Şimdi Ara

FORCE'Mu - COLD'Mu ??(GLAVIE'Mİ-BOW'MU) (: (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hulks66

quote:

Orijinalden alıntı: CharLieChapLin

daha önce hiç bowla oynamadım pvpde falan nasıl oluo bow kullanması faln zormudur ?

kardeşim ne yalan söyliyim benim en az sevdiğim çar bladedir ama bütün buildleri iyi bir biçimde bilirim bence blader pek fazla işe yaramayan bir çar ve ben butun buildlerle oynamışımdır ve bence bow mu glevmi sorusu biraz zor bir cevaptır ama şunu sana söyliyebilirimki chin olarak gözümde bulduğum en güçlü çarlardır ikiside ve bladeden daha az sp alır bu iki build bow olursan uniqte iyi bir konumda olursun yüksek lvl li uniqleri alma şansın yüksektir blade ve gleve göre ve pvp de ise kullanması zor değildir ve bow u sağlam yapan çok iyi bir özelliği vardır iteleme ve bunu mp n bitene kadar yapabilirsin 2 tane bulunur birinin saniyesi bitene kadar öbürküsü açılır yani demek istediğim iyi bir bow tek yememden biraz zor yatar ve aynı şartlarda önüne gelebilicek herkezi yenebilirsin bowla bow cok crit vurur bazen 6 kere bile vurursun bu pvpde karşındakinin dayanabiliceğinden fazla crit demektir europan str lerine karşı fire vall kullanmalısınki onların canını sıkasın ve bu senin için buyuk bir + dır cünkü ne itelenir ne stun ne zehir nede yatır yersin buda demek olurki hiç kesilmeden atack yapabilirsin ve euro str charların tek yapabileceği şey fire valı clericle en az 5 vuruşta geçirmek geçtiğinde ise iteleyip tekrar acarsın ve en sonunda bıkar normal atacka gecer ve zafer senindir wizartlara kaşı sana bles + phy def acıcaktır 15 saniye bayunca itelersin ve sadece blesi kalacaktır bir kaç critle yatırırsın sana karşı life açma durumları olmaz ve fire wall snowla 3 skillde seni öldürmeleri gerekir ve sen buna çok rahat bi şekilde izin vermezsin we bow chin arasından hiç zorlanmaz nuker snowu bitene kadar iteleme yaparsın str lerdede şansın critlere kalmıştır ama bir blade ile karşılaştığında bilinçli oynarsan sana garanti verebilirim hp nin %75 inden aşşağıya indiremez bence ne olursa olsun pro giymelisin ve force olmalısınki chin str buildlerde fazla zorluk çekmeden yatırasın elindeki silah normalin ustunde bir silahsa ozaman cold olmalısın ve gine pro giymelisin çünkü pro en gerekli itemdir bence çünkü garment giyersen warriorlara kolay lokma olursun armor giyersende wizartlara ama pro iyi bir set dizersen ikisinede ağırlık vermiş gibi olursun buda fw lerde tradelerde senin işine yarar ve herzaman yanında pill silici bulundurmalısın zehir tutuğunda bunla geçirir veya force isen force sikiliyle geçirirsin birde warlocklara karşı int ise cold vall açmalısınki hiç bir zehri tutmasın ve çoğu warlock yanında phy atacklı silah taşımaz buda demek olurki warlock diye bir build yoktur sadece karşında cleric wardır buda onun tek şansı offeringdir ama bu şansı asla yakalayamaz hp sinin %100 olduğu bir senin ona atackda bulanamdığın bir anda yapmalıdır bunu başaramamaz aynı şekilde str warlocklarada fire wal açmalısın ve yanında bir kalkan bulundurmalısın atack yapamadığın sırada eline almalı fire yada cold vall a sarılmalısın yerdeykende bir block kazanmak buyuk avantajdır bunlar bir kaç taktik bunları geliştirirsen bir bowla çok iyi yerlere gelirsin kasmasıda kolaydır gelelim gleve bence bir glev cold fire glev pro giyinmelidir glevierde herkezden çok hp vardır buda demek olurki dier buildlere göre hp in fazladır buda inan çok işine yarar ve uniqlerde pek iyi değildir yanlız pvp ye gelirsek fire val cold val taktikleri aynıdır bowla . warrior la vs yaparken fire val açmalısın %25 snow kullanmalısın çünkü bow gibi fazla atack kesici sikilin olmaz ve bir warrior dare deville 2 crit vurursa snow yoksa tek yersin bunu %25 snow fazlasıyla önler ve pvp yaptıkça çok hızlanırsın br çok bi kalkan bulduğunda daredevil vururken eline kalkan almalısın buda onun seni en öldürü sikilinin pasif hale gelmesini sağlar snow ve iyi bir kalkanla çok az yersin ve glevin en sevdiğim özelliği ne vurduğu belli olmamasıdır 85 lik yani yeni tabiriyle 106 dönme skili herzaman aynı damage vurmaz gizli crit diye bir özelliği wardır 16 k vuruken birde 35 k damage vurabilirsin ve bunu yakalarsan karşıdakinin yatma ihtimali yuksektir yanlız glev pvpde kullanmak zordur karşıdaki adamın hpsini tahmin etmelisin az kaldığını anladınmı 106 sikili yapmalısın rast gele yaparsan bu senin için dezavantaj olur çünkü bu skill önceki skilden sonra kullanıldığında çok seri gelir yani önceki skilden sonra bu skili kullandığında karşındaki char pot basamadan bir skill daha yemiş olur ama karşıdakinin hp si %75 civarındayken bu sikili yaprsan bu skil yaptıktan sonra char 2 saniye diğer sikile kalkışamaz buda adamın hpsnin yeniden fuller yani demek istediğim karşıdaki adamın hpsini önceki skillerle %40 a kadar indirdiğinde bu skili yaparsan karşıdaki ne olduğunu anlamadan bir anda yatar . wizartla pvp yaparken cok avantajlısındır onun sana bles ve phy def açtığında sende snow ve mag defle karşılık verirsin ve ikinizinde defansları süresince birbirinize çok küçük damageler vurursunuz ama bittikten sonra onun sana 3 skill vurması gerekir o 3 skili vurana kadar çok rahat bir şekilde yerde yatıyor konumda olur . warlokclarada bowdaki taktiği uygulamalısın ve chinlere gelince bu charla nukerleri zorlanmadan kesersin bladeye gelince işin critlere kalmıştır herzaman yanında zehir silici bulundurmalısınki bladenin zehirleri hiç bi işe yaramasın buda demek olurki blade sana çok küçük damagelerle vuracak gleve forceden cok cold gereklidir cunku bow kadar atack kesemez ve gizli crit şansı vardır bow ve glew ws sine gelirsek ikiside aynı şartlarda birbirini kesemez olağan ustu bi crit serisi gerekir ikisi içinde benim fikirlerim bukadar hangisi hoşuna giderse

