guard alma bazen sıkıntılı oluyor, ikinci, ise şu revenge olayı biraz saçma olmuş adamın revenge açıp 2 kişi alması biraz abartılı en azından bir kişi alabiliyor olsa idi daha iyiydi, son olarak , stamina olayında saçmalamış koşarken stamina kaybetmiyorsun ama iki takla attığın anda stamina bitiyor ve bu durum gayet can sıkıcı.Para işine dönersek Türkiye şartlarında biraz pahalı.Dediğim gibi en iyi yorumlamayı oyun çıktığında yapabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n7d7pep -- 28 Ocak 2017; 13:13:48 >
  • 14 lvl karsimiza kalkanli eleman cikti 3 kisi dalip indiremedik sinir etti

cogu kisi 4v4 modunu begenmemis benim en begendigim mod diyebilirim biraz daha uzun olsa daha iyi olabilirdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ubisoft u sürekli yeni şeyler denediği için , diğer firmalar gibi 1-2 seriye sırtını dayamadığı için övmüştük ama olayı yanlış anlamışlar anlaşılan.

Adamların mantığı ; 6 ayda bir yarım yamalak oyun çıkar , 1 sene sonunda patchlerle oyunu adam et.Tabi o bir sene sonunda oynayan oyuncu kalırsa.

Sürekli online ağırlıklı oyun çıkartıyorsun , piyasanın en zengin firmalarından birisin hala online altyapı sorununu çözemiyorsun.Downgrade çakallığını söylemeye gerek yok.

Blizzard şu oyunu çıkartmış olsa en az 4 sene tüm dengeler üzerine çalışırdı.

Bir yerden sonra dynasty warriors a bağlayacak korkum vardı , beta için pek de yanılmamışım.1vs1 için de o kadar parayı kime verecek bakalım.

• Simdiden oyunu babasi yapmis gibi savunup, elestiri kabul etmeyen tipler turemeye baslamis. Hayirlisi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Fairy Tail

Simdiden oyunu babasi yapmis gibi savunup, elestiri kabul etmeyen tipler turemeye baslamis. Hayirlisi..

Oyun betada illaki hataları oluyor.Bizde bunları dile getiriyoruz veya yazıyoruz ama insanlar neden kabullenemiyor gerçekten ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n7d7pep -- 28 Ocak 2017; 14:39:27 >
  • oyun tam anlamıyla bir ubisoft oyunu. Oyunu yapmışlar çoğu öğe güzel zevkli oyun ama gel gör ki oyunda heroların kendi içindeki skill leri, vuruşları ve herolar arası balance'ı iyi olmayan bir oyun olmuş. Haliyle ömrünün çok uzun olacağını sanmıyorum. Gene güzel bir fikir güzel bir sistemi batırmış bir ubisoft oyunundan söz edebiliriz.
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Kardeş adamın dedesi viking sende hala yarım yamalak bilginle savaş ortamından bahsetmeye çalışıyorsun. Kaç tane viking gördün, kaç tane samurayla oturup bir çay içmişliğin var

• 4vs4 çok karışık kim bende kim rakip anlamadan dalıyoruz bizden olan kişiler arada kaynıyor

Diğer 2 kişi tanımıyoruz hiç yardım etmiyorlar 4 kişi birden ikimizi sıkıştırıp öldürüyorlar

2vs2 de ise dövüş dövüş nereye kadar belli bir süre sonra oyundan sıkılırsın

TR psn den oyun almayı biliyorum diğer psn lerde nasıl alınıyor hiç fikrim yok onun için tr psn den alıyoruz arkadaşla şuanda fiyatı 270tl bu fiyata bu oyun alınmaz

Belki 150 TL ye filan inerse o zaman düşünebilirim

Bana zevkli gelmedi oyun başkasına zevkli gelebilir saygı duyarım

Grafik bakımından iyi bunda sorun yok

• Oyunu baya merakla bekliyordum ama melkor'un yorumuna aynen katiliyorum. Bu icerikle olucak is degil. Duel oynamasi cok keyifli ama free to play olucak oyunmus aslinda. 4v4'te 2 oyun attim daha da girmem.

• Oyun kotu degil kendini oynatiyor. Grup halde girilirse karsi takimin sansi olmaz. 3 kisi cikti karsima haliyle tabanlari yagladim :) ilerde bizden iki kisinin yanina kostum, baktim onlarda kacmaya basladi. Siz niye kaciyorsunuz durun carpisalim iste 3 e 3. Bir de kepaze olduk karsi takima :)

• ReflexAction kullanıcısına yanıt
    Chivalry'yi konsollarda yayınlayan activision, oyunu konsolda hiç etti. Çıktığı günden beri güncelleme bile gelmedi.

PC'de severek oynarken konsolda eridi bitti oyun.

Ayrıca Chivalry'nin esinlendiği oyunda Mount and Blade'dir.

Harbiden çok eşsiz oyunmuş
  • Dominion modu cidden oyuna gitmemiş. 1v1 için tasarlanan guard sistemi oradaki kaosa yetemediği için anlamsız ve keyifsiz bi mod olmuş. Soldierlar yüzünden B capture bölgelerinde zaten adım atmak mümkün değil o olayada bi el atmaları lazım. Umarım oyunun full sürümü içerik olarak dolu olur şuan free to play gibi hissettiriyo.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler su orochi saptırma hareketi sonrası bi hareket yapıyorlar kılıcı dönüyor ve sokuyor adamın karnına bi yapamadım oyunu denemeyi bıraktım bu hareketi yapmaya çalışıyorum . Yapabilen var mı :D
  • Deflect yapar yapmaz R1

• Bunu cok kolay pratik yapabilirsin: how to play'den orochi ile advanced training yap. Dodge yaparak deflect etme hareketini ogretiyor orda. Onu iyicene ogren tavsiyem yon oklarina degil de rakibin karakter animasyonuna odaklan. Kilic ile deflect eder etmez r2'ye basarak yapiyorsun. Ozellikle bitirirken çok cool oluyor iyi bilenler onu blokluyor ama, r1 ile yaparsan kesin vurursun.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.