Şimdi Ara

Ford 1.0 lt ecoboost tutulmadığı için getirilmiyor!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
1
Favori
5.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Donanımda neyi gösterdin kardeş ? Bu bahsettiğim araçta x paket , tekno paket , güvenlik paket ve sony paket var bu fiyata , sen bu paketlerin içeriğini biliyormusun ?

Bak bazen kafan gerçekten almıyor , ben sana diyorum ki bayan veya herhangi bi b segmenti araç araya cupra mı önerirsin ? Bunu daha açık nasıl yazabilirim ? Bi gerizekalıya anlatır gibi mi anlatıyım ?

Bi bayana veya b segmenti araç arayan herhangi bi cinsiyetteki insana , travestiye veya aile babasına cupra mı önerirsin ?????

Bi bayana veya b segmenti araç arayan herhangi bi cinsiyetteki insana , travestiye veya aile babasına cupra mı önerirsin ?????

• Sony müzik sistemi + bt

Otomatik kararan dikiz aynası

Sesli komut

Isıtmalı ön cam

Anahtarsız çalıştırma

Sürücü ve yolcu diz hava yastıkları

Aktiif şehir içi güvenlik sistemi

Geri görüş kamerası

Vsvsvsvs....
  • quote:

Orijinalden alıntı: HondAta

Halen cupra kaliteli diyor yahu.

Donanımda neyi gösterdin kardeş ? Bu bahsettiğim araçta x paket , tekno paket , güvenlik paket ve sony paket var bu fiyata , sen bu paketlerin içeriğini biliyormusun ?

Bak bazen kafan gerçekten almıyor , ben sana diyorum ki bayan veya herhangi bi b segmenti araç araya cupra mı önerirsin ? Bunu daha açık nasıl yazabilirim ? Bi gerizekalıya anlatır gibi mi anlatıyım ?

Arkadaşım bende çok basit söylüyorum.Bak iyi dinle.

"Benim için" ibiza cupra çok daha mantıklı diyorum.Sen 4 kapılı olacak 2 kapılı istemiyorum dersin geçersin ya da Cupra tarzı istemiyorum dersin geçersin.Sana kime alıyorsun?nasıl bir araç alır?zevki nelerdir?diye sorular mı sormam lazım yorumdan önce.Bu kadar karmaşıklaştıran sensin.Millet birşey önerir yok sen bu tarz bakmıyoruz dersin geçersin.Ya da konunun açıklamasına yazarsın geçersin.Forum böyle işler zaten.

Kafanın almak zorunda olmadan rahatça süzebileceğin cümleler bunlar.Sıkıntıya girmene gerek yok yani.

AYrıca donanımda çok güzel şeyler görebilirsin.cupra da.Fiesta da olduğu gibi

Mesela xds mesela harakete duyarlı bixenon mesela led arka stoplar.Senin o tekno pakette vs dediğin paketteki hemen hemen bütün özellikler cupranın donanımında var katlanan aynalar vs.

Fİesta da sony var eyvallah.Yani birbirlerine üstün oldukları yerler var.ANcak biri birini ezemiyor bu konuda.Cupra gördüğün üzere gayet dolu bir araç.

• Konu araç tavsiye konusu değil ki ?

Belki fiesta st olsa onda da bambaşka özellik ve donanım olabilir.

Senin şu an kıyasladıkşarın cupra ve dolu normal fiesta donanımları.
  • quote:

Sony müzik sistemi + bt

Otomatik kararan dikiz aynası

Sesli komut

Isıtmalı ön cam

Anahtarsız çalıştırma

Sürücü ve yolcu diz hava yastıkları

Aktiif şehir içi güvenlik sistemi

Geri görüş kamerası

Vsvsvsvs....

Kararan dikiz aynası cuprada da var.Geç
    Sony evet güzel bir donanım yukarıda söyledim
    sesli komut gereksiz bir donanım.
    ısıtmalı ön cam güzel bir donanım
    Aktif şehir içi güvenlik sisteminden kasıt nedir.Acil fren destek sistemi cuprada da mevcut.
    Geri görüş kamerası çok gerekli değil.Sonradan taktırılması çokm basit bir donanım
    Diz hava yastıkları gayet güzel bir donanım

BUnun yanında cuprada olup fiesta da olmayan

AFS li harakete duyarlı Bixenon
    XDS elektronik difransiyel kilidi
    Arka led stoplar var
    17 inç jantlar var
    Cupra tamponlar ki çok güzel görünüyorlar var.

Motor performansı var.Ki bu bile başlı başına eter "bana göre"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex_silver -- 18 Kasım 2013; 0:28:06 >

• konuyla alakam olmadağı halde insan diyor ki;

al cupra'nı da git.
  • ex_silver kullanıcısına yanıt
    Hocam kendiniz de söylemişsiniz, konuyu "bana göre" diyerek bağlamak en mantıklısı bence. Çünkü Cupra nere, Ecoboost Fiesta nere?

Bunu şunun için söylüyorum, ortalama performans ile birlikte ekonomi hedefleyen birine Cupra önerilmesi ne kadar mantıklı olur? Doğrudur, o paraya Cupra alınır fakat amacı ekonomi olan, performans aramayan kişiye ne denli uygun olur 180 Hp'lik bir araç.
  • o paraya mercedes s alınır ikinci el
  • İyki yokmuş yoksa yazık olacak o kadar paraya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperSantorelli

Bahsettiğiniz orantisizlik olgusunu göremedim,en azindan mondeo 2.0tdci 163hp selective modelinde :)

Bu arada araca çok tav oldum,cidden çok kaslı,geniş ve ferah araba.Biraz daha zengin dinamiklere sahip olsa 5 serisi ile f/p bazında yarışır :) kısmet ise alacagim :)

Bildiğim kadarıyla Selective'de 18 inç jantlar geliyor hocam, genelde 16 inç veya 17 inç jantlarda gözüme çarpıyor :)

Yeni Mondeo çok iyi, özellikle Liftback versiyonu fena duruyor.Ama bu karoser ülkemize gelmez büyük ihtimalle.
  • quote:

Bugün bi tanıdığım için 1.0 lt ecoboost fiesta sormaya gittim.