ozet geçsen nolurdu

@CYCLOMOTEUR

light 102'ye çekerse %19mag
    90 maxlarsa %18 mag %77 speed alcak bence str chara yeter bu kadar %20 snow işine yarıcaktır dıye duşunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hols -- 5 Temmuz 2010; 18:40:28 >

• sadece pvpde bir kaç fikrim vardı bunlar sadece özetti her anıyla açıklasaydım heralde 10 katı olurdu en küçük özet olarak
    Bow=110 glev=110
    fire=110 fire=110
    Force=110 cold=110
    Set=pro set=pro
    olmalıdır sp olarak az harcanmak istiyorsa verimli ve güçlü bir build olarak ikisi içinde 90 light 20 cold önerebilirim sana katılıyorum bir str asla light=110 yapmamalıdır çünkü 90 dakiyle 110 daki arasında %1 mag atack 12 pary % 8 koşu 2.5 metre ışınlanma + sı oluyor bunlar çok küçük rakamlar ve bunlar için bilerke sp harcamak yerine her zaman bunlardan daha verimli olan %20 snow u kullanıp daha az sp wermek daha akıllıcak olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulks66 -- 5 Temmuz 2010; 18:43:16 >

• quote:

sadece pvpde bir kaç fikrim vardı bunlar sadece özetti her anıyla açıklasaydım heralde 10 katı olurdu en küçük özet olarak
    Bow=110 glev=110
    fire=110 fire=110
    Force=110 cold=110
    Set=pro set=pro
    olmalıdır sp olarak az harcanmak istiyorsa verimli ve güçlü bir build olarak ikisi içinde 90 light 20 cold önerebilirim sana katılıyorum bir str asla light=110 yapmamalıdır çünkü 90 dakiyle 110 daki arasında %1 mag atack 12 pary % 8 koşu 2.5 metre ışınlanma + sı oluyor bunlar çok küçük rakamlar ve bunlar için bilerke sp harcamak yerine her zaman bunlardan daha verimli olan %20 snow u kullanıp daha az sp wermek daha akıllıcak olur

