Şimdi Ara

★★★ FOR HONOR (PS4 ANA KONU) ★★★ (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.341
Cevap
20
Favori
61.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gold Edition -20% discount FH konulu bir eposta geldi az önce. Çıkmadan neyin indirimi ki bu
  • xleonhart kullanıcısına yanıt
    Bu şekil oynanmaz bu oyun neredeyse hiç savunma yapmıyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Buradan Ubisoft'a tüm oyunlarına beta düzenlediği için teşekkür ediyorum yoksa böyle vasat oyunlara para vermemiz gerekecekti. Uzun zamandır böyle sıkıcı, amaçsız, uzun ömürlülüğü olmayan, kendini tekrar eden bir multiplayer görmemiştim ama hiç şaşırmadım önce The Division sonra R6 ve şimdide For Honor. Hepside parasını hak etmeyen vasat yapımlar bedava verseler belki oynarım. Şimdi sırada Ghost Recon var ondan beklentilerim baya yüksek umarım bunlar gibi hayal kırıklığına uğramam.

For Honor eğer çoook sağlam bir single player ile gelmezse ki öylesine koyulacağını düşünüyorum, çok kısa sürede unutulup giden bir oyun olacaktır.

Yalnız çıkışından bir yıl sonra bile oyuncu tabanını sürekli artıran oyunlardan biri r6 ve ps4 üzerinde bf1'den daha fazla oyuncu sayısına sahip. Betada 20 saatin üzerinde vakit geçirdim ve tıpkı oynamaktan bıkmadığımız klasikler gibi her maçta heyecanlandırmayı başardı bu oyunu yeni atak şekilleri,combolar ve herolar ile düşününce önü çok açık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 2 Şubat 2017; 23:44:16 >

• quote:

R6 serisinde şimdiye kadar single player her zaman vardı ilk defa kaldırıldı o yüzden benim gözümde rezil bir yapım kendimi ihanete uğramış gibi hissediyorum Ubisoft'a çok kızgınım. Owerwatch ise yeni bir ip single'ı yok diye kötü oyundur diyemeyiz ama o oyunda benim gözümde çöplerin efendisi bir oyun kuruş para vermem onlarca oyun alıp oynamama rağmen The Division, R6 ve Overwatch'ı kimseler bana oynatamaz.

Biri şuna Multiplayer oyunculuğu nedir bir ders falan versin. Ubisoft'a çok kızgınmış, single olmayan oyun oynamazmış

• quote:

Orijinalden alıntı: xleonhart

Mk maçlarını seyrederdim, umarım for honorla devamlı yayın yaparsın. Devamlı yayın açarsan for honorda sağlam bir kitlen olacağını düşünüyorum.
  • Adam rainbow six siege e laf atmış , sonrada battlefield 1 övmüş ya la :D :D :D :D Abi şakamısınız ? Battlefield 1 sadece grafik modundan ibaret olan içeriksiz starwars battlefrontun skinli hali gibi bir EA çöpü yani. Gerçi biz bu forumda "GTA5 rainbow six ten güzel" diyen bile gördük . Yukardaki arkadaşın dediği gibi for honor ibretlik konusu gibi olmuş cidden.Okuyup okuyup utanıyoruz( ayrıca r6 aylardır steam top 10 listte olan ve monthly peek olarak 14k civarı oyuncuya sahip bir aaa oyun ki buda steamin en çok oynanan 6. Oyunu falan yapıyor oyunu. ki oyun uplayden oynanmasına rağmen. Bak farkındaysan bu parantezde oyun süper açıklaması yapmıyorum sana tamamen matematiksel veri yazıyorum)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: There goes your life

quote:

Buradan Ubisoft'a tüm oyunlarına beta düzenlediği için teşekkür ediyorum yoksa böyle vasat oyunlara para vermemiz gerekecekti. Uzun zamandır böyle sıkıcı, amaçsız, uzun ömürlülüğü olmayan, kendini tekrar eden bir multiplayer görmemiştim ama hiç şaşırmadım önce The Division sonra R6 ve şimdide For Honor. Hepside parasını hak etmeyen vasat yapımlar bedava verseler belki oynarım. Şimdi sırada Ghost Recon var ondan beklentilerim baya yüksek umarım bunlar gibi hayal kırıklığına uğramam.

For Honor eğer çoook sağlam bir single player ile gelmezse ki öylesine koyulacağını düşünüyorum, çok kısa sürede unutulup giden bir oyun olacaktır.

Yalnız çıkışından bir yıl sonra bile oyuncu tabanını sürekli artıran oyunlardan biri r6 ve ps4 üzerinde bf1'den daha fazla oyuncu sayısına sahip. Betada 20 saatin üzerinde vakit geçirdim ve tıpkı oynamaktan bıkmadığımız klasikler gibi her maçta heyecanlandırmayı başardı bu oyunu yeni atak şekilleri,combolar ve herolar ile düşününce önü çok açık.

yok artık bf1'in saatlik 50-60k oyuncu kitlesi var, rainbowda girdin mi 2-3dk matchmaking bekliyorsun. yok hani 10 ay oynamasak kandıracaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: Buyukbaba

quote:

Orijinalden alıntı: xleonhart

Mk maçlarını seyrederdim, umarım for honorla devamlı yayın yaparsın. Devamlı yayın açarsan for honorda sağlam bir kitlen olacağını düşünüyorum.

