Şimdi Ara

FORCE'Mu - COLD'Mu ??(GLAVIE'Mİ-BOW'MU) (:

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amadeus_M -- 6 Temmuz 2010; 7:31:42 >

• force
  • Peki bu Holy speel % 50 ye düşcek söylentileri doğrumudur acaba ??
  • öle duyumlar var ama henüz öle bir açıklama gelmedi.. ksroda batel arenalarda holy spell artık işte yaramıyor yakında isroyada gelecektir diye düşünüyorum..
  • fire-bich-force + proc set yapsam uygun olur sanırım
  • kardeşim cold bence. bilmem karşı cıkanlar olabilir ama bladede forceden fazlası var zaten zehir olarak. cold sana daha fazla yardımcı olacaktır diye dusunuyorum %20 snowun bile çok büyük bir fark yaptığını söyleyebilirim .dediğim gibi force kullanma ihtiyacı fazla duymazsın bence bu benim fikrim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulks66 -- 4 Temmuz 2010; 21:27:07 >
  • zaten coldum suan ama kalkan ve proc set defans sorununu ortadan kaldırıo o debuff veren skillerin abartılacak bi tarafı yok pill kullanılınca fazla bir etkisi kalmıo elimde sos +7 weapon war snowlu bi nukerle falan pvp yapnca +3 den farkı kalmıo sıkıldım bu attack sorunundan birazda onun için force istiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Scorpion Bow Mu Cİhitin Bow mu
    18 yıl önce açıldı
    Mage mi Hunter mı ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fire-bıcheon max 90lıght 20cold bence en ideal buıld. Şahsen str chıne charlara cold gereksız oldugunu duşunuyorum tabı bu benım şahsı fıkrımElinde daima kalkan olan bır buildi mag bufftan mağrum etmek bence haksızlık olur dıye duşunuyorum
  • Fire ..
  • Fire'nin açık oldugunu üstte belirtmiştim sanırım ...
  • Cold bence daha iyi olur. Snowlu bi nukeri kesmek nerdeyse imkansız gibi birşey cold olup tam bir tank gibi olursun
  • Cold
  • arkadaşım belki inanmazsın ama bizim 98 lvle bowa force actık ama inana hiç bir işe yaramadı 94 kadarmı 96 kadamı ne açtık ama inan hiç bir işe yaramıyor 104 lerde kasıoz full RESİST vuruyor anlıcan hiç bir halta yaramıyor cold daha iyi dir fire cold bicheon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hols

fire-bıcheon max 90lıght 20cold bence en ideal buıld. Şahsen str chıne charlara cold gereksız oldugunu duşunuyorum tabı bu benım şahsı fıkrımElinde daima kalkan olan bır buildi mag bufftan mağrum etmek bence haksızlık olur dıye duşunuyorum

arkadaşımız doğru söylüyor ben bu buildi kullanıyorum. ve arkadaşım nukeri kesememekten yakınıyorsun atack ın az olduğundan dolayı. ama zaten nukerın ömrü snow bitene kadardır snowlu yatan nukerin zaten setinde bir sorun vardır emin ol snow bitene dayanman için sana snow gerekli forcede bunu bulamayacaksın impotent dersersen zehir silici kullanıyorsa bir işe yaramaz divison attığında phy def felan onunda kalkanı olacak onunda yatır batırı olacak bence snowları aynı anda açtığında sadece 2 dk kör dövüşü yapacaksın ama zafer senin olacak. senin atackı nın az olduğundan dolayı forceye donmeyi dusunuyorsun ama blade combosundada bu şansı yakalıyorsun fazla bir fark yok. bir arkadaşımızda force resistinden bahsetmiş ve bir işe yaramadığından zehirleri sanırsam 9 d çünkü 94 e kadar getirdiğinden bahsediyor buda demek oluyorki 90-99 arasına %80 zehir tutma ihtimali 100+ ise bu şans duşer yani demek istediğim hep resist demek saçmalık 5 kere attığında 1 tanesi tutmuyor ve holly spel bulunan bir builde atarsan resist yazması normaldir ama bana sorucak olursan force en güzel bow a gidiyor