+1453

• quote:

quote:

daha önce hiç bowla oynamadım pvpde falan nasıl oluo bow kullanması faln zormudur ?

kardeşim ne yalan söyliyim benim en az sevdiğim çar bladedir ama bütün buildleri iyi bir biçimde bilirim bence blader pek fazla işe yaramayan bir çar ve ben butun buildlerle oynamışımdır ve bence bow mu glevmi sorusu biraz zor bir cevaptır ama şunu sana söyliyebilirimki chin olarak gözümde bulduğum en güçlü çarlardır ikiside ve bladeden daha az sp alır bu iki build bow olursan uniqte iyi bir konumda olursun yüksek lvl li uniqleri alma şansın yüksektir blade ve gleve göre ve pvp de ise kullanması zor değildir ve bow u sağlam yapan çok iyi bir özelliği vardır iteleme ve bunu mp n bitene kadar yapabilirsin 2 tane bulunur birinin saniyesi bitene kadar öbürküsü açılır yani demek istediğim iyi bir bow tek yememden biraz zor yatar ve aynı şartlarda önüne gelebilicek herkezi yenebilirsin bowla bow cok crit vurur bazen 6 kere bile vurursun bu pvpde karşındakinin dayanabiliceğinden fazla crit demektir europan str lerine karşı fire vall kullanmalısınki onların canını sıkasın ve bu senin için buyuk bir + dır cünkü ne itelenir ne stun ne zehir nede yatır yersin buda demek olurki hiç kesilmeden atack yapabilirsin ve euro str charların tek yapabileceği şey fire valı clericle en az 5 vuruşta geçirmek geçtiğinde ise iteleyip tekrar acarsın ve en sonunda bıkar normal atacka gecer ve zafer senindir wizartlara kaşı sana bles + phy def acıcaktır 15 saniye bayunca itelersin ve sadece blesi kalacaktır bir kaç critle yatırırsın sana karşı life açma durumları olmaz ve fire wall snowla 3 skillde seni öldürmeleri gerekir ve sen buna çok rahat bi şekilde izin vermezsin we bow chin arasından hiç zorlanmaz nuker snowu bitene kadar iteleme yaparsın str lerdede şansın critlere kalmıştır ama bir blade ile karşılaştığında bilinçli oynarsan sana garanti verebilirim hp nin %75 inden aşşağıya indiremez bence ne olursa olsun pro giymelisin ve force olmalısınki chin str buildlerde fazla zorluk çekmeden yatırasın elindeki silah normalin ustunde bir silahsa ozaman cold olmalısın ve gine pro giymelisin çünkü pro en gerekli itemdir bence çünkü garment giyersen warriorlara kolay lokma olursun armor giyersende wizartlara ama pro iyi bir set dizersen ikisinede ağırlık vermiş gibi olursun buda fw lerde tradelerde senin işine yarar ve herzaman yanında pill silici bulundurmalısın zehir tutuğunda bunla geçirir veya force isen force sikiliyle geçirirsin birde warlocklara karşı int ise cold vall açmalısınki hiç bir zehri tutmasın ve çoğu warlock yanında phy atacklı silah taşımaz buda demek olurki warlock diye bir build yoktur sadece karşında cleric wardır buda onun tek şansı offeringdir ama bu şansı asla yakalayamaz hp sinin %100 olduğu bir senin ona atackda bulanamdığın bir anda yapmalıdır bunu başaramamaz aynı şekilde str warlocklarada fire wal açmalısın ve yanında bir kalkan bulundurmalısın atack yapamadığın sırada eline almalı fire yada cold vall a sarılmalısın yerdeykende bir block kazanmak buyuk avantajdır bunlar bir kaç taktik bunları geliştirirsen bir bowla çok iyi yerlere gelirsin kasmasıda kolaydır gelelim gleve bence bir glev cold fire glev pro giyinmelidir glevierde herkezden çok hp vardır buda demek olurki dier buildlere göre hp in fazladır buda inan çok işine yarar ve uniqlerde pek iyi değildir yanlız pvp ye gelirsek fire val cold val taktikleri aynıdır bowla . warrior la vs yaparken fire val açmalısın %25 snow kullanmalısın çünkü bow gibi fazla atack kesici sikilin olmaz ve bir warrior dare deville 2 crit vurursa snow yoksa tek yersin bunu %25 snow fazlasıyla önler ve pvp yaptıkça çok hızlanırsın br çok bi kalkan bulduğunda daredevil vururken eline kalkan almalısın buda onun seni en öldürü sikilinin pasif hale gelmesini sağlar snow ve iyi bir kalkanla çok az yersin ve glevin en sevdiğim özelliği ne vurduğu belli olmamasıdır 85 lik yani yeni tabiriyle 106 dönme skili herzaman aynı damage vurmaz gizli crit diye bir özelliği wardır 16 k vuruken birde 35 k damage vurabilirsin ve bunu yakalarsan karşıdakinin yatma ihtimali yuksektir yanlız glev pvpde kullanmak zordur karşıdaki adamın hpsini tahmin etmelisin az kaldığını anladınmı 106 sikili yapmalısın rast gele yaparsan bu senin için dezavantaj olur çünkü bu skill önceki skilden sonra kullanıldığında çok seri gelir yani önceki skilden sonra bu skili kullandığında karşındaki char pot basamadan bir skill daha yemiş olur ama karşıdakinin hp si %75 civarındayken bu sikili yaprsan bu skil yaptıktan sonra char 2 saniye diğer sikile kalkışamaz buda adamın hpsnin yeniden fuller yani demek istediğim karşıdaki adamın hpsini önceki skillerle %40 a kadar indirdiğinde bu skili yaparsan karşıdaki ne olduğunu anlamadan bir anda yatar . wizartla pvp yaparken cok avantajlısındır onun sana bles ve phy def açtığında sende snow ve mag defle karşılık verirsin ve ikinizinde defansları süresince birbirinize çok küçük damageler vurursunuz ama bittikten sonra onun sana 3 skill vurması gerekir o 3 skili vurana kadar çok rahat bir şekilde yerde yatıyor konumda olur . warlokclarada bowdaki taktiği uygulamalısın ve chinlere gelince bu charla nukerleri zorlanmadan kesersin bladeye gelince işin critlere kalmıştır herzaman yanında zehir silici bulundurmalısınki bladenin zehirleri hiç bi işe yaramasın buda demek olurki blade sana çok küçük damagelerle vuracak gleve forceden cok cold gereklidir cunku bow kadar atack kesemez ve gizli crit şansı vardır bow ve glew ws sine gelirsek ikiside aynı şartlarda birbirini kesemez olağan ustu bi crit serisi gerekir ikisi içinde benim fikirlerim bukadar hangisi hoşuna giderse