Tekno + güvenlik + x + sony paketli bi fiesta oluşturdum fordun internet sitesinden.

47.000 tl fiyat çıktı , 24 ay 0 faizlede kredi veriyorlardı , dedik bu aracı 45.000'e bağlarız.

Ama bayiye gittiğimde 1.0 ecoboost fiesta dememle satış danışmanın kaşlarını kaldırması bir oldu.

Dedim heralde epeyce satılıyor , ama tam tersi satış temsilcisi doğru düzgün satamadıklarını hep dizel satıldığını söyledi.

Söylediğim araç siparişle aralık sonuna getirilirmiş.

Peki bu aracı 45.000 tl'ye bağlarmıydık şu an elinizde olsa dedim , net bağlardık dedi.

Piyasa yüksek tabi ama 1.0 lt ecoboost ağzına kadar dolu hali ile bu fiyata bence güzel tercih olurdu.

Fiesta da sınıfının en iyi araçlarından.

Ülkemizde 1.6 dan küçük motor aracı kaldıramaz diye beyinsizce bir algı var. Benim astra da 1.4 "bu aracı galdıramaz yeeeea" şeklinde tepkiler aldım ama 20bin km yaptım 140 150 ile gidip geliyorum kaldırıp havaya mı kaldıracak anlamadım.

Yani doğrudur. Taksici kafası ve kahvehane beyni olduğu için millette tork ve hp nedir bilmedikleri için normaldir.

• @Hondaata Konunun ilk mesajında tavsiye vs istememissin ama konu Cupra ile Fıesta kıyasına gelmiş.

@ex_silver sesli komut gereksiz demişsiniz ama benim en cok isime yarayan özelliklerin basında geliyor. Klima, radyo, mp3 açma vs icin sesli komut gereksiz olabilir ancak arayacağınız kısının ismini söyleyip cebinizdeki veya cantadaki telefona dokunmadan, eller direksiyonda iken konuşmak çok faydalı bir özellik. Ayrıca sesli komut yani SYNC özelliğinde kaza anında arac otomatik olarak 112'yi arıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahraman202 -- 18 Kasım 2013; 11:52:41 >
  • fordun benzinlisi çok yakar şeklinde önyargı oluştu piyasada

satış temsilcisi doğru söylemiş ford ağırlıklı dizel satıyor

ayrıca 1.0 eoboost a powershift de gelmediği için satmıyor

2014 şubatta 1.0 ecoboost +otomatik de gelecek
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

Şuan bu sınıfta o fiyata alınacak en iyi araç

İbiza Cupra 1.4 TSI 180 hp DSG 48000TL

Hızlı olması dışında kalite olarak fiesta'nın yanına yaklaşamaz.

Ayrıca patlamaya hazır bomba olmasıda cabası.

Kalite olarak at ile deve değil.B segmenti sonuçta hepsi.

Performansı tasarımı bile yeter sadece

iç mekan kalitesi at ile deve olacak kadar fark var.

tasarım göreceli fiesta da gayet hoş.

keyif desen fiesta bu sınıfın belkide en iyi yol tutanıdır.

180 'lik komp + turbo + dsg riskide cabası.

İbiza cupra bence yeterli kaliteye sahip anil
    Fiesta cokmu kaliteli sonucta hepsi b sinifi araba

İbiza cupranin tek dezavantaji 2 kapi olmasi 4 kapi olsa idi polo gti gibi 10 numara olurdu

Konuya gelirsek bu motor fazla yakiyor diye cok yerde okudum birde reklami yapilamadi dogru duzgun pazarlamadi

En buyuk handikap ise 1000 motorun otomatik olani yok olsa yine satardi misal ben ciddi ciddi dusundum ama net bir bilgi alamadim bayiden mecbur 1.2 tsi dsg ibiza aldim

Simdi ayni motoru vw yapiyor yeni poloda 1000 tsi 3 silindir dsg bakalim nasil olacak

• cmax ecoboost var bende gidişinden yakışından memnunum gayet.
  • SchwarzMoto kullanıcısına yanıt
    Tüketim hakkında bilgi verebilir misiniz?
  • Evet,başarılı bir desene sahip 18 jantlar ile birlikte geliyor keza taba rengi koltuk ısıtmali deri döşemeleri,sunroof,bluetooth gibi ek özellikleri olan bir paket :)

Aston varî gelecek olan yeni mondeo'lar ise tr'e gelişi 2015'i bulacakmis,lakin o kadar süre bekleyemem.Yeni insignia 2.0cdti 195hp 400nm cosmo,afl,active select,flexride vs gibi aracı düşünüyordum lakin fiyati 145 bin tl'e tekamül edince vazgeçtim.

• trojana T kullanıcısına yanıt
    sakin kullanımda ş.içi 8 uzun yol 6 litre.
  • Otosan bana tek kapı diye Fiesta ST getirmiyoruz dedi. Özel taleple bile getiremeyeceklerini söylediler. O yüzden normaldir yani bir şey demiyorum...
    Doğuş çatır çatır Polo GTI, Ibiza Cupra satarken öyle mal gibi baksınlar.
  • SchwarzMoto kullanıcısına yanıt
    Güzel değerler. Ama böyle bir araçta da sakin durmak, kendim için konuşuyorum imkansız gibi.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.