• aynen dediğiniz gibi nukerin snowu bitince direk yatıo demek istediğim blade hiç istedğim gibi çıkmadı 97 levelm suan ve anlamadımki blade benm aradıgım buıld değil colda devam etmeye karar verdim fakat eminim bana kızıcaksınız ama suan bow mu yoksa glaviemi (: arasında ikilemde kaldım guıldeki abilerimin % 70'i glavie diyor siz ne dersiniz ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amadeus_M -- 5 Temmuz 2010; 14:57:45 >
  • glavie bow arasında kaldıysan bence en iyisi bow hem pvp hem unıq hem fw çok işe yarıyor gerçekten ve eğlenceli oynaması yapılandırma olarak 90light 20coldda ısrarlıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hols

glavie bow arasında kaldıysan bence en iyisi bow hem pvp hem unıq hem fw çok işe yarıyor gerçekten ve eğlenceli oynaması yapılandırma olarak 90light 20coldda ısrarlıyım

Cold yapardım ben olsaydımMadem Str chara cold lazım değil diyorsan neden %20 snowu açıyorsun ki?Set olarakta garment giyerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZGSRĞL -- 5 Temmuz 2010; 16:10:30 >

• daha önce hiç bowla oynamadım pvpde falan nasıl oluo bow kullanması faln zormudur ?
  • Force
  • quote:

Orijinalden alıntı: CharLieChapLin

daha önce hiç bowla oynamadım pvpde falan nasıl oluo bow kullanması faln zormudur ?