Hocam ellerine sağlık çok güzel yazmışsın ancak izlediğim videolara ve pvplere bakılırsa glavie bowa göre biraz daha üztün pvpde ayrıca pvpde aksiyon istiyorum birazda hareketlilik vs (: sanırım aradıgım build glavie ..

buıildi şöyle düşünüyorum ;

Heuksal:110
    Fire:110
    Cold:110

zaten suan proc setim war FB +4 onu kullanmaya devam edicem umarım iyi bir seçim yapmısımdır..

• Glavie çok ağır bir buılddır coldla bırleşınce epey ağırlaşır.Neyse sen bılırsın ben olsam bow yapılandırırdım yınede senın tercıhin oyunun tadını alman dılegıyle
  • bak şimdi konunun başında force diyenden sana mantıklı bir açıklama : bazırları cold der niye çünkü defans çok..bazıları light der niye çünkü hızlı koşması,atak arttırması,pary ratio.. ben force derim charım 100lvlde fire cold bicheondı ff sonra onu force çevirdim 100de pvp yaptım baya sonra 110 geldi şu an charım 106lvl.. cold defans verir diyorlar force defans verir nasıl mı? rakibin atakını sömüren 2-3 skilin varda ordan.. light dmg arttırır derler forceda zaten bu işi fazlası ile göreceksin debuffla..şimdi diyecekler pil kullanır.. bladesin unutma tek başına chainlerden gelen debufflar yetmez adamlar siler..chainlerden bulaştırdığın bufları sildiklerinde sen force atarsın bir yatırla lvlndeki adamı çerez niyetine yersin.. ben 3.5 yıldır blade ile oynuyorum ve hepsninin max. lvlni gördüm.. pvpde force daha iyi ama tank olacam diyorsan cold ol.. force attıktan sonra süper dmgler çıkartmak bana daha zevkli geliyor o yüzden FORCE.. iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Hols

Glavie çok ağır bir buılddır coldla bırleşınce epey ağırlaşır.Neyse sen bılırsın ben olsam bow yapılandırırdım yınede senın tercıhin oyunun tadını alman dılegıyle

Seri olan char Az damage , Ağır olan char Fazla damage verir bunu unutma derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Vengeance_

quote:

