Şimdi Ara

...:: Ford Connect Muhabbet Odası ::... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.216
Cevap
15
Favori
1.476.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lukunku

Farklı açılardan çekilmiş, ama evet aynı yerde bir kaç fotoğraf; fakat kesinlikle tekrar değil...

İşin mana ve ehemmiyetine gelince;

Arkadaki coğrafyaya doğru uzanmış, birisi gelen bir diğeri de oraya giden yollar, tepenin üstünde bütün ihtişamıyla ve mağruriyetiyle yollara küçümser gözlerle bakan, harekete hazır ve fişeğe sürülmüş bir mermi gibi bekleyen, dipdiri ve pırıl pırıl bir Tourneo Connect GLX.

E tabi bir de; toprak rengi bej, asfalt rengi gri, baharın rengi yeşil, gökyüzünün rengi mavi ve bütün bunların arasında kara değil, simsiyah bir Tourneo Connect GLX. "Kara" denmesindense daha nazik bir anlam ifade eden "Siyah" kelimesini daha çok tercih ederim; her ne kadar kendilerine "KARA TAY" desem de.

Yetmez mi?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Lukunku

Farklı açılardan çekilmiş, ama evet aynı yerde bir kaç fotoğraf; fakat kesinlikle tekrar değil...

İşin mana ve ehemmiyetine gelince;

Arkadaki coğrafyaya doğru uzanmış, birisi gelen bir diğeri de oraya giden yollar, tepenin üstünde bütün ihtişamıyla ve mağruriyetiyle yollara küçümser gözlerle bakan, harekete hazır ve fişeğe sürülmüş bir mermi gibi bekleyen, dipdiri ve pırıl pırıl bir Tourneo Connect GLX.

E tabi bir de; toprak rengi bej, asfalt rengi gri, baharın rengi yeşil, gökyüzünün rengi mavi ve bütün bunların arasında kara değil, simsiyah bir Tourneo Connect GLX. "Kara" denmesindense daha nazik bir anlam ifade eden "Siyah" kelimesini daha çok tercih ederim; her ne kadar kendilerine "KARA TAY" desem de.

Yetmez mi?

ince memedi okuyorum sandım birden

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_500

siz karar verdinizmi paretnermi yeni glx plus mu.Donanım yeterli gelmedimi size bence fazlasıyla herşeyi war.İlk sayfalara gözatarak connectin köküne kadar öğrenebilirsiniz.Var mı bu kadar ayrıntı partnerde veya tepee de?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: shelby_88

siz karar verdinizmi paretnermi yeni glx plus mu.Donanım yeterli gelmedimi size bence fazlasıyla herşeyi war.İlk sayfalara gözatarak connectin köküne kadar öğrenebilirsiniz.Var mı bu kadar ayrıntı partnerde veya tepee de?

hazirana kadar düşünmek için vaktimiz var.
    Ama büyük ihtimalle Tepee olacak gibi.
    Tepee nin kaslı yapısı ,amortisörlü oluşu,205 lik ölçüsüyle diğerlerine göre daha kalın olan lastikleri,
    hız sabitleyici ve sınırlayıcı olması ve ön konsolun daha gösterişli olması bu karar da büyük etken.
    Piyasadan ve netten baktığım kadarıyla,20-30 bin km kullanan kişiler var ve hiç sorun çıkarmadı şimdiye kadar.
    Hazirana kadar da iyice yayılır piyasaya kullanıcı yorumları daha da etkili olacaktır.
    Connecte gelince de yeni ön panjur önden görünüm çok hoş olmuş.
    Birde Ford bayi ne gittiğimizde ordaki elemanların artist tavırları,müşteriyi pek tınlamamaları başta beni ve babamı uyuz etti.Bu da bi etken kesinlikle.
    Ama bakalım zaman ne gösterecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~YuSuFeLiLi~ -- 15 Nisan 2009; 10:05:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ~YuSuFeLiLi~

