Şimdi Ara

★★★ FOR HONOR (PS4 ANA KONU) ★★★ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.341
Cevap
20
Favori
61.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darkesta

Bunu cok kolay pratik yapabilirsin: how to play'den orochi ile advanced training yap. Dodge yaparak deflect etme hareketini ogretiyor orda. Onu iyicene ogren tavsiyem yon oklarina degil de rakibin karakter animasyonuna odaklan. Kilic ile deflect eder etmez r2'ye basarak yapiyorsun. Ozellikle bitirirken çok cool oluyor iyi bilenler onu blokluyor ama, r1 ile yaparsan kesin vurursun.

Deflect neyle yapıyorum. Ben fare ile oynuyorum çünkü kol takınca fps düşüyor anlamsız bir şekilde. Saptırmayı atak geldiği yönde sağ tık (galiba kolda rt ps r2) tıklıyorum sonra sol tık (rb r1) böylemi.
  • Hayir orochi de dodge yani saga sola ileri kayma hareketi ile yapabiliyorsun, oyle istiyor o kombo. Adamin tam vurdugu anda vurus yonune dogru kayarak deflect yapman lazim, kilic ile karsilik veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkesta kullanıcısına yanıt
    Drakkeyoutube
    For Honor : How to play Orochi
    https://www.youtube.com/watch?v=8qbb8joB8Y0
    bı videodaki 6.08 hareketten bahsediyorum. Aynı şeyden bahsediyoruz dimi.
  • Evet ama bu r1 ile yapmis r2 daha guclu vuruyor.

dediğin yere girdim çok öğretmedi bana adım adım anlatabilirmisin :D kafayı bozdum.
  • Orda ilkinde guard break counter'lamayi ogretiyor 2. Sinde bahsettigim orochi dodge savurma hareketini. PS4'de x tusu ile dodge yapiyorsun. Rakibin sagdan vuruyorsa ornegin tam kilicin temas edecegi anda saga dogru x yapiyorsun, o oklarin parlak kirmizi oldugu an, hemen sonrasinda r1 veya r2 o atesli hareketi yapiyor.

yaptım yaptım tşk. :D peki yukardan vurursa ne yapacagım adama doğrumu gideceğim . Bu nu klavyede yapmak çok zor yaa
  • Evet. Orochi vs orochi'de ve hizli vuran digerlerine karsi cok zor bi hareket. Ama knightlara felan kok sokturursun iyi pratik yaparsan

peki yukarıdan vurunca ne tarafa gideceğim.
  • Ileri dogru.

• quote:

Ileri dogru.

Dostum orochi ile R2 basik tutup sol analogu geri x ve R2 ye basik tuttugumuzda ileri kosarak kilic vuruyor. Onu bir turlu yapamadim. Move set tede gostermiyor oyle bir hareket. Youtube ta videosu var. Neden yapamiyorum?
  • Move sette olmasi lazim, hareketin adi Storm Rush.

L2'ye basili tutarak guard mod acik rakibe dogru bakiyorsun, X ile dedigin gibi geri dodge atar atmaz R2'ye basili tutuyorsun. Ne kadar basili tuttugun onemli degil biraktigin anda firlayarak rakibe saldiriyor. Bekleme pozisyonundayken O'ya basarsan hareketi iptal edersin, rakip menzil disina cikarsa iptal etmekte fayda var.

Guard Break counter'lamayi bir turlu beceremiyorum ben de, training'de oluyor ama oyun icinde pingden midir nedir yakalaniyorum surekli. Bunu spamleyen adamlar da easy win aliyor.

Daha vahimi ise ucurumlu haritalarda tamamen yere atmaya odakli oynayan rakipler. Chat olsa cok guzel tebrik ederdim de..
  • quote:

Move sette olmasi lazim, hareketin adi Storm Rush.

L2'ye basili tutarak guard mod acik rakibe dogru bakiyorsun, X ile dedigin gibi geri dodge atar atmaz R2'ye basili tutuyorsun. Ne kadar basili tuttugun onemli degil biraktigin anda firlayarak rakibe saldiriyor. Bekleme pozisyonundayken O'ya basarsan hareketi iptal edersin, rakip menzil disina cikarsa iptal etmekte fayda var.

Guard Break counter'lamayi bir turlu beceremiyorum ben de, training'de oluyor ama oyun icinde pingden midir nedir yakalaniyorum surekli. Bunu spamleyen adamlar da easy win aliyor.

