Şimdi Ara

★★★ FOR HONOR (PS4 ANA KONU) ★★★ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.341
Cevap
20
Favori
61.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bari 10 üzerinden 10 verdiğin oyunları yazda hangilerini seviyorsun görelim bari merka ettim doğrusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Walter White

Piyasada oyun bırakmadın aldın eline bıçağı kıtır kıtır kestin R6'ya laf atma bari

Hak edeni yerin dibine sokarım. R6 dediğin çöp oyun single player modu bile olmayan metapuanı 73 olan vasat bir yapım.

Overwatch'ta single player campaign yok ama oyun GOTY oldu

Madem metacritic puanlarından konuşuyoruz.

• equasezy1 kullanıcısına yanıt
    R6 serisinde şimdiye kadar single player her zaman vardı ilk defa kaldırıldı o yüzden benim gözümde rezil bir yapım kendimi ihanete uğramış gibi hissediyorum Ubisoft'a çok kızgınım. Owerwatch ise yeni bir ip single'ı yok diye kötü oyundur diyemeyiz ama o oyunda benim gözümde çöplerin efendisi bir oyun kuruş para vermem onlarca oyun alıp oynamama rağmen The Division, R6 ve Overwatch'ı kimseler bana oynatamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 1 Şubat 2017; 20:15:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki senin gözünde hangi oyunlar gerçekten oynamaya değer?
    Hangi zaman aralığında çıkanları soruyorsun mesela son 3 ay mı?

• Mesajınızda The Division'ı eleştirdiğiniz için 2016 başından itibaren.
    Pm atıcam size.

• quote:

R6 serisinde şimdiye kadar single player her zaman vardı ilk defa kaldırıldı o yüzden benim gözümde rezil bir yapım kendimi ihanete uğramış gibi hissediyorum Ubisoft'a çok kızgınım. Owerwatch ise yeni bir ip single'ı yok diye kötü oyundur diyemeyiz ama o oyunda benim gözümde çöplerin efendisi bir oyun kuruş para vermem onlarca oyun alıp oynamama rağmen The Division, R6 ve Overwatch'ı kimseler bana oynatamaz.

R6 senaryo modu olmamasina ragmen son derece keyifli bir oyun. OW de oyle. Multiplayer oyunlari begenmeyebilirsiniz ama bu çöp damgasi yapistirmaniz için bir sebep değil

• koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    Multiplayer oyunlara karşı ön yargım yok kaliteli ve sevdiğim türse kaçırmam BF 1 de 220 saati devirdim.

• quote:

Multiplayer oyunlara karşı ön yargım yok kaliteli ve sevdiğim türse kaçırmam BF 1 de 220 saati devirdim.

Bf 1 in multisi cok keyifli gercekten r6 danda ayni sekilde keyif aliyorum oynarken. Division i begenmemistim bu oyunu alip almama konusunda kararsızım. Oynanis hosuma gitti ama 200 lira vermeye deger mi ?

• koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    Bu oyuna değil 200₺ 20₺ bile vermem ben ne demek istediğimi anlamışsındır.

• Usta yine gokturmus

• acik betanin kapalidan ne farki olur icerik oynanis bakimindan

• quote:

Overwatch'a laf yok banlayın şu noobu
  • quote:

Orijinalden alıntı: soma zeybegi

acik betanin kapalidan ne farki olur icerik oynanis bakimindan

Karakter sayısı artacak sanırım

Beta bitmedi güncelleme gelmis girebilen var mı ben sildimde beta yi

• quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

Orijinalden alıntı: soma zeybegi

acik betanin kapalidan ne farki olur icerik oynanis bakimindan

Karakter sayısı artacak sanırım

Beta bitmedi güncelleme gelmis girebilen var mı ben sildimde beta yi

beta bitti 9'unda açık beta başlayacak
  • Cahilliğimi maruz görün. Beta işlerinde yeniyim. ps4 için açık betaya katılabilmek için ne yapmam gerekir?

• for honor konusu benim için "lüzumsuz insan" filtresi haline geldi. bazı insanlar var ki yorumlarını gördükçe cevap versem kendimden utanırım. overwatch, division(soğumuş olsam da), rainbow six'e çöp dendiğini gördü bu gözler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whisperxx

Cahilliğimi maruz görün. Beta işlerinde yeniyim. ps4 için açık betaya katılabilmek için ne yapmam gerekir?

Herkese açık betalarda sadece belirtilen tarihlerde ps store'a girip beta dosyalarını indiriyorsunuz ve oynamaya başlıyorsunuz. Başka da özel bişi yok.
  • Oyun kim kime dum duma olmuş 1vs1. güzel ama kalabalık dövüşler çok kötü kime vuruyoruz ne oluyor belli değil beta sonuçta ama oyun yapısı ve sınıflar karakter sayısı buysa sıkıntı var bekleyin yorumlar ve incelemeler gelsin ondan sonra alın zaten ubisoft oyunlarına önsipariş vermemeyi öğrendik.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.