Şimdi Ara

★★★ FOR HONOR (PS4 ANA KONU) ★★★ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.341
Cevap
20
Favori
61.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben oyunun açıklarının (varsa) kapatacaklarını düşünüyorum çünkü bunuda rainbow gibi rekabetçi bir oyun yapmaya çalışacaklar gibi duruyor e-spor,turnuvalar vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction

Ben oyunun açıklarının (varsa) kapatacaklarını düşünüyorum çünkü bunuda rainbow gibi rekabetçi bir oyun yapmaya çalışacaklar gibi duruyor e-spor,turnuvalar vs.

+1

cikacak tum eklentiler ucretsiz olacak diye biliyorum oyunu hevesle bekliyordum begendim umarim uzun soluklu olur ama yorumlar hayal kirikligina ugratti acaba ciktigi gibi almaya degmez mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bana kod verebilecek varmı herşeyi yaptım ancak ne mail nede ubisoft accountta kod çıkmıyor :(
  • babauf B kullanıcısına yanıt
    hocam bugün bitiyor zaten uğraşmayın derim
  • ReflexAction kullanıcısına yanıt
    haklısınız kısmet olmadı diyelim :(
  • Hastayım oynamayı beceremeyip oyun kötüleyen tiplere. Oynamayın almayın beyler sizsiz daha çekişmeli olur oyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

Hastayım oynamayı beceremeyip oyun kötüleyen tiplere. Oynamayın almayın beyler sizsiz daha çekişmeli olur oyun.

dark souls ile kiyaslayanlar var bide

• quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

Hastayım oynamayı beceremeyip oyun kötüleyen tiplere. Oynamayın almayın beyler sizsiz daha çekişmeli olur oyun.

Aslında alsınlar.

Karşıma oynamayı bilmeyenler gelince daha bi zevkli oluyor.

Ayrıca oyunu Dark Souls ile kıyaslayanlar varmış. İmzamda Steam hesabım var. 55 saat Dark Souls III oynadım. Dark Souls 1-2'yi de konsolda bitirdim.

Oyunların türleri tamamen farklı. Third Person görüşü olunca Dark Souls ile mı kıyaslamadnız gerekiyor?

Dark Souls'u bir oyunla kıyaslayacaksanız Nioh'la kıyaslayın, Lords of Fallen ile kıyaslayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi equasezy1 -- 30 Ocak 2017; 1:33:30 >

• Oyunu beğendim bir kaç arkadaşımla alacağız fakat çıkış fiyatı çok yüksek.. indirimi beklenir.

• Dün akşam beta devam ediyordu, son tarih nedir bilen var mı ?
  • grafikler iyi savaşçılar iyi topladığın puanla savaşçıyı geliştirmek falan güzel ama bişeyler eksik sanki oyun beni bağlayamadı kendine, sırf biz bi orta çağ savaşçı oyunu yapalım grafikleri güzel olsun savaşçılar afilli olsun diye oyun yapmışlar gibi geldi
  • Buradan Ubisoft'a tüm oyunlarına beta düzenlediği için teşekkür ediyorum yoksa böyle vasat oyunlara para vermemiz gerekecekti. Uzun zamandır böyle sıkıcı, amaçsız, uzun ömürlülüğü olmayan, kendini tekrar eden bir multiplayer görmemiştim ama hiç şaşırmadım önce The Division sonra R6 ve şimdide For Honor. Hepside parasını hak etmeyen vasat yapımlar bedava verseler belki oynarım. Şimdi sırada Ghost Recon var ondan beklentilerim baya yüksek umarım bunlar gibi hayal kırıklığına uğramam.

For Honor eğer çoook sağlam bir single player ile gelmezse ki öylesine koyulacağını düşünüyorum, çok kısa sürede unutulup giden bir oyun olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 30 Ocak 2017; 13:27:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakım var diyor.. Ne zaman açılacak sunucu bilen var mı?

• herkes yine birbirine girmiş oyunla ilgili. firmalar cebinize para mı sıkıştırıyor oyunumuzu savunun/yerin dibine sokun diye? bir oyun çıkar ya seversin ya sevmezsin. bu görüşünü düzgün bir uslüpla dile getirdikten sonra kimse kimseye laf edemez.

