Şimdi Ara

...:: Ford Connect Muhabbet Odası ::... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.216
Cevap
15
Favori
1.476.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mehmetkirsoy

quote:

Orjinalden alıntı: Lukunku

quote:

Orjinalden alıntı: dragotreis

yeni kasada yok mu hız sabitleyici? var diye düşünerek yazmıştım ben ya...

@utku41'in koyduğu katalog verilerinde; hız sabitleyici gözükmüyor.

Bizim kullandığımız kasadaki (ÇKS) Çekiş Kontrol Sistemi, yeni kasada Plus Pakette ESP olarak yer almış. İnşallah her iki sisteme de aynı demezler.

Bir de yine Plus pakette; "ısıtmalı silecek suyu" koymuşlar. Afyon ve doğusu için güzel bir sistem. Ben kışın Afyon'a gittiğim zaman, yarı yolda silecek suyu cama püskürtülemiyordu. Ya su donmuştu, ya da fıskiyelerin ucundaki su donarak geriden gelen suyun akışkanlığına engel oluyordu.

esp çekiş kontrolün yerine gelmiş değil. normal esp var :)

Alıntıları Göster
    Selam
    @Lukunku
    Öncelikle bu konuyu yeni gördüğümü ve güzel bir topic olduğunu belirtmeliyim.Gerçekten emek verilen bi çalışma olmuş.Linkler vs...Teşekkürler.Başarıalrın dewamını dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_500

Selam
    @Lukunku
    Öncelikle bu konuyu yeni gördüğümü ve güzel bir topic olduğunu belirtmeliyim.Gerçekten emek verilen bi çalışma olmuş.Linkler vs...Teşekkürler.Başarıalrın dewamını dilerim.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: shelby_88

Selam
    @Lukunku

Rica ederim...

Beğendiğine de sevindim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Lukunku

...::  Ford Connect Muhabbet Odası  ::...

Alıntıları Göster
    Yeni Connect'e bunu koymamışlar.

Ayrıntı, ama benim işime yarıyan bir ayrıntıydı...

• quote:

Yeni Connect'e bunu koymamışlar.

Ayrıntı, ama benim işime yarıyan bir ayrıntıydı...

Alıntıları Göster
    Bu arada yeni connect gidip görmek hiç nasip olmadı ama gelen anlamda bariz daha estetikliğe kavuşmuş.Ama hala meral ettiğimi heryerde glx_ bAşka yokmu ya Hani deluxların muadili standartlar?

• quote:

Bu arada yeni connect gidip görmek hiç nasip olmadı ama gelen anlamda bariz daha estetikliğe kavuşmuş.Ama hala meral ettiğimi heryerde glx_ bAşka yokmu ya Hani deluxların muadili standartlar?

Alıntıları Göster
    Ha bide şu follow me home olayı varmı biizm araçlarda.Arabayı kapattıktan sonra 30 sn veya birsüre farlar yanık kalıyomu.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Önce full + full (!!!) 'ünü gösteriyorlar, ondan sonra diğerleri gelecek herhalde...

Zaten bayilerde, ÖTV indirimi mevzuundan dolayı otomobil kalmamış, minibüsleri kamyonetleri doldurmuşlar içeriye, bir de ikinci el araçları.

Haliyle GLX cıyar cıyar bağırıyor orada. Otokoç'ta öyleydi...

• quote:

Ha bide şu follow me home olayı varmı biizm araçlarda.Arabayı kapattıktan sonra 30 sn veya birsüre farlar yanık kalıyomu.

Alıntıları Göster
    quote:

O kadar da değil. Deri direksiyon, far sensörü, yağmur sensörü koydular diye onu da koyacak halleri yok.

Hem onu verdiler mi, Allah bilir arkasından bir de adaptif amortisör de istersin sen; hani şu Viano'da olanından...

• quote:

quote:

O kadar da değil. Deri direksiyon, far sensörü, yağmur sensörü koydular diye onu da koyacak halleri yok.

Hem onu verdiler mi, Allah bilir arkasından bir de adaptif amortisör de istersin sen; hani şu Viano'da olanından...

Alıntıları Göster
    Aklıma gelmişken; şu notu da tarihe düşelim...

Connect'in makas olayını herkes soruyordu; kessek, sayısını azaltsak, boyunu küçültsek, ağırlığını indirsek, kaldırsak, iptal etsek, yerine gazlı amortisör yapsak vs gibi bir sürü şey söyleniyordu.

Tır'ların özellikle sağlam olarak yerine ulaştırılması gereken ürünleri taşıyan dorselerinde, yollarda dikkat ettiyseniz, farklı bir amortisör sistemi kullanıyorlar. Makas gibi sert değil, ama en az onun kadar sağlam, yol tutuşa negatif etkisi olmayan bu sistemin bir fotoğrafını aşağıda görüyorsunuz.

