Şimdi Ara

★★★ FOR HONOR (PS4 ANA KONU) ★★★ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.341
Cevap
20
Favori
61.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Betayı 20 saatin üzerinde oynadım bu oyunun başarısız olma ihtimali yok ve önü çok açık.
  • tnrvrd1996 kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusei kullanıcısına yanıt
    ilk oynadığım gün 4v4 dominion modundan hiç keyif alamadım. istediklerimi yapamadım. ama mantığını anlayınca ve benle uzun zamandır online oyun oynayan bir arkadaşımla girince gerçekten çok keyif aldım. verilen itemların bir şeyi düşürürken bir şeyi yükselttiğini ve anlamsız olduğundan bahsedenler olmuş. bu eleştirilecek bir şey değil oyuna derinlik katan bir unsur bence. çünkü dövüş stilinizi üzerinizdeki itemların verdiği özelliklere göre şekillendirmenizi sağlıyor. oyun için çok sığ yorumlar yapılıyor. onları da haklı görmeye çalışıyorum çünkü çok alışıldık bir yapısı yok.
  • Beyler selam betaya giriş için redeem code 'um yok nasıl erişim sağlarım? Hala code dağıtılıyor mu? yoksa davetiye sistemi var mı? Acil cevaplarsanız sevinirim.
  • KuzuXx kullanıcısına yanıt
    Beta bitmek üzere çok geç kalmışsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açık beta 9 Şubat'tan 12 Şubata kadar olacakmış. e-mail'den sızdırılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi equasezy1 -- 31 Ocak 2017; 13:36:5 >
  • Beyler oyuna bugün 8 gb güncelleme ps4 te geldi beta dün kapqndı diye biliyordum bilen birisi aydınlatabilir mi?

• Rainbow six siege ye çöp diyenlerin karaladığını gördükten sonra almaya karar verdiğim oyun

• For Honor Open Beta Trailer

• quote:

Orijinalden alıntı: YasinJR10

Beyler rainbow gibi beraber takılmamız lazım mecbur takım olcaz ekip olcaz betada değilse bile tam sürümde böyle olcak forumda herkeste tek takılma isteği var kimse takım olmak istemiyo biz 4 kişiyiz gelen gelsin

Steam kullanıyosanız ekleşelim. Ön sipariş verdim, mp atacak arkadaş yok.
  • Beta bitmedi mi de 8gb lık güncelleme yapmış adamlar

• nuwanda87 kullanıcısına yanıt
    O güncelleme 9-12 Şubat arası olacak Open Beta için.
  • çöp, kesinlikle espor oyunu olmaz herkes bir heyecanla alır 1-2 ay oynar unutulur.
  • Alkarsilverblade kullanıcısına yanıt
    Beta yı konsoldan silmiştim dün..

31 ocaktaki open beta için şimdi bildirim geldi.

Open beta için i closed betada olduğu gibi indirme linki mi gelir ?

Yoksa beta yı tekrar indirip, dediğiniz update i üzerine mi indirmek gerekecek acaba ?
  • Sen yaşlanmışsın bi hırçınlaşmışsın müdür kendine gel :)

• Ne dedim yav

• Aynı oyunun üstüne update geldi. Yine Beta'yı indirip, güncellemeniz yeterli olur.
    Katılamayanlar için ayrı link verirler muhtemelen.
  • Alkarsilverblade kullanıcısına yanıt
  • Piyasada oyun bırakmadın aldın eline bıçağı kıtır kıtır kestin R6'ya laf atma bari

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Walter White

Piyasada oyun bırakmadın aldın eline bıçağı kıtır kıtır kestin R6'ya laf atma bari

Hak edeni yerin dibine sokarım. R6 dediğin çöp oyun single player modu bile olmayan metapuanı 73 olan vasat bir yapım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 1 Şubat 2017; 19:38:42 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.