Lacivert Connect'te, son fotoğrafta, XLT yazısının altındaki sinyal lambasına dikkat. Cam beyaz, ampul sarı.
Türkiye'deki makyajlı Connect'lerde, burası yine sarı olarak tercih edilmiş. Beyaz, daha hoş görünüyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Lukunku
Konunun yerini değiştiren sayın Yöneticiler...
Lütfen rica ediyorum, eski yerine koyabilir misiniz? Zira şimdi aldığınız yerde benzer bir konu var zaten, bu daha farklı bir konu. Polemik olmaması için ben orada açtım, yarın bir gün muhtemel bir problemde iki topicten birisinin kilitlenmemesi için ve oradaki arkadaşlara da saygısızlık olmaması için lütfen eski yerine koyunuz.
Rica ediyorum....
evet bende şimdi ona dikkat ettim yöneticiler aynı yere koymuşlar bence iyi olmamış
Cuma günü Koçtaş tan aldığım sonax cilalı şampuan ve sprey cilayı arkadaşlara tavsiye edebilirim.araca boya koruma kadar etkili olmasada tatmin edici sonuç elde edile biliyor.
quote:
Orjinalden alıntı: akmenx
Cuma günü Koçtaş tan aldığım sonax cilalı şampuan ve sprey cilayı arkadaşlara tavsiye edebilirim.araca boya koruma kadar etkili olmasada tatmin edici sonuç elde edile biliyor.
Sprey cilanın kullanımı nasıl?
Sıktığınız yeri bezle siliyorsunuzdur umarım. Her yere eşit oranda dağıtabiliyor musunuz?
quote:
Lacivert Connect'te, son fotoğrafta, XLT yazısının altındaki sinyal lambasına dikkat. Cam beyaz, ampul sarı.
Türkiye'deki makyajlı Connect'lerde, burası yine sarı olarak tercih edilmiş. Beyaz, daha hoş görünüyor.
zannedersem iç tepe lambalarıda bağımsız olmuş güzel
aslında ben bunda dijital klima olacağından cok umutluydum ama malesef olmamış
acaba birde otomatik vites opsiyon olacakmı?
tabi insanların beklentileri farklı olmaktadır benim bu yeni seride beklentilerin daha farklı idi anladım kadarı ile bazı şeylerden şimdilik vaz gecmeyecekler
mesela kullanılan lastikler daha kaliteli olabilirdi kendi sınıfına göre biraz yumuşak ve yıpranması daha cabuk oluyor ön konsolun daha düz cizgilerde albenili olmasını beklerdim
sürüş konforu olarakda aslında test sürüşlerinde anlayaçağız ama; kasisleri daha iyi süsecek hissettirmeyecek süspansi,yonları tercih ederdim
quote:
resimleri görmek isterim
bende her sene kendim sıvı cıla ile cilalama yaparım cok faydalı oluyor bir yaz ışıl ışıl olur araba sprey cilayı duydum ama kullanıcı izlenimlerine bakarak deneye bilirim
quote:
Orjinalden alıntı: yolcu58
quote:
zannedersem iç tepe lambalarıda bağımsız olmuş güzel
aslında ben bunda dijital klima olacağından cok umutluydum ama malesef olmamış
acaba birde otomatik vites opsiyon olacakmı?
tabi insanların beklentileri farklı olmaktadır benim bu yeni seride beklentilerin daha farklı idi anladım kadarı ile bazı şeylerden şimdilik vaz gecmeyecekler
mesela kullanılan lastikler daha kaliteli olabilirdi kendi sınıfına göre biraz yumuşak ve yıpranması daha cabuk oluyor ön konsolun daha düz cizgilerde albenili olmasını beklerdim
sürüş konforu olarakda aslında test sürüşlerinde anlayaçağız ama; kasisleri daha iyi süsecek hissettirmeyecek süspansi,yonları tercih ederdim
İç tepe lambaları ile ilgili, fotoğraf da koydum yukardakilerin arasında. Malesef yine bağımsız değil, eski sistem; yani tek tuşla içerdeki üç lambayı birden yakabiliyorsunuz. Sadece; ön iki yolcu için, ayrı ayrı harita lambaları koymuşlar. Ön-arka ayırıcı yok.