Bu sistem acaba Connect'e de uygulanabiliyor mu? Bu işi yapan Türkiye'de bir firma var. Özellikle servis araçlarına ve sprinter tarzı kamyonetlere de yapıyorlar. Onların sitesi aşağıda.

İlginizi çekebilir.

http://www.regola.com.tr/index.htm

Burada da videoları var.http://www.regola.com.tr/regola.wmv

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    hayır o 2 sene önceki teyp dahi olmayan fiat strada da bile wardı albealarda fln var o yüzden...

• quote:

Aklıma gelmişken; şu notu da tarihe düşelim...

Connect'in makas olayını herkes soruyordu; kessek, sayısını azaltsak, boyunu küçültsek, ağırlığını indirsek, kaldırsak, iptal etsek, yerine gazlı amortisör yapsak vs gibi bir sürü şey söyleniyordu.

Tır'ların özellikle sağlam olarak yerine ulaştırılması gereken ürünleri taşıyan dorselerinde, yollarda dikkat ettiyseniz, farklı bir amortisör sistemi kullanıyorlar. Makas gibi sert değil, ama en az onun kadar sağlam, yol tutuşa negatif etkisi olmayan bu sistemin bir fotoğrafını aşağıda görüyorsunuz.

Bu sistem acaba Connect'e de uygulanabiliyor mu? Bu işi yapan Türkiye'de bir firma var. Özellikle servis araçlarına ve sprinter tarzı kamyonetlere de yapıyorlar. Onların sitesi aşağıda.

İlginizi çekebilir.

http://www.regola.com.tr/index.htm

Burada da videoları var.http://www.regola.com.tr/regola.wmv

Alıntıları Göster
    quote:

hayır o 2 sene önceki teyp dahi olmayan fiat strada da bile wardı albealarda fln var o yüzden...

Ford, henüz Connect'e layık görmedi demek ki...

• quote:

quote:

Ford, henüz Connect'e layık görmedi demek ki...

Alıntıları Göster
    Mercedes-Benz; ilk kez 1995 yılında çıkardığı çift göz farlı E serisini 1999 yılında makyaja tabi tuttuğunda şöyle bir reklam yapmıştı:

Eskisiyle bir farkı yok gibi görünüyor, ama biz sizin için tam 1.800 parçasını değiştirdik.

Evet, bir makyajda tam 1.800 parçası yeniden yorumlanmış, yeniden şekle sokulmuş.

Acaba Connect'te değiştirilen veya makyaja tabi tutulan parça adedi, kaç binde?

• quote:

Mercedes-Benz; ilk kez 1995 yılında çıkardığı çift göz farlı E serisini 1999 yılında makyaja tabi tuttuğunda şöyle bir reklam yapmıştı:

Eskisiyle bir farkı yok gibi görünüyor, ama biz sizin için tam 1.800 parçasını değiştirdik.

Evet, bir makyajda tam 1.800 parçası yeniden yorumlanmış, yeniden şekle sokulmuş.

Acaba Connect'te değiştirilen veya makyaja tabi tutulan parça adedi, kaç binde?

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
    evet gerçekten de bi fark göremiosun mercedeste 96 sonunda çıktı die biliorum bende....Ve şaşırıyorum o yıllardaki o teknolojiye

• quote:

quote:

"neden kii utanılıcak bir şey arkadaşım herkez yapıyooo ne yazık kiii dogal olarak bizde yaptık şuan inanırmısın yazdıgımdan berii 12 kişi pm attı nerde çekiliyo diyee işte burasıı türkiye sen yapmasanda millet yapıyo sende mecbur kalıyosun sende yapıyosun ben övünücek gibi bir şey söylemedim sadece yaptıgımız şeyii söyledim kötü bi niyette görmedim burdaa çoğu eleştiren kişii tahmin ediyorum kiii onlarda arabalarının km sini düşürüyolardır kimse üzerine alınmasın ortaya söylüyorum "

http://forum.donanimhaber.com/m_31025890/mpage_1/key_//tm.htm#31040589

HEM KM DÜŞÜRMÜŞ, HEM ARACI SATMIŞ HEM DE KONUSUNU AÇMIŞ YAW...

Gördüm ve okudum...

Ve de kahroldum...