kardeşim ne yalan söyliyim benim en az sevdiğim çar bladedir ama bütün buildleri iyi bir biçimde bilirim bence blader pek fazla işe yaramayan bir çar ve ben butun buildlerle oynamışımdır ve bence bow mu glevmi sorusu biraz zor bir cevaptır ama şunu sana söyliyebilirimki chin olarak gözümde bulduğum en güçlü çarlardır ikiside ve bladeden daha az sp alır bu iki build bow olursan uniqte iyi bir konumda olursun yüksek lvl li uniqleri alma şansın yüksektir blade ve gleve göre ve pvp de ise kullanması zor değildir ve bow u sağlam yapan çok iyi bir özelliği vardır iteleme ve bunu mp n bitene kadar yapabilirsin 2 tane bulunur birinin saniyesi bitene kadar öbürküsü açılır yani demek istediğim iyi bir bow tek yememden biraz zor yatar ve aynı şartlarda önüne gelebilicek herkezi yenebilirsin bowla bow cok crit vurur bazen 6 kere bile vurursun bu pvpde karşındakinin dayanabiliceğinden fazla crit demektir europan str lerine karşı fire vall kullanmalısınki onların canını sıkasın ve bu senin için buyuk bir + dır cünkü ne itelenir ne stun ne zehir nede yatır yersin buda demek olurki hiç kesilmeden atack yapabilirsin ve euro str charların tek yapabileceği şey fire valı clericle en az 5 vuruşta geçirmek geçtiğinde ise iteleyip tekrar acarsın ve en sonunda bıkar normal atacka gecer ve zafer senindir wizartlara kaşı sana bles + phy def acıcaktır 15 saniye bayunca itelersin ve sadece blesi kalacaktır bir kaç critle yatırırsın sana karşı life açma durumları olmaz ve fire wall snowla 3 skillde seni öldürmeleri gerekir ve sen buna çok rahat bi şekilde izin vermezsin we bow chin arasından hiç zorlanmaz nuker snowu bitene kadar iteleme yaparsın str lerdede şansın critlere kalmıştır ama bir blade ile karşılaştığında bilinçli oynarsan sana garanti verebilirim hp nin %75 inden aşşağıya indiremez bence ne olursa olsun pro giymelisin ve force olmalısınki chin str buildlerde fazla zorluk çekmeden yatırasın elindeki silah normalin ustunde bir silahsa ozaman cold olmalısın ve gine pro giymelisin çünkü pro en gerekli itemdir bence çünkü garment giyersen warriorlara kolay lokma olursun armor giyersende wizartlara ama pro iyi bir set dizersen ikisinede ağırlık vermiş gibi olursun buda fw lerde tradelerde senin işine yarar ve herzaman yanında pill silici bulundurmalısın zehir tutuğunda bunla geçirir veya force isen force sikiliyle geçirirsin birde warlocklara karşı int ise cold vall açmalısınki hiç bir zehri tutmasın ve çoğu warlock yanında phy atacklı silah taşımaz buda demek olurki warlock diye bir build yoktur sadece karşında cleric wardır buda onun tek şansı offeringdir ama bu şansı asla yakalayamaz hp sinin %100 olduğu bir senin ona atackda bulanamdığın bir anda yapmalıdır bunu başaramamaz aynı şekilde str warlocklarada fire wal açmalısın ve yanında bir kalkan bulundurmalısın atack yapamadığın sırada eline almalı fire yada cold vall a sarılmalısın yerdeykende bir block kazanmak buyuk avantajdır bunlar bir kaç taktik bunları geliştirirsen bir bowla çok iyi yerlere gelirsin kasmasıda kolaydır gelelim gleve bence bir glev cold fire glev pro giyinmelidir glevierde herkezden çok hp vardır buda demek olurki dier buildlere göre hp in fazladır buda inan çok işine yarar ve uniqlerde pek iyi değildir yanlız pvp ye gelirsek fire val cold val taktikleri aynıdır bowla . warrior la vs yaparken fire val açmalısın %25 snow kullanmalısın çünkü bow gibi fazla atack kesici sikilin olmaz ve bir warrior dare deville 2 crit vurursa snow yoksa tek yersin bunu %25 snow fazlasıyla önler ve pvp yaptıkça çok hızlanırsın br çok bi kalkan bulduğunda daredevil vururken eline kalkan almalısın buda onun seni en öldürü sikilinin pasif hale gelmesini sağlar snow ve iyi bir kalkanla çok az yersin ve glevin en sevdiğim özelliği ne vurduğu belli olmamasıdır 85 lik yani yeni tabiriyle 106 dönme skili herzaman aynı damage vurmaz gizli crit diye bir özelliği wardır 16 k vuruken birde 35 k damage vurabilirsin ve bunu yakalarsan karşıdakinin yatma ihtimali yuksektir yanlız glev pvpde kullanmak zordur karşıdaki adamın hpsini tahmin etmelisin az kaldığını anladınmı 106 sikili yapmalısın rast gele yaparsan bu senin için dezavantaj olur çünkü bu skill önceki skilden sonra kullanıldığında çok seri gelir yani önceki skilden sonra bu skili kullandığında karşındaki char pot basamadan bir skill daha yemiş olur ama karşıdakinin hp si %75 civarındayken bu sikili yaprsan bu skil yaptıktan sonra char 2 saniye diğer sikile kalkışamaz buda adamın hpsnin yeniden fuller yani demek istediğim karşıdaki adamın hpsini önceki skillerle %40 a kadar indirdiğinde bu skili yaparsan karşıdaki ne olduğunu anlamadan bir anda yatar . wizartla pvp yaparken cok avantajlısındır onun sana bles ve phy def açtığında sende snow ve mag defle karşılık verirsin ve ikinizinde defansları süresince birbirinize çok küçük damageler vurursunuz ama bittikten sonra onun sana 3 skill vurması gerekir o 3 skili vurana kadar çok rahat bir şekilde yerde yatıyor konumda olur . warlokclarada bowdaki taktiği uygulamalısın ve chinlere gelince bu charla nukerleri zorlanmadan kesersin bladeye gelince işin critlere kalmıştır herzaman yanında zehir silici bulundurmalısınki bladenin zehirleri hiç bi işe yaramasın buda demek olurki blade sana çok küçük damagelerle vuracak gleve forceden cok cold gereklidir cunku bow kadar atack kesemez ve gizli crit şansı vardır bow ve glew ws sine gelirsek ikiside aynı şartlarda birbirini kesemez olağan ustu bi crit serisi gerekir ikisi içinde benim fikirlerim bukadar hangisi hoşuna giderse

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.