Daha vahimi ise ucurumlu haritalarda tamamen yere atmaya odakli oynayan rakipler. Chat olsa cok guzel tebrik ederdim de..

Dostum dedigin gibi yapiyorum inan olmuyor. Yaptigim su, L2 basik tutup sol analogu geri x yaptiktan hemen sonra R2 ye basik tutup birakiyorum olmuyor belki elli defa denedim.

Edit : Pardon dostum ben orochi yerine ilk samurayi secmisim ondan yapamiyor musum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Samurai -- 28 Ocak 2017; 22:38:39 >

Pardon dostum ben orochi yerine ilk samurayi secmisim. Cevap icin tesekkurler.
  • Free to play oyunlara benziyo.

• Oyunu sildim sonunda. Taktiksel oynamaya çalışıyorum, farklı hareketler yapıyorum, ama iş dönüyor dolaşıyor bloklamaya geliyor. Adam hafif atağı spamlemeye başlıyor bir teki bile bloklanamıyor çoğu zaman. Sen oyunu olması gerektiği gibi oyna, sadece aynı tuşa basan ve senin bloğunun hiç işe yaramadığı adama denk gel. Bu sene alacağım bir oyundu artık yüzüne bile bakmayı düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buyukbaba

Oyunu sildim sonunda. Taktiksel oynamaya çalışıyorum, farklı hareketler yapıyorum, ama iş dönüyor dolaşıyor bloklamaya geliyor. Adam hafif atağı spamlemeye başlıyor bir teki bile bloklanamıyor çoğu zaman. Sen oyunu olması gerektiği gibi oyna, sadece aynı tuşa basan ve senin bloğunun hiç işe yaramadığı adama denk gel. Bu sene alacağım bir oyundu artık yüzüne bile bakmayı düşünmüyorum.

Demek istediğim de buydu. Sürekli hileli vuruşlarla oyunun açığını arayanlarla dolu. Oyunda bug arıyorlar sürekli. "Rakibi en çabuk hileli bir şekilde nasıl öldürebilirim?" olayına dönüyor. Defans da olmayınca en çirkef oynayanlar kazanıyor.

Bir diğer olay ise oyunun içeriksiz olması. Bu sebeple ikinci "Evolve" vakası olarak nitelendirdim. Senaryosuz bir oyuna "1vs1" veya "4vs4" modları için bu kadar para verilmez. Oyunun fiyatı 20 Dolar falan olması lazımdı.

Amaçsız ve kısa süreli bir oynanış vaad ediyor. Şuanki haliyle en fazla 1 hafta oynayıp bir daha da yüzüne bakılmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkerdi

Free to play oyunlara benziyo.

Hangisine?
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Oyunu sildim sonunda. Taktiksel oynamaya çalışıyorum, farklı hareketler yapıyorum, ama iş dönüyor dolaşıyor bloklamaya geliyor. Adam hafif atağı spamlemeye başlıyor bir teki bile bloklanamıyor çoğu zaman. Sen oyunu olması gerektiği gibi oyna, sadece aynı tuşa basan ve senin bloğunun hiç işe yaramadığı adama denk gel. Bu sene alacağım bir oyundu artık yüzüne bile bakmayı düşünmüyorum.

Demek istediğim de buydu. Sürekli hileli vuruşlarla oyunun açığını arayanlarla dolu. Oyunda bug arıyorlar sürekli. "Rakibi en çabuk hileli bir şekilde nasıl öldürebilirim?" olayına dönüyor. Defans da olmayınca en çirkef oynayanlar kazanıyor.

Bir diğer olay ise oyunun içeriksiz olması. Bu sebeple ikinci "Evolve" vakası olarak nitelendirdim. Senaryosuz bir oyuna "1vs1" veya "4vs4" modları için bu kadar para verilmez. Oyunun fiyatı 20 Dolar falan olması lazımdı.

Amaçsız ve kısa süreli bir oynanış vaad ediyor. Şuanki haliyle en fazla 1 hafta oynayıp bir daha da yüzüne bakılmaz.

Oyunda senaryo modu olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: yusei

quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Oyunda senaryo modu olacak

Olacak da Evolve'un uyduruk senaryosu gibi olur anca. Diğer single player oyunların kalitesinde olmaz. Laf olsun diye uyduruktan bir mod olur.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.