Takipte olduğun için teşekkürler. For honor çıktığı zaman kesinlikle uzun soluklu yayınlar olacak. Ranked mod açıldığında yine üst sıraları zorlamayı düşünüyorum.

• Gold aldık beklemedeyim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

quote:

Orijinalden alıntı: There goes your life

quote:

yok artık bf1'in saatlik 50-60k oyuncu kitlesi var, rainbowda girdin mi 2-3dk matchmaking bekliyorsun. yok hani 10 ay oynamasak kandıracaksın

Rainbowda maç bulma süresi 2 -3 sn hocam sen başka oyun oynuyo olmayasın?

• hocam oyuncuları kendi stat ve yeteneğine göre eşleştirdiği için sanırım arkadaşin ki biraz uzun sürüyor. biz arkadaşlarla takım olarak girdiğimizde 10sn geçtiğini görmedim.

bir oyunu çok kişi oynuyor diye o oyun iyi olmuyor. rainbow six piyasadaki çoğu fps'den daha zor dikkat ve zeka gerektiren bir oyun. bf 1'in 50k oyuncusu varsa bu herkese hitap edebilen bir yapısı olduğu içindir.

for honor da aynı şekilde. bu türde oyunlara aşina olanın seveceği zevk alacağı bir oyun.
  • cemmedagon kullanıcısına yanıt
    Tam bir oyun cahilisin be birader sana ne desek boş git kendi çöplüğünde o çöplerii oynamaya devam et.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tam bir oyun cahilisin be birader sana ne desek boş git kendi çöplüğünde o çöplerii oynamaya devam et.

Canımın içi bu oyunların hiçbirini benim babam yapmıyor o yüzden sana gelipte "mahmut sen haksızsın ve sana laflar hazırladım " geyiği yapmıycam. Ben sana matamatiksel veri veriyorum , senin cevabın "yav he he " nin ötesine geçemiyor. Oyuncu sayısına göre oyun değerlendirmenizede bayıldığımı belirtmeden geçemiyeceğim . Cs:go nun 800.000 e yakın oyuncusu var mesela,battlefield 1 in 12 katı eder hani ? Ben sadece kafanızı kullanarak yorum yapın istiyorum hepsi bu. Trollere prim vermeyin gençler yazık oluyor foruma.

BF 1'in bir maçında 64 oyuncu online iken 3 dk süren 4vs4 maçların yapıldığı oyunun mu oyuncu sayısı daha fazla? Steam de EA oyunları olmadığı için BF istatistiklerini göremiyorsun tabii ama R6 yı oynayan kitle BF1 3/1'i kadardır.

bir istatistik de ben veriyim: hemen hemen çoğu internet sitesi, dergi ve yayın organı tarafından (overwatch ile) yılın en iyi fps oyunlarından biri olarak etkiketlenen titanfall 2'nin online oyuncu sayısı 10.000-15.000.

arkadaşın oyun savunma argümanı "1 galatasaraylı 10.000 fenerliyi yok eder" seviyesinde. yorma kendini bi şeyler anlatmak için hocam boşver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blaze07

bir istatistik de ben veriyim: hemen hemen çoğu internet sitesi, dergi ve yayın organı tarafından (overwatch ile) yılın en iyi fps oyunlarından biri olarak etkiketlenen titanfall 2'nin online oyuncu sayısı 10.000-15.000.

arkadaşın oyun savunma argümanı "1 galatasaraylı 10.000 fenerliyi yok eder" seviyesinde. yorma kendini bi şeyler anlatmak için hocam boşver.

Hocam, For Honor sanki yılların efsane oyunuymuş gibi anlatıyorsunuz ben buna şaşırıyorum. Hem online modları çok basit, hem de oynanış mekaniğinde ve mantığında sorunlar var.

For Honor'ı bu kadar sahiplenme çabasını çözemedim. Kaldı ki oyun daha çıkmadı bile

• venomstr kullanıcısına yanıt
    oyunu sahiplenen yok abi. oyunla ilgili yapılan yorumlara takılıyorum. ben oyunla ilgili olarak yukarlarda çok sevdiğimi ama şu an ki içeriği ile bu türü sevmeyenlerin indirim ile temin etmesi yönünde tavsiyede bulundum.genel değerlendirmede bulundum.