quote:

hazirana kadar düşünmek için vaktimiz var.
    Ama büyük ihtimalle Tepee olacak gibi.
    Tepee nin kaslı yapısı ,amortisörlü oluşu,205 lik ölçüsüyle diğerlerine göre daha kalın olan lastikleri,
    hız sabitleyici ve sınırlayıcı olması ve ön konsolun daha gösterişli olması bu karar da büyük etken.
    Piyasadan ve netten baktığım kadarıyla,20-30 bin km kullanan kişiler var ve hiç sorun çıkarmadı şimdiye kadar.
    Hazirana kadar da iyice yayılır piyasaya kullanıcı yorumları daha da etkili olacaktır.
    Connecte gelince de yeni ön panjur önden görünüm çok hoş olmuş.
    Birde Ford bayi ne gittiğimizde ordaki elemanların artist tavırları,müşteriyi pek tınlamamaları başta beni ve babamı uyuz etti.Bu da bi etken kesinlikle.
    Ama bakalım zaman ne gösterecek

Alıntıları Göster
    aynı etken bizde olumlu etki yarattı yakından davranıp peişini bırakmadılar.Bayiye gittiğimde yedik içtik tv baktık heryeri gezebiliodum nete girebiliodum.Tabi heryer farklı.Partner kaslı olduğuna göre connect cılız bir yapıya sahip.Vursan kırılacakmış gibi

• quote:

aynı etken bizde olumlu etki yarattı yakından davranıp peişini bırakmadılar.Bayiye gittiğimde yedik içtik tv baktık heryeri gezebiliodum nete girebiliodum.Tabi heryer farklı.Partner kaslı olduğuna göre connect cılız bir yapıya sahip.Vursan kırılacakmış gibi

Alıntıları Göster
    Esp güzel peki yorum bulunmuyomu karda nasıl gidiyomuş araba, rusya testinde iyi çıkmıştı.
  • quote:

Esp güzel peki yorum bulunmuyomu karda nasıl gidiyomuş araba, rusya testinde iyi çıkmıştı.

Alıntıları Göster
    quote:

ben mynet in test inden başka bişe bulamadım
    birde youtube daki ler var iştte
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hitaf73

Herkese iyi geceler. Arabama xenon H4 set takdım (Motorlu tip) , meğer daha önce hiç yolu görmeden araba kullanıyormuşum. Hiçkimseden sellektör yemedim, herhangi bir rahatsızlık belirtisi gösteren olmadı. Herkese tavsiye ediyorum. Yarın fırsat bulursam fot çekip buraya yüklerim.

Şu xenon meselesine bir türlü ısınamadım gitti. Son seyahatimde, yolda Caddy'nin biri ile birlikte gittik bir süre, yoldan herhangi birisi; gündüz vakti adam xenon farları açık gidiyordu, ben geçtikten sonra aynadan uzun far açıkmış gibi rahatsız ediyordu. Aynı hızda da gidince, bir süre sonra dayanamadım, yavaşladım ve onun benden önce gitmesine izin verdim. Ayrıca gece vakti de özellikle dikkat ettim xenon araçlara; sonradan takılanlar optik xenonların aydınlattığı alan kadar geniş bir alanı aydınlatamıyorlardı, ama aydınlattıkları alan gerçekten parlaktı.

Fatih bey; umarım faydasını görürsünüz, içinize de sindirirsiniz. Fakat, ben daha kafamda halledemedim. Daha öncede de söylediğim gibi; birisi seri üretim olarak denenmiş ve kaliteli optik xenonlardan şöyle uygun fiyatlı satmaya başlasa da biz de onlardan alsak.

Üzerindekiler de yetersiz...