Orijinalden alıntı: Hols

Glavie çok ağır bir buılddır coldla bırleşınce epey ağırlaşır.Neyse sen bılırsın ben olsam bow yapılandırırdım yınede senın tercıhin oyunun tadını alman dılegıyle

Seri olan char Az damage , Ağır olan char Fazla damage verir bunu unutma derim

Glavie'le blade kıyaslarsak evet ama Bowla Glavie kıyaslarsak Hayır Zaten konuda str chıne'ler Ayrıca ben kasma bakımından soylemıştım skıllerın serilikleri açısından degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hols -- 5 Temmuz 2010; 21:13:10 >

• Glavie olursam sizce pişman olurmuyum bow bana sadece kasmada ve uniqde yardımcı olur gibi geliyor ayrıca force olmayı bende istiyorum fakat holy sorunu varken yapmak saçma geliyor sadece chinese charlarla karşı karşıya kalmıcağma göre sizcede cold daha mantıklı değilmi?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amadeus_M -- 5 Temmuz 2010; 21:40:04 >
  • glew olunca hiç pişman olmassın cold devam et çok zevkli gelecektir emin ol.
  • Yeni gelecek olan düzenleme ile hayalimdeki çar:
    Bicheon+Cold+Force otur ve ne yapacağını izle gör..
  • kardeşim herkezden yeni bir fikir cıkabilir silkroad yaratıcılık oyunu herkez bir değil ama cold glew fire aldığın karar güzel
  • hulks66 hocam çok saol çok yardımcı oldun basladım farma heukasl 71 e ff oldu çok memnunum ayrıca bi arkadas bicheon-cold-force demiş yanlıs anlamasında bi force açmakla herşey tamamlanmıyo benim görüşüm bladerin ilerisi yok emeğinin karsılıgını vermiyor o kadar sp kasarsın canın çıkar ama yine yetmez sp bi uniqe gitmek ister canın gidersin ancak k*çı kırık bi int vs. gelir elinden alır bi guild war yaparsın yaptıgın sadce yatır batır g.w ye katılırsınız tüm arkların savasının zewkini çıkarırken sen karsındaki adamı kesicem diye perişan olursun he sıra pvp ye gelir tamam sağlamsındır ancak sıra sağlam bi chara geldimi wur allah wur artık karsıdaki adam bile lanet okur arkandan herkezin ağzına sakız olmustur bi bladerim olsun baska bişi istemem lafı ancak dawulun sesi uzaktan hoş gelir yani uzun lafın kısası çok zorda kalmadıkça kasmam bidaha blader yada ben yanlıs düşnüyorum şahsi fikirlerim böyle farm bitsin koycam charın fotosunu (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amadeus_M -- 8 Temmuz 2010; 17:23:39 >

• quote:

hulks66 hocam çok saol çok yardımcı oldun basladım farma heukasl 71 e ff oldu çok memnunum ayrıca bi arkadas bicheon-cold-force demiş yanlıs anlamasında bi force açmakla herşey tamamlanmıyo benim görüşüm bladerin ilerisi yok emeğinin karsılıgını vermiyor o kadar sp kasarsın canın çıkar ama yine yetmez sp bi uniqe gitmek ister canın gidersin ancak k*çı kırık bi int vs. gelir elinden alır bi guild war yaparsın yaptıgın sadce yatır batır g.w ye katılırsınız tüm arkların savasının zewkini çıkarırken sen karsındaki adamı kesicem diye perişan olursun he sıra pvp ye gelir tamam sağlamsındır ancak sıra sağlam bi chara geldimi wur allah wur artık karsıdaki adam bile lanet okur arkandan herkezin ağzına sakız olmustur bi bladerim olsun baska bişi istemem lafı ancak dawulun sesi uzaktan hoş gelir yani uzun lafın kısası çok zorda kalmadıkça kasmam bidaha blader yada ben yanlıs düşnüyorum şahsi fikirlerim böyle farm bitsin koycam charın fotosunu (:

aynen öyle şunu bi FF le de kardeşim bladerden daha memnun olmazsan silk parasını ben veririm bladeye dönersin gine

• yok memnun olmıycagmı sanmıyorum heuksal 73 de ff max suan bile çok memnunum :D 2 stoneyle crit 12 - 9 elixirle +5 bastım glavieye sanırım doğru yoldayım (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: accseller

Yeni gelecek olan düzenleme ile hayalimdeki çar:
    Bicheon+Cold+Force otur ve ne yapacağını izle gör..

• kardeşim sen şu 98 lik fırlatmayı aç ondan sonra birdaha yazarsın nasıl bir damage vuruyorsun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.