- oyun herkese hitap etmiyor.bu bi gerçek. dark souls pvp lerini seven arkadaşların seveceğini düşünüyorum. parry olayı özellikle yön alma olayından dolayı daha zorlayıcı ve zevkli.

- bu guard mode olayını sevmeyen arkadaşlar olabilir, beceremeyen de olabilir. herkes bir oyunun mekaniğini sevecek ya da becerecek diye bir şey yok. ama bir oyunu çöp de yapmaz. eleştiri eyvallah ama kötüleme bambaşka bir şey. bu ayrımı iyi yapmak lazım.

- oyunun kendini tekrar eden yapısının olduğu konusunda eleştiriler okudum. bunla ilgili bir iki kelam etmek istiyorum. şu an piyasada bulunan oyunların yüzde 90'nın da 10 saati aştıysanız zaten aynı şeyler yapıyorsunuz sürekli. önemli olan bunu nasıl yaptığınız ve içeriği. battlefield oynarken lvl 1 iken ne yapıyorsan lvl 100 olduğunda da aynısını yapıyorsun. kendini tekrardan bahsedeceksek böyle bir gerçek var.

for honor da ise size uzun saatler farklı sunabilecek içerikler var. nasıl? bir kere her karakterin kendi level ve ekipman güçlendirmeleri olduğu için, her karaktere uzun süre ayırabilirsiniz. bu karakterlerin hepsinin birbirinden farklı olduğunu da düşünürsek... sürekli aynı şeyler yapmadığımız bir oyun oluyor.

bir shooterda adamı ya vurursunuz ya da yakın saldırı ile öldürürsünüz. for honor da ise bitirici hareketler dahil pek çok saldırı yöntemi var.

çok karambol olan dominion haritalarına gelirsek. kesinlikle takımınızdakilerin harita kontrolü ve takım oyunu konusunda deneyimli olması ve her karakterin görevini bilmesi lazım.nasıl? kensei karakteri ile b notkasında arkadaşlarınz arasında kılıç savurursanız, kendi arkadaşlarınızı da yaralarsınız ama A noktasında savunma için kalıp geniş alandan faydalanırsanız 1v2 çok rahat ayakta kalabilirsiniz. peacekeeper ile savunma yapmaya kalkarsanız patetes olursunuz, ama b noktasındaki battle area dediğimiz yerde sinsi saldırılar yaparsanız çok can yakarsanız.

bunun gibi değinilecek pek çok nokta var. göründüğü kadar boş bir oyun değil for honor. ama sevmeyen insana da saygım sonsuz. beceremeyen arkadaşlar da olabilir ama bir iki tip ve 1v1 duel ile yardımcı olabilirim oyuna ısınmasına. o kadar da zor değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: blaze07

herkes yine birbirine girmiş oyunla ilgili. firmalar cebinize para mı sıkıştırıyor oyunumuzu savunun/yerin dibine sokun diye? bir oyun çıkar ya seversin ya sevmezsin. bu görüşünü düzgün bir uslüpla dile getirdikten sonra kimse kimseye laf edemez.

- oyun herkese hitap etmiyor.bu bi gerçek. dark souls pvp lerini seven arkadaşların seveceğini düşünüyorum. parry olayı özellikle yön alma olayından dolayı daha zorlayıcı ve zevkli.

- bu guard mode olayını sevmeyen arkadaşlar olabilir, beceremeyen de olabilir. herkes bir oyunun mekaniğini sevecek ya da becerecek diye bir şey yok. ama bir oyunu çöp de yapmaz. eleştiri eyvallah ama kötüleme bambaşka bir şey. bu ayrımı iyi yapmak lazım.

- oyunun kendini tekrar eden yapısının olduğu konusunda eleştiriler okudum. bunla ilgili bir iki kelam etmek istiyorum. şu an piyasada bulunan oyunların yüzde 90'nın da 10 saati aştıysanız zaten aynı şeyler yapıyorsunuz sürekli. önemli olan bunu nasıl yaptığınız ve içeriği. battlefield oynarken lvl 1 iken ne yapıyorsan lvl 100 olduğunda da aynısını yapıyorsun. kendini tekrardan bahsedeceksek böyle bir gerçek var.

for honor da ise size uzun saatler farklı sunabilecek içerikler var. nasıl? bir kere her karakterin kendi level ve ekipman güçlendirmeleri olduğu için, her karaktere uzun süre ayırabilirsiniz. bu karakterlerin hepsinin birbirinden farklı olduğunu da düşünürsek... sürekli aynı şeyler yapmadığımız bir oyun oluyor.

bir shooterda adamı ya vurursunuz ya da yakın saldırı ile öldürürsünüz. for honor da ise bitirici hareketler dahil pek çok saldırı yöntemi var.