Otomatik vites meselesini de sordum; sadece Amerika'ya giden 2.0 benzinli araçlarda otomatik vites opsiyonu varmış, Türkiye'de satılan 1.8 TDCi motorlarda düşünülmüyormuş. Ancak ilerde olabilecek, yeni motor ilavelerinde (mesela 1.6 TDCi) otomatik şanzıman; henüz karar verilmiş bir uygulama değil.
quote:
quote:
Sıktığınız yeri bezle siliyorsunuzdur umarım. Her yere eşit oranda dağıtabiliyor musunuz?
Cilalı şampuanı kullandıktan sonra sprey cilaya gerek kalmıyor.Kullanım talimatında lokal ve nemli uygulayınız diye belirtmişler.Ben genede ayna ,kapı kulpları ve arka plaka aydınlatma tutamağına püskürttükten sonra pamuklu bir bezle silerek uyguladım. sonuç güzel.
madem motor ayni, kasa aynı, bir çok şey aynı ise, bu durumda......
bizimkilere takılamayan hız sabitleyici artık takılabilecek mi? yenilerin sistemi aynen eklenebilir belki?
quote:
quote:
quote:
Cilalı şampuanı kullandıktan sonra sprey cilaya gerek kalmıyor.Kullanım talimatında lokal ve nemli uygulayınız diye belirtmişler.Ben genede ayna ,kapı kulpları ve arka plaka aydınlatma tutamağına püskürttükten sonra pamuklu bir bezle silerek uyguladım. sonuç güzel.
En çok istediğim yerler...
Bir de fotoğrafını çekebilseniz....
quote:
Orjinalden alıntı: dragotreis
madem motor ayni, kasa aynı, bir çok şey aynı ise, bu durumda......
bizimkilere takılamayan hız sabitleyici artık takılabilecek mi? yenilerin sistemi aynen eklenebilir belki?
Her şeyi aynı olan araca; öncekinde takılamayan sistem bunda nasıl olacak? O kısmı anlayamadım...
Fakat ben sana başka bir çözüm sunabilirim; kamyoncuların kullandığı cinsten bir tuğla. Uzun yolda pek bir işe yarar
İşte o zaman seyreyle yakıt tüketimini ve işte o zaman yol bilgisayarındaki rakamsal bölge, acaba yeterli olacak mı; anlık olarak fırlayan değerler için?
yeni kasada yok mu hız sabitleyici? var diye düşünerek yazmıştım ben ya...
quote:
@utku41'in koyduğu katalog verilerinde; hız sabitleyici gözükmüyor.
Bizim kullandığımız kasadaki (ÇKS) Çekiş Kontrol Sistemi, yeni kasada Plus Pakette ESP olarak yer almış. İnşallah her iki sisteme de aynı demezler.
Bir de yine Plus pakette; "ısıtmalı silecek suyu" koymuşlar. Afyon ve doğusu için güzel bir sistem. Ben kışın Afyon'a gittiğim zaman, yarı yolda silecek suyu cama püskürtülemiyordu. Ya su donmuştu, ya da fıskiyelerin ucundaki su donarak geriden gelen suyun akışkanlığına engel oluyordu.
Eskisi hala güzel ama değil mi?
Amerika'ya gönderilen Connect'lerdeki şu; wireless klavyeli, touchpad'li, navigasyon'lu, dvd'li, ekranlı sistem, Türkiye'de satılan modellerde de olsaydı, işte o zaman 1 numara olurdu.
Meraklısına özel not: Bu sistem hafif ticari araçlarda ilk defa Transit Connect'te kullanılıyor.
quote:
quote:
@utku41'in koyduğu katalog verilerinde; hız sabitleyici gözükmüyor.
Bizim kullandığımız kasadaki (ÇKS) Çekiş Kontrol Sistemi, yeni kasada Plus Pakette ESP olarak yer almış. İnşallah her iki sisteme de aynı demezler.
Bir de yine Plus pakette; "ısıtmalı silecek suyu" koymuşlar. Afyon ve doğusu için güzel bir sistem. Ben kışın Afyon'a gittiğim zaman, yarı yolda silecek suyu cama püskürtülemiyordu. Ya su donmuştu, ya da fıskiyelerin ucundaki su donarak geriden gelen suyun akışkanlığına engel oluyordu.
esp çekiş kontrolün yerine gelmiş değil. normal esp var :)