Şimdi Ara

Force hakkında ! .. bilgisi olan Yardım edebilir mı ! ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi arkdaşlar 20 lwl bir charım war gap la gidirum we ong farm yapıyorumm char chın str .. yanlız bu charı force cide yapmak istiyorum sizce ne yapabilirim hangi char forceye daha ii olur..
    Bow u depoda arrow hp mp cok doldurduguundan pek düşünmüyorum
    Blade hakkında bi fikrim yok fikirlerinizi we önerilerinizi beklıyorum
    Glawe hakkında bi fikrim yok fikirlerinizi we önerilerinizi beklıyorum..
    Teşekkur ederim...

• Force açıcaksan glavier açmanı öneririm çok heuksal-force çok güzel bir ikili oluyor.
  • tşk . ederim aklımdakı de buydu
  • Ben hala force mastery kullanılmasını mantıklı bulmuyorum. Çünkü purification pill kullanımında bir bug mevcut. Ha "o ne ki" dersen; pill'den bir tane içtiğinde normalde 1 tane debuff siler. Ama bug yüzünden, tek seferde 3-4 debuff'u da silmek mümkün. O yüzden debuff atmayla harcayacağın zamanı atak yapark kullanman daha akıllıca olur. Bunun içinde öncelikle sağlam defans elde edebilmek amacıyla, cold mastery aç derim.
  • eet pıll kullandıgı zaman rakip tüm o attıklarımızı ekart edıo .. Cold mastry derken ?
  • İyi de açılacak build bir aksilik olmazsa oyunun sonuna kadar (bir rivayete göre 150 level) karakterin bir parçası olacak ama bu bug elbet birgün düzeltilecek.
    Bu zamanlar biraz sıkıntılı olabilir ama bence ilerisini de düşünerekten force açılmasında bir sakınca yok.
    Hangi build dersen blade daha güzel olur gibime geliyor. Debuffları tutturacağın zaman içerisinde mümkün olan en az hasarı alman lazım, zaten tutturduktan sonra da koyver gitsin comboları.
  • hmm şimdi blade geldi :D walla arada kaldım :D tşk.ederim..
  • Blader-Force İmbue Cold ^^
  • Bowda valla saglam vuruyor bugün pvp de iyi vuranları gördüm.
  • şimdiki charım bow aynı charı kullanmış olacagım değişiklık olsun dei başka birşey acmayı düşünüyorum bide aroow cok dolduruyor depoyu :(
  • ama Force 90 olmadan pek işe yaramaz 90 olcagına inanıosan ac
  • 90 yapacagımda yanında neyi de acsam die düşünüyorum blademı glwe mi
  • Bn olsam Force Glavie acarsam yanına fire acar Armor olurdum ya da
    Force Glavie + Cold Garment giyerdim Snow daha yüksek olunca hiç degilse cabuk ölmezsin

Blader Force + Fire Armor yada pr0
    Blader Force + Cold Garment

Force Glavie:Force tutturursan cok rahat adam kesersin fakat asırı damage yer bir avantaj ile ordan kurtulma yöntemı olan tek yöntemı vardır onlarında oranları düşük sansına baglı stun yapma ve dönme skıll ile ileri ittirme tutturamazsan cabuk yatar Blade Charlar cok yatır batır yapar light olmadıgı için o yüzden blade 10 sn kesti kesti kesemzse daha hiç kesemez Bow gelince forceleri attıgında bow'a vurana kadar stun yparak geri ittirerek onları gecırır ve snı oyalar elbet force oldugun sana normalden fazla vurcak o sıradada bi crit gleirse öldürsün :)

Force Blade:combo ile ztn division bleed impotent bulastıran bir Char fakat bunlar bulastıgı anda hemen pil ile kapatıyorlar Blade böylece az vuruo eziq kalıo gibi gözüküo fakat Division impotent kapattılar diyelim ya arkasından forceleri atarsın aynı seyleri division impotent felan filan o sırada 15 sn pil kullanamıcaklar sizde yatır batır yapararak kesebilceksiniz

Force Bow:Bow kendı basına ztn bir tehlike fakat force bow forceleri attıktan snra criti gelirse ölümcül ama Charı iyi kullanması lazım Glavieleri cabuk oyalaması ve iyi damage gecirmesi gerekir Blade'yi yanına yaklastırmamalıdır bow ztn defansı düşük chardır bide force olursa 10k vuran blade 14k vurmaya baslar Blade cok yatır batır yaparsa ve bunu engelliyemezse bow kaybeder.

• Glavier öneririm.
    Yukarıda bi kaç kişi debuff verirken glavier bladeye göre çok fazla hasar yer demiş ancak debuff verirken eline shield alabilir ve bunun hiç bi sakıncası yok.
  • bence BLADE-FORCE-? bence düşünce böle olmal blade ,force yanına ne gelcek olmalı soun
  • Bir silah mastery açacaksın nasıl olsa. Bir de force açma düşüncen var. 180 mastery gitti. Kaldı 120. Eğer pure str. olacaksan, fire mastery'den başka bir şey açman tamamiyle boşa kürek sallamak olur. Neden; çünkü güçlü bir imbue, mag. def. buff'u, phy. att. increase buff'u.
    Yok pure int olacaksan, silah mastery açmaman gerekir bence. Neden; çünkü int. karakterin cold mastery açması nerdeyse bir zorunluluk. Snow shield, phy. def. buff'u... Force ve cold açtın mı, yanına da lightning mastery açarsın; dadından yenmez. Ama zırt-pırt knock-back vurabilen bir karakterle pvp'ye giriştiğin zaman, kusura bakma; ama pek de bir iş yapamazsın.
  • 90lv ful farm force nuker sahibiyim ve gayet memnunum. pill buguda falanda hikaye. charı oynamayı bilen bir kişi pill kullanan kişiyi ezer geçer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: shruikan

Bir silah mastery açacaksın nasıl olsa. Bir de force açma düşüncen var. 180 mastery gitti. Kaldı 120. Eğer pure str. olacaksan, fire mastery'den başka bir şey açman tamamiyle boşa kürek sallamak olur. Neden; çünkü güçlü bir imbue, mag. def. buff'u, phy. att. increase buff'u.
    Yok pure int olacaksan, silah mastery açmaman gerekir bence. Neden; çünkü int. karakterin cold mastery açması nerdeyse bir zorunluluk. Snow shield, phy. def. buff'u... Force ve cold açtın mı, yanına da lightning mastery açarsın; dadından yenmez. Ama zırt-pırt knock-back vurabilen bir karakterle pvp'ye giriştiğin zaman, kusura bakma; ama pek de bir iş yapamazsın.

kesinlıkle str ci 1 lwl den beri full str gidiyor char..

• quote:

Orjinalden alıntı: Ophiafagus

90lv ful farm force nuker sahibiyim ve gayet memnunum. pill buguda falanda hikaye. charı oynamayı bilen bir kişi pill kullanan kişiyi ezer geçer.

Sen o bug'ın farkında olan birisiyle pvp yapmamışsın demekki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.