Ne yaptık da biz böyle insanlara sahip olduk, bütün cihana hükmeden osmanlı imparatorluğu zamanında darda kalanların gelip alması için özel kurnalar yaptırırken neden şu anda, kendi kardeşinin bile kuyusunu kazmaktan, cebini boşaltmaktan utanmayan bir hale düştük, neden hala hem eğitimde hem de öğretimde yetişmemiş nesillere sahip değiliz, neden bu insanlara hala insan gözüyle bakabiliyoruz ve de neden hala ben kendimden bile böyle bir şey yapabilme adına şüpheleniyorum? Kim girdi kanıma benim, kanımıza bizim, neden olduk biz böyle?

Emin olun; internette gazeteleri çocuklarımın yanında açmaktan korkuyorum. En tepede tecavüz haberi, onun altında mankenlerin fotoğrafları. Bu durumu normal karşılayan bir mantık, herhalde yukarda alıntıladığın durumu da normal görüyor.

Çok yazık, içimiz boşaltılıyor, farkında değiliz.........

Çok yazık.....

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

"neden kii utanılıcak bir şey arkadaşım herkez yapıyooo ne yazık kiii dogal olarak bizde yaptık şuan inanırmısın yazdıgımdan berii 12 kişi pm attı nerde çekiliyo diyee işte burasıı türkiye sen yapmasanda millet yapıyo sende mecbur kalıyosun sende yapıyosun ben övünücek gibi bir şey söylemedim sadece yaptıgımız şeyii söyledim kötü bi niyette görmedim burdaa çoğu eleştiren kişii tahmin ediyorum kiii onlarda arabalarının km sini düşürüyolardır kimse üzerine alınmasın ortaya söylüyorum "

http://forum.donanimhaber.com/m_31025890/mpage_1/key_//tm.htm#31040589

HEM KM DÜŞÜRMÜŞ, HEM ARACI SATMIŞ HEM DE KONUSUNU AÇMIŞ YAW...

Gördüm ve okudum...

Ve de kahroldum...

Ne yaptık da biz böyle insanlara sahip olduk, bütün cihana hükmeden osmanlı imparatorluğu zamanında darda kalanların gelip alması için özel kurnalar yaptırırken neden şu anda, kendi kardeşinin bile kuyusunu kazmaktan, cebini boşaltmaktan utanmayan bir hale düştük, neden hala hem eğitimde hem de öğretimde yetişmemiş nesillere sahip değiliz, neden bu insanlara hala insan gözüyle bakabiliyoruz ve de neden hala ben kendimden bile böyle bir şey yapabilme adına şüpheleniyorum? Kim girdi kanıma benim, kanımıza bizim, neden olduk biz böyle?

Emin olun; internette gazeteleri çocuklarımın yanında açmaktan korkuyorum. En tepede tecavüz haberi, onun altında mankenlerin fotoğrafları. Bu durumu normal karşılayan bir mantık, herhalde yukarda alıntıladığın durumu da normal görüyor.

Çok yazık, içimiz boşaltılıyor, farkında değiliz.........

Çok yazık.....

Evet yazılanları bende okudum.
    Tepki veren duyarlı arkadaşları takdir ediyorum. Lukunku'nun söylediklerine ben de katılıyorum .Aramızda böyle zihniyete sahip insanlarda var bunları eğitsende fark etmez.

• quote:

Alıntıları Göster
    @civic10;

10 gün önce gene sizin mahalleden geçtim. Gece yarısı olduğu için, sizleri rahatsız etme nezaketsizliğinde bulunamadım, bağışlayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lukunku -- 16 Nisan 2009; 23:52:49 >

• quote:

@civic10;

10 gün önce gene sizin mahalleden geçtim. Gece yarısı olduğu için, sizleri rahatsız etme nezaketsizliğinde bulunamadım, bağışlayın...

Alıntıları Göster
    bu arada reklam yapıoruz.... Plaka gibi markayıda silebiliriz o tabelalardan......diymii

• quote:

@civic10;

Alıntıları Göster
    Nereye mi gittim?

• quote:

Nereye mi gittim?

Alıntıları Göster
    quote:

Nereye mi gittim?

Hadi bakalım buraya kadar geldin Köprüyüde geçtin üstelik ,haberimiz olmadan çekip gittin.

• quote:

Orijinalden alıntı: akmenx

quote:

Nereye mi gittim?

Hadi bakalım buraya kadar geldin Köprüyüde geçtin üstelik ,haberimiz olmadan çekip gittin.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: akmenx

• quote:

bu arada reklam yapıoruz.... Plaka gibi markayıda silebiliriz o tabelalardan......diymii

Alıntıları Göster
    quote:

Gecenin yarısında bir de onu kapatırsak, o zaman da nerede olduğumuz belli olmaz ama değil mi?

Ayrıca sponsorluk ücreti almadığımı nereden biliyorsun? Reklam karşılığında...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.