Alıntıları Göster
    quote:

Fatih bey; umarım faydasını görürsünüz, içinize de sindirirsiniz. Fakat, ben daha kafamda halledemedim. Daha öncede de söylediğim gibi; birisi seri üretim olarak denenmiş ve kaliteli optik xenonlardan şöyle uygun fiyatlı satmaya başlasa da biz de onlardan alsak.

aslında birisi yaptı o dediğiden ama...

quote:

33.500'e geldik, çok şükür; Allah kaza bela göstermeden...

sen 45 000 bakımını da bizden önce yaptıracaksın bu gidişle..

• quote:

@WINNER; gecesi deee, gündüzü deee bir başka güzel aziz İstanbul'un; sadece trafiği felaket...

@civic10; hep çevre yolundan direk devam ediyorum, biz de vakit kısıtlı olduğu için, sizin çevre yolunda da basabildiğimiz kadar basıyoruz artık.

@yolcu58; neden olmasın. Herkesin ortak bir buluşma noktasında ben de sizlere iştirak edebilirim. Ancak; buradaki yazılanlarla hiç bağdaşmıyan bir görüntüyle karşınıza çıkabilir, sizleri hayal kırıklığına uğratabilirim, onu da baştan söyleyeyim. Şöyle eni boyu bir, patavatsız bir adam işte...

Alıntıları Göster
    quote:

@WINNER; gecesi deee, gündüzü deee bir başka güzel aziz İstanbul'un; sadece trafiği felaket...

@civic10; hep çevre yolundan direk devam ediyorum, biz de vakit kısıtlı olduğu için, sizin çevre yolunda da basabildiğimiz kadar basıyoruz artık.

@yolcu58; neden olmasın. Herkesin ortak bir buluşma noktasında ben de sizlere iştirak edebilirim. Ancak; buradaki yazılanlarla hiç bağdaşmıyan bir görüntüyle karşınıza çıkabilir, sizleri hayal kırıklığına uğratabilirim, onu da baştan söyleyeyim. Şöyle eni boyu bir, patavatsız bir adam işte...

yahu izmir buluşması resimlerinizi gördüm kadir çöpdemiri andırıyorsunuz yanlış hatırlamıyorsam ama gözlük yok
    hani bizde cok düz değiliz

• quote:

Orijinalden alıntı: dragotreis

quote:

aslında birisi yaptı o dediğiden ama...

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dragotreis

quote:

aslında birisi yaptı o dediğinden ama...

Amatörce yapılanlardan bahsetmiyorum. İnternette aradığımızda zaten bolca var, nasıl yapıldığını tarif bile ediyorlar, fakat güzelim farları mahvetmemek için......

Biraz daha beklemek lazım ya da olanla yetinmek lazım...

quote:

Orjinalden alıntı: dragotreis

quote:

Bu aralar biraz gaz kestim gibi, yani eski yaptığım km'ler şimdilik yok, ama nasip bakalım...

• quote:

Orijinalden alıntı: yolcu58

quote:

yahu izmir buluşması resimlerinizi gördüm kadir çöpdemiri andırıyorsunuz yanlış hatırlamıyorsam ama gözlük yok

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: yolcu58

quote:

Çöpdemir kadar da değil canım, eh işte ayva g.bek gibi tasvir edebiliriz.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: yolcu58

quote:

Çöpdemir kadar da değil canım, eh işte ayva g.bek gibi tasvir edebiliriz.

Alıntıları Göster
    TAZE HABERLER:

* Yeni katalog'lar bayilerde. Fotoğraflarını bu gece buraya koyacağım inşallah.

* Önümüzdeki hafta, makyajlı kasanın 75 hp'lik modelleri teslimata başlanıyor.

* 75 hp Delüx modelleri; 28.000 TL'den satılıyor.

* GLX'ler Mayıs'ın ilk haftasından itibaren teslim edilmeye başlanacak.

* Arka camların renkli olması; bütün GLX'lerde standart. Yani eskisinde olduğu gibi, stil pakette veya şimdiki Plus pakette değil, 110 hp düz ve Plus pakette standart olarak sunulacak.

