Şimdi Ara

For-x mi, Hertz mi Coax tavsiye ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pioneer 8350 teybim var ilk etapta bi coax. alıcam o şekilde 2 ay falan dinleyip daha sonra ampli ve bi çiftte comp. alıcam.. bana ileri dönük düşünerek bi coax tavsiye edermisiniz.. fiyat 100-150 arası olabilir benim kafamda ya For-x X-699 Coaxial 3 Yollu Hoparlör 1500 W. var yada HERTZ DCX 165 60W RMS 120W PEAK POWER var sizce hangisini almalıyım yada benim düşündüğüm sisteme uygun farklı bi marka model tavsiyeniz varmı..???

FOR-X

http://www.modacar.com.tr/urun/for-x-x-699-coaxial-3-yollu-hoparlor-1500-w-251142-.aspx

HERTZ

http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/hertz-dcx-165-16-cm-coaxial-hoparlor-52418569#product-information

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman5 -- 22 Şubat 2012; 10:46:28 >

• g g g g g g
    ü ü ü ü ü ü
    n n n n n n
    c c c c c c
    e e e e e e
    l l l l l l
  • bunların biri oval biri yuvarlak.o fiyata forx yerine alpine baksan yada pioneer olmazmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: antony_costa

bunların biri oval biri yuvarlak.o fiyata forx yerine alpine baksan yada pioneer olmazmı?

olabilir tabi 100-150 arası bişey fakat for-x i çok övüyolor..
  • ya sen boşver oraları alpine alpinedir aga
  • quote:

Orijinalden alıntı: antony_costa

ya sen boşver oraları alpine alpinedir aga

aga öylede tavsiye et alpinenin bi coaxını bi bakalım..
  • kardeş oval alacaksan sen bırak for-x'i al pioneerin 6921-6992s yada en kötü 6993 hoparlörünü ister teyp ister anfide dinle hiç sorun yaşamazsın tabi orjinal pıoneer olmak kaydıyla hem sen bu söylediğim ovallerin basını tizini aynı fiyata satılan hiç bi ovalden alamazsın.eğer component sistemi düşünürsen ovale hiç girme comp.sistem daha net daha temiz net müzik verir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    for x nasıl anfi
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali-06

kardeş oval alacaksan sen bırak for-x'i al pioneerin 6921-6992s yada en kötü 6993 hoparlörünü ister teyp ister anfide dinle hiç sorun yaşamazsın tabi orjinal pıoneer olmak kaydıyla hem sen bu söylediğim ovallerin basını tizini aynı fiyata satılan hiç bi ovalden alamazsın.eğer component sistemi düşünürsen ovale hiç girme comp.sistem daha net daha temiz net müzik verir.

teşekkürler arkadaşım.. coax aldıktan sonra bi çift comp. düşünüyorum bunun bi sakıncası olmaz heralde.. bu arada bende pioneerin bikaç modeli var kafamda onlara meyil etcem gözüküyo mesela 6913 gibi.. bu seferde bi seçim yapamassam fırlatcam atcam teybi bu nedir arkadaş ne çok marka model değer yok uyum yok coaxtı coöptu kafam şey oldu derler ya aynen öyle..

• eğer anfiye gireceksen 6913 değil 6914 al kardeş anfi düşünmüyosan 6913 de alabilirsin.
  • evet ampli düşünüyorum ilerde onuda değerlendiririm.. saol ilgin için..
  • kenwood kfc s6993 dedüşünebilirsiniz, çok güçlü bir oval hopalördür, (110 watt rms), fiyatı da bütçenize göre
  • bencede for-x
  • teşekkürler arkadaşlar..

ovalden vazgeçtim.. hertz dsk 165 comp. alıp teypten beslemek istiyodum fakat onun içinde illa esk serisini al gibisinden yorumlar var oda çok pahalı, o yüzden hiç bişey yapmıcam şimdilik düşüncem biraz daha.. zati kafa kalmadı düşünmekten..
  • ileride anfi ile yukleneceğim diyorsan mid comp. takım al orta halli 80rms bile yeterde artar ama sadece teyp çıkışı için oval kullanabilirsin ama ileride anfi ile yuklendiğinde sesi seni memnun etmiyebilir bence ilk etapta mid comp. al ses az ama net olsun sonra anfi ve bir takım daha mid comp. eklersin ses fazla vede net olur bu benim görüşüm ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniztoyota

ileride anfi ile yukleneceğim diyorsan mid comp. takım al orta halli 80rms bile yeterde artar ama sadece teyp çıkışı için oval kullanabilirsin ama ileride anfi ile yuklendiğinde sesi seni memnun etmiyebilir bence ilk etapta mid comp. al ses az ama net olsun sonra anfi ve bir takım daha mid comp. eklersin ses fazla vede net olur bu benim görüşüm ...

teşekkürler şu ovallerden aldım bunlar beni şimdilik idare eder.. daha sonrada amfi ve comp. bağlatıcam..

http://www.alpine-electronics.com.tr/p/Products/type-g-speakers375/spg-69c3

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.