Şimdi Ara

Force Bowmu Yoksa Light+Fire+Bow mu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Evil Clown

Tercih meselesi..
    100 gelsin dene bakalım memnun kalıcakmısın..

yapıcam.
  • Bow sorusu gene dayanamıyorum aynı cevabı yapıştırıyorum

Çin bowu açmakta ki amacın pvp mi yoksa uniq mi_?
    Eğer her ikisi için dersen;
    pvpde bladeye mama olursun, uniqte ise wizard ve xbowdan sana sıra gelmez.
    ortada bir char olur kralına gitmez yani
    tabi ki pvpde yaparsın uniqte kesersin ama tadımlık olur, doyumluk olmaz.

Sana kısaca bow charı nasıl yapılandıracağını özetliyim..
    Bow biraz maymuncuk gibidir istediğine göre şekil alır.
    Önemli olan ne istediğini bilmek..

Pvp ağırlıklı bow istersen iki tip var.
    Birincisi, Çin pvpsi için 1 numaradır Bow_Fire_Force (geleceği pill buga bağlı- (Holy Spell)wariror_cleriğe mama olur)
    ikinicisi, Hem çin hem eu pvp istersen Bow_Fire_Cold veya 100 Bow_100 Fire_ X Light_X Cold videosuda vardır meşhurhttp://www.youtube.com/watch?v=pCYUsiU1TEg

Uniq ağırlıklı istersen light açmanı tavsiye ederim Bow_Fire_Light

• Konuyu saptırmak gibi olmasın ama bende sıfırda bir nuke char kasmayı düşünüyorum.Ama Silah olarak heuskalı mı yoksa sword/shield mi seçsem karasız kaldım.Diğer ikisi zorunlu olarak light ve cold olacak tabiki.Öncelikle amacım hızlı ve rahat kasılması.Sonra da Uniq ve kısmet olursa FW.
  • cold-fire-pacheon
  • pac-lıght-cold nasıl olur? el yakma lıgt veya buz ?
  • Kötü olur firedan gelen phy atağı ve mag defansı kaybedersin, ek olarak fire wall gibi güzel bir skillden mahrum kalırsın.

Bence 100 Lv Fire - 100 Lv Pacheon - 100 Lv Cold yap.

Force yaparsan sana sadece pvplerde bir avantaj sağlar, tabi karşındakinde holly spell yoksa ve pill bugu halledildiyse(denemedim); ama forest war da veya job warlarda çok avantaj sağlamaz.
  • Bence cold-force-bow da mantıklı. Çünkü force sayesinde attack gelişir, cold sayesinde snow shield + defans bowda bildiğim bow.
  • force bir char karşısında hiçbir chin buildinin şansı yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seytan Kobra

quote:

Orjinalden alıntı: effsane_61

şimdi ben yeni bir bow çar aldım....pecheon 90 fire 90 light 72 çold 48,, coldu kapatıp lgiht mı açmalıyım yoksa ligti kapatıp coldmu.....pvp ve medusa için düşünüyorum....

Yok 50 cold 50 light yok 72 light 48 cold bu yapılandırmaları str charda geçin.Medusada ölmemek ve pvpde başarılı olmak için cold öneririm.

Katılıyorum Full Cold Ol Ayrıca Forceda Hiçbir İşine Yaramaz Sadece Pwp Yaparsın

• Bu oyunu yıllardır oynuyorsunuz arkadaslar, ve skillerin hala ne işe yaradınıgını bilmeyen arkadaslar görünüyor...
    Force diyen arkadasları merak ediyorum, hala pill bugunun devam ettiğini bile bile niye force konusunda ısrarlılar...
    Light skilini gereksiz gören arkadaslar ise; Koşmayı nerden almayı planlıyolar merak ediyorum, Npc demeyin ancak buna gülerim; 2 tüp sadece Tomb B3'e gidene kadar biticek, boşuna invertory doldurma... Light sadece koşmadan ibaret değil ama farkında değilsiniz, orda dikkatinizi belli ki hiç çekmemiş parriratio skili var, ve hala bunun ne işe yaradını bilmiyorsanız bu oyunu en kısa zamanda bırakın... charlar sadece phy dfnstan ibarret değildir.. üstelikte bu Str bir char ise... protector giyersin Phy dfns acıgını kapatırsın... "Bow charın phy defansa ihtiyacı var" diye arkadasta bow charların son halini bir izlesin bakalım hangi char 2. kez ard arda vurabiliyo bowa...
    Herkezin kendi düşüncesi saygı duyarım, lakin en azından biraz mantıklı olun lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaTSuYa -- 17 Nisan 2009; 14:59:53 >

• Bence el yakma skill fire
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.