Şimdi Ara

Force Bowmu Yoksa Light+Fire+Bow mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soru basit force bow aklımı karışdırıyor acaba yapsammı diye

Yoksa normal bowmu yapsam pvp de daha etkili olur lütfen konu silinmesin cevap alana kadar.

Üst konuda force bow ile ilgili rehber yok onun için açdım.

• Fire+light+pacheon en kötü bow yapılandırması olur defans çok düşük olur.

Pvp odaklı istiyorsan force genelleme yaparsak fire+cold+pacheon en iyi bow yapılandırmasıdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seytan Kobra

Fire+light+pacheon en kötü bow yapılandırması olur defans çok düşük olur.

Pvp odaklı istiyorsan force genelleme yaparsak fire+cold+pacheon en iyi bow yapılandırmasıdır.

evet güzel bir yapılandırma cold yerine forcede olabilir böylece çok player keser ama armor yada pro giymesi lazım garment giyserse sürekli ölür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GenGar_TR

quote:

Orjinalden alıntı: Seytan Kobra

Fire+light+pacheon en kötü bow yapılandırması olur defans çok düşük olur.

evet güzel bir yapılandırma cold yerine forcede olabilir böylece çok player keser ama armor yada pro giymesi lazım garment giyserse sürekli ölür.

ayrıca kasılması içinde sürekli hızlı koşma kağıdına ihtiyacı olacak
  • holy spell skilli force buildini etkisiz hale getiriyor
  • şimdi ben yeni bir bow çar aldım....pecheon 90 fire 90 light 72 çold 48,, coldu kapatıp lgiht mı açmalıyım yoksa ligti kapatıp coldmu.....pvp ve medusa için düşünüyorum....
  • quote:

Orjinalden alıntı: effsane_61

şimdi ben yeni bir bow çar aldım....pecheon 90 fire 90 light 72 çold 48,, coldu kapatıp lgiht mı açmalıyım yoksa ligti kapatıp coldmu.....pvp ve medusa için düşünüyorum....

Kesinlikle Cold Ol Bence.Parry Ratio Açıgını İtemlerden Kapatırsın.Defans Açıgını Kapatamassın Ama.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FULL STR FORCE BOW NE GİYMELİ ?
    15 yıl önce açıldı
    Scorpion Bow Mu Cİhitin Bow mu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 80 lighting - 20 cold
  • quote:

Orjinalden alıntı: effsane_61

şimdi ben yeni bir bow çar aldım....pecheon 90 fire 90 light 72 çold 48,, coldu kapatıp lgiht mı açmalıyım yoksa ligti kapatıp coldmu.....pvp ve medusa için düşünüyorum....

Yok 50 cold 50 light yok 72 light 48 cold bu yapılandırmaları str charda geçin.Medusada ölmemek ve pvpde başarılı olmak için cold öneririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

80 lighting - 20 cold

Soruna gelince..
    Bence yeni cave geleceği için light buildi önem kazanıcak daha hızlı ilerleyebilmek açısından..Force yapma ama fire pacheon cold/light yap..
    Tabi hepsi 100 100 100 olucak buildi bölmeye kalkarsan açtığın skillerle hiçbir iş yapamazsın..
  • oynadıgınız charı hiçmi tanımıyorsunuz ? bow charın sıkıntısı phy defanstır, bunu ancak cold ile kapatırsınız. Build kesinlikle Pacheon-Fire-Cold şeklinde ve 100-100-100 olmalıdır.
  • bow char için bence FORCE-PACHEON-FİRE ..force bow süper olur.
  • Bence 100pacheon 100fire 100cold bana göre en iyi bow yapılandırması force olunca defans çok düşücek + holy spell eğer force bow olursan warrior/cleric korkusuyla yaşarsın o warrior eninde sonunda yanına gelicektir combolara çok fazla güvenme [Sprint Assault ile yanına gelip kb yada stun yaparsa çok fazla dayanamazsın] bowlara zaten yüksek vuruş gücü geliyor vuruş gücünü daha da arttıriyim derken defansı feda etme oyundaki tek bow sen değilsin bunuda unutma
  • Eğer buildi Cold100, Fire100, Bow100 yapıp birde pro giyersen çok sağlam olursun.
    Bir blader veya bir glavie ile kapışırken sen otur ortaya onlar vursun sana.

Bence Cold100, Fire100, Bow100 bu buildi kullan.
    Hızlı koşma açığımı nerden kapatırım dersen;
    eventten düşen moving s. scrool alırsın yada npcden hızlı koşma alırsın bu açığı kapatırsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Evil Clown

quote:

80 lighting - 20 cold

• bence 90 bic 90 fire 90 lig
  • quote:

quote:

quote:

80 lighting - 20 cold

20 coldun sana bir getirisi olmaz sadece snow shield getirisi olur..Onun yerine 100 light yaparsın aradaki farkı anlarsın.Yada 100 cold..

• quote:

quote:

quote:

quote:

80 lighting - 20 cold

20 coldun sana bir getirisi olmaz sadece snow shield getirisi olur..Onun yerine 100 light yaparsın aradaki farkı anlarsın.Yada 100 cold..

• quote:

quote:

quote:

quote:

80 lighting - 20 cold

hem bi getirisi olmaz hemde snow shield olur diyosun. amaç ozaten. 45 saniye boyunca %20 lik defans.

• Tercih meselesi..
    100 gelsin dene bakalım memnun kalıcakmısın..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.