çok karambol olan dominion haritalarına gelirsek. kesinlikle takımınızdakilerin harita kontrolü ve takım oyunu konusunda deneyimli olması ve her karakterin görevini bilmesi lazım.nasıl? kensei karakteri ile b notkasında arkadaşlarınz arasında kılıç savurursanız, kendi arkadaşlarınızı da yaralarsınız ama A noktasında savunma için kalıp geniş alandan faydalanırsanız 1v2 çok rahat ayakta kalabilirsiniz. peacekeeper ile savunma yapmaya kalkarsanız patetes olursunuz, ama b noktasındaki battle area dediğimiz yerde sinsi saldırılar yaparsanız çok can yakarsanız.

bunun gibi değinilecek pek çok nokta var. göründüğü kadar boş bir oyun değil for honor. ama sevmeyen insana da saygım sonsuz. beceremeyen arkadaşlar da olabilir ama bir iki tip ve 1v1 duel ile yardımcı olabilirim oyuna ısınmasına. o kadar da zor değil.

İyi de kötüleme falan yok ki ortada. Beğenmediğimiz kısımları söylüyoruz. İlla olumlu yorum mu yazacağız? Yıllarca çeşit çeşit oyunlar oynadık. Bazı şeylerin farkındayız.

Rahatsız edici ve sinir bozucu bir oynanış mekaniği var. Keyif vermek yerine insanı kanser ediyor. Takım ve dövüş sistemi kötü. Oynanış mekaniği inanılmaz absürt.

Ayrıca oyunda içerik yok. Anlamsız anlamsız sürekli aynı şeyleri tekrar ediyorsunuz. Daha önce de yazdım. 60 dolarlık bir oyun izlenimi vermiyor. Patlama ihtimali çok yüksek bir oyun. Çıktıktan sonra çok hızlı bir şekilde fiyatı düşecektir...

• böyle bir oyun için "çöp" yorumu yapanlar var.

öncelikle bu türde chivalry medieval warfare dışında oyun yoktu. o da zor mekaniklere sahipti. ben oyunun dövüş sistemini gayet beğendim. beta sürenice takip ettiğim çoğu oyun editörü de oyunun bu yönlerini çok beğenmiş.

beta sürecinde içerik olarak 6 map 3 oyun modu 9 karakter vardı.oyun 9 karakterle değil çok daha fazlasıyla tam olarak çıkacak. videoları mevcut. 9 karakterin de birbirinden farklı dövüş yapısı ve geliştirilebilen ekipmanları ve skinleri mevcuttu. beta içeriği bile çoğu çıkan oyuna göre daha fazla içeriği sahipken sanırım sizi tatmin etmemiş bu kadar içerik.
  • Ha bu arada söylemeden geçmeyeyim maç sonucu her yeni item açtığımda ne hikmetse bu itemler atıyorum zırhın bir özelliğini arttırıyorken öteki özelliğini aynı seviyede düşürüyor, bir ton yeni item açıldı hiçbiri bir moka yaradığı yok hepsini dismantle yapıyorum. Yapacağınız oyuna turp sıkayım şu çöpe 1 gün zor dayandım.

Sonuç: Berbat bir multiplayer, öylesine koyulacak olan single mod ve 60$

Bu sefer yemezler Ubisoft git yeni yetme oyuncuların parasını sömür sen bizden kuruş çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 30 Ocak 2017; 14:33:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adanaliboy

Bakım var diyor.. Ne zaman açılacak sunucu bilen var mı?

+1
  • Bitti beta

• blaze07 B kullanıcısına yanıt
    dediklerine katılıyorum ek olarak oyunda ranked modu olacak mı bilmiyorum ama kesinlikle olmalı en azından dominion için genelde kill alma odaklı oynuyo oyuncular ranked gibi bi modta daha çok objective odaklı oynanırsa daha taktiksel ve keyifli olur
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.