şahsi fikrimi sorarsan ( sordun sayıyorum :)) çok eğlendim ben oynarken. oyunu ne için alıyoruz? eğlence. tekrar söylüyorum dark souls pvplerini çok severdim. onların daha combata dayalı aksiyon dolu olanı olmuş. her karakterin farklı hareketleri ve ekipmanları var. silah ve zırh güçlendirmeleri çok hoş. oyun modları eğlenceli. özellikle arkadaşımla oynadığımda çok eğlendim.

benim tepkim yukarda biri oyunla ilgili şunu demişti "verdiği ekipmanlar bir gücü arttırırken diğerini düşürüyor yani çöp". ya her tarafı cahillik kokan bir yorum bu. bunu diyen adam battlefield i savunuyor. o zaman onun bakış açısıyla bfdeki silah modlarının olması da çöp. taktığın bir ekipman hip fire accurancy'i yükseltirken damage i düşürüyor mesela.

oyun efsane bir oyun değil şu haliyle. sadece güzel bir oyun. chivalry mediaval warfare'in eksik yaptığı veya zorlaştırdığı pek çok şeyi daha heyecanlı ve süslü sunuyor. oynanış mekaniklerinde sorun olduğunu düşünmüyorum. böyle bir oyunun yapılabilecek en iyi şekilde olduğunu düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: blaze07

oyunu sahiplenen yok abi. oyunla ilgili yapılan yorumlara takılıyorum. ben oyunla ilgili olarak yukarlarda çok sevdiğimi ama şu an ki içeriği ile bu türü sevmeyenlerin indirim ile temin etmesi yönünde tavsiyede bulundum.genel değerlendirmede bulundum.

şahsi fikrimi sorarsan ( sordun sayıyorum :)) çok eğlendim ben oynarken. oyunu ne için alıyoruz? eğlence. tekrar söylüyorum dark souls pvplerini çok severdim. onların daha combata dayalı aksiyon dolu olanı olmuş. her karakterin farklı hareketleri ve ekipmanları var. silah ve zırh güçlendirmeleri çok hoş. oyun modları eğlenceli. özellikle arkadaşımla oynadığımda çok eğlendim.

benim tepkim yukarda biri oyunla ilgili şunu demişti "verdiği ekipmanlar bir gücü arttırırken diğerini düşürüyor yani çöp". ya her tarafı cahillik kokan bir yorum bu. bunu diyen adam battlefield i savunuyor. o zaman onun bakış açısıyla bfdeki silah modlarının olması da çöp. taktığın bir ekipman hip fire accurancy'i yükseltirken damage i düşürüyor mesela.

oyun efsane bir oyun değil şu haliyle. sadece güzel bir oyun. chivalry mediaval warfare'in eksik yaptığı veya zorlaştırdığı pek çok şeyi daha heyecanlı ve süslü sunuyor. oynanış mekaniklerinde sorun olduğunu düşünmüyorum. böyle bir oyunun yapılabilecek en iyi şekilde olduğunu düşünüyorum.

Arkadaşın o eleştirisi acayip saçmaydı. Onu ben de farkettim. RPG oyunlarında yeni ekipmanları mount ederken bazı özelliklerin yükselip, bazı özelliklerin düşmesi bilinen bir şey. Çok basit bir bilgi. Oyuncu olan herkesin bilmesi gerekir.

Eksi veya artı bir özellik değil bu. RPG ve Craft yapılan oyunlarda hep böyledir.

• @venomstr

aynen hocam. o yüzden benim tepkim bu tarz yorumlara ve farklı türden oyunların karşılaştırılmasında.

bazı oyunlar vardır her kesimden her oyuncuya hitap eden. bazı oyunlar vardır seveni azdır ama oyun çok kalitelidir. bariz olan hataları eleştirioruz biz de. ama bu oyun için sen de elini vicdanına koy "çöp" demek çok ağır değil mi? piyasada hype ile satılıp sonradan 5 tane dlc satan bir oyunu savunmak mı? yeni bir fikir yeni bir düşünceyi çıkarıp bunu ücretsiz dlc ler ile desteklemek mi?

ubisoft downgrade, glitchler, buglar vs ler ile sürekli başı belada olan bir firma. hepimiz biliyoruz. ama adamlar yeni fikirler çıkarmakta bence çok iyiler.

rainbow six'i mesela ele alalım. beta süreci çok güzeldi. oyun çıktı baktık evet hoş iyi. sonra bir patchler geldi ben önce oyunu bıraktım sonra da sattım. özellikle frost ve buck'ın geldiği dlc sornası çıldırttı. adamlar ne yaptı?çalıştı etti, indirimler ile destekledi. yeni içerikleri ücretsiz verdi her zaman ve şimdi hatrı sayılır bir şekilde oyuncu sayısını arttırarak 2. sezona geçtiler. bu oyunun da böyle bir geleceği var.

for honor'da hoşuma giden şey de beklediğimi bir nebze almış olmam. oyun çıkınca belki fikrim değişir. neticede ubisoft tan bahsediyoruz.oyunla ilgili çıkmadan önce bazı düşündüğüm kesin görürüm dediğim hataları görmedim mesela. arkadaşlarınla nerede duracağını bilerek ve dikkatli oynanınca dominion çok güzel bir mod.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blaze07 -- 4 Şubat 2017; 15:10:43 >

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.