Şimdi Ara

FORCE'MI -- COLD'MU BLADER CHARDN ANLAYANLR xD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yeni bir blader char açmaya karar werdim fazla bi deneyimim yok blader hakkında sizce force mi yksa cold mu olmalı light 3. planda lütfen blader hakkında deneyimli kişiler yardımcı olabilirlermi.Forumdaki karakter tanıtım topiclerinede baktım ama istediğim cevaba ulaşamadım . Yorumlarınızı bekliorm Şimdiden Teşekürler

• Up
  • bence buildini 90 cold 90 force 90 blade yap el yakmak cold olsun
    bence super olur lıght fıre fılan yalan yha fırenın bı ozellıgı yok lıghtde kosma ıcın acılıor kosma ıcın force yada colddan wazgecmek aptallık bence
    kosma potları ne gune duruor hem xD
  • bn Cold Force Bladeyim :) Garmentte giyersen alayı yalan :) Cünkü Fire garment olanlar str charlara karsı intten daha fazla damage yiolar hele ki impotent tutmazsa vay haline
  • ilginç bir build eminim sadece 5-6 lvl altındaki adamı öldürebilir

ve 1 kere uniqe keserse ben oyunu bırakırım

• quote:

Orjinalden alıntı: orionsguard

ilginç bir build eminim sadece 5-6 lvl altındaki adamı öldürebilir

Elinde bir sun blade oldugunu dusunursek

• Saçmalık......Bladerda Force Olmaz... Neden Olmaz Bal Gibide Olur.Bi B.ktan Çakmın Yorum Yazıon Diebilirsiniz FAKAt ... BLADE skillerinin bir çocuğu 71 (Bleed ) - 73 ( Bleed - Division - İmpotent ) verior.Yani. Blade Skilelri Zaten Force skillerini desteklior..Bana Kalırsa Fire-Cold-Bicheon!!!
  • Bence Cold - Force - Bicheon çok iyi bir yapılandırma değil, STR karakterlere karşı Cold yüzünden avantajlı; aam INT charlara karşı çok zayıf kalır, ayriyetten Fire olmadığı için atağında çok düşüş yaşarsın.
  • Blader için force'u gereksiz buluyorum 73 ve 71lvldeki skiller zehir veriyor ayrıyetten 100lvl geldiğinde yeni kombo ile daha da güçlenicek bunun yanında coldda varsa hem atack hem tank olur.
  • Cold-Fire-Bicheon Buildini tek gecerim bicheon olduğundan zehiri weriyo
    force zehirlerininde bi pille gectiğini düsünmek lazım
    yani force bicheon icin gereksiz
  • Flamedeki pyh.attack veren skilleri yoka saymak pek akıllı işi değil.Sanki çatır çatır damage geçiren bi char blader.Firesiz olursa anca pve yapar.
  • en iyi blade yapılandırması her zaman fire bicheon lighting dir...

nedeni fire dmg artırıcı bafları ve imbuesi zaten zor adama yatıran bir blade için şarttır...

lightingi ise pary rationun getirdiği artıları tartışılamaz....

forcede olan zehirler zaten bicheonda çoğu vardır...geri kalan gereksiz sayılabilir...

cold blade ise sadece ölümsüzdür....
  • quote:

Orjinalden alıntı: effsane_61

en iyi blade yapılandırması her zaman fire bicheon lighting dir...

nedeni fire dmg artırıcı bafları ve imbuesi zaten zor adama yatıran bir blade için şarttır...

lightingi ise pary rationun getirdiği artıları tartışılamaz....

forcede olan zehirler zaten bicheonda çoğu vardır...geri kalan gereksiz sayılabilir...

cold blade ise sadece ölümsüzdür....

Cold sadece ölümsüz demişsin lightningde parry ratiodan başka ne var?

Coldun phy defansı lightın parry ratiosundan çok daha önemli.

Lightningin verdiği %18 mag atack str charların vuruşunu ne kadar etkiliyor biliyormusun?
  • bak bn 70 bladerım fıre el yakma lıght cold yatmıor arkadaş çar bide itemleri düzgün aldın mı tmm sakın el yakmanı cold yapma
  • quote:

Orjinalden alıntı: _PainKiLL3R_

quote:

Orjinalden alıntı: orionsguard

ilginç bir build eminim sadece 5-6 lvl altındaki adamı öldürebilir

Elinde bir sun blade oldugunu dusunursek

Haklısın etrafta sun blade dağıtılıyor
    Eline sun blade alıp cold kullanıp standart blader gibi hasar vermek mi iyidir yoksa standart bir bladerdan daha fazla damage vermek mi?
    Fire olmadığı zaman sen bırak unique adam kesmeyi unutursun.
    Ayrıca o coldla adam dondur ölmezsin devride geçti.Alchemy diye birşey var yahu kaçıncı yüzyılda kaldınız.
    Onuda geç holy spell var.
    Yani cold el yakma bir işe yaramaz.
    Force kullanacaksan 90Bich,Fire,Force 30cold ve armor derim.
    Ama çok büyük bir defans zaafı oluşur int karakterlere karşı.
    Bunuda snow shield ile halledebilirsin bence.30 lvlda %23lük +bir defans sağlar sana bir dakikalığına.Mp düşünmene gerek yok zaten Force sna 2k küsur mp verecek.Snow shield bittiği zaman impotent+kd işi götürür.

Unutma firesız blader,çiçeksiz saksıya benzer

• quote:

Orjinalden alıntı: HellBoy_TR

Saçmalık......Bladerda Force Olmaz... Neden Olmaz Bal Gibide Olur.Bi B.ktan Çakmın Yorum Yazıon Diebilirsiniz FAKAt ... BLADE skillerinin bir çocuğu 71 (Bleed ) - 73 ( Bleed - Division - İmpotent ) verior.Yani. Blade Skilelri Zaten Force skillerini desteklior..Bana Kalırsa Fire-Cold-Bicheon!!!

Bak kardesim sen division bleed bulastırıon ama onların pili var bastıgın anda gidio hepsi o yüzdne hiç bi zman 15 snde arka arkaya division bulastıramazsın ama force olursan o division pilini basar o division gider ama arkasından sn forceleri atarak gene division bulastırırsın onu pille gecıremez 15 sn savunmasız kalır ;)
  • BICHEON-FIRE-COLD olark devam ediorm
  • Hawa

Alps serveri cold force blader

Pvplerimizi koyucağım adam sıradan +5 set +7 blade ile beni kesmeyi gene başardı

Sun set ile hayli hayli keser beni
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.