* Araçlarına makyajlı kasanın tamponlarından takmak isteyenler için de bir haber, bir ya da iki hafta sonra yedek parça depolarına geliyor. Araç satışları başladıktan 1 hafta sonra depolarda. Fiyat; geldikten sonra belli olacak.

* Sadece tampon değil, yeni makyajlı kasanın bütün parçalarını da satışla birlikte yedek parça depolarına indirmeyi planlıyorlar.

* Yollarda vızır vızır yeni makyajlı araçların yüklü olduğu çekici'lerden geçiyor. Sadece GLX'ler değil, 90'lık ve 75'likler de tırların üzerinde, bayilere doğru gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lukunku -- 15 Nisan 2009; 17:16:39 >

• quote:

TAZE HABERLER:

* Yeni katalog'lar bayilerde. Fotoğraflarını bu gece buraya koyacağım inşallah.

* Önümüzdeki hafta, makyajlı kasanın 75 hp'lik modelleri teslimata başlanıyor.

* 75 hp Delüx modelleri; 28.000 TL'den satılıyor.

* GLX'ler Mayıs'ın ilk haftasından itibaren teslim edilmeye başlanacak.

* Arka camların renkli olması; bütün GLX'lerde standart. Yani eskisinde olduğu gibi, stil pakette veya şimdiki Plus pakette değil, 110 hp düz ve Plus pakette standart olarak sunulacak.

* Araçlarına makyajlı kasanın tamponlarından takmak isteyenler için de bir haber, bir ya da iki hafta sonra yedek parça depolarına geliyor. Araç satışları başladıktan 1 hafta sonra depolarda. Fiyat; geldikten sonra belli olacak.

* Sadece tampon değil, yeni makyajlı kasanın bütün parçalarını da satışla birlikte yedek parça depolarına indirmeyi planlıyorlar.

* Yollarda vızır vızır yeni makyajlı araçların yüklü olduğu çekici'lerden geçiyor. Sadece GLX'ler değil, 90'lık ve 75'likler de tırların üzerinde, bayilere doğru gidiyor.

Alıntıları Göster
    Ben makyajlı değil yepyeni kasayı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Jackdaniels_35

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Jackdaniels_35

Onu da sordum, tahmin ettiğim üzre; en az 2012'de. Zira "Ford makyajdan hemen kısa süre sonra kasa değişimine gitmez" dediler.

Diyen yer; Manisa

Bu da demektir ki; 10. yılında kasa değişecek.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Jackdaniels_35

Onu da sordum, tahmin ettiğim üzre; en az 2012'de. Zira "Ford makyajdan hemen kısa süre sonra kasa değişimine gitmez" dediler.

Diyen yer; Manisa

Bu da demektir ki; 10. yılında kasa değişecek.

Alıntıları Göster
    Uzakta...

• quote:

Uzakta...

Alıntıları Göster
    Makyajlı Transit Connect'in broşürü...

Katalog demek isterdim, ama broşür şeklinde. Kendileri de bu şekilde ifade ediyolar zaten. Asıl katalog daha sonra gelecekmiş.

...::  Ford Connect Muhabbet Odası  ::...

• quote:

Makyajlı Transit Connect'in broşürü...

Katalog demek isterdim, ama broşür şeklinde. Kendileri de bu şekilde ifade ediyolar zaten. Asıl katalog daha sonra gelecekmiş.

Alıntıları Göster
    İşaretli bölgenin, şoföre bakan kısmında scart girişi var, yetkili servisler kendi bilgisayarlarından buraya bir kabloyla bağlanarak aracın beynine giriyorlar. Ayrıca chip uygulaması da buradan yükleniyor.

İşte buranın da yeri değişmiş. Sigorta kutusu ve scart girişi birleştirilerek; far ayar kumandalarının altındaki kapaklı kısma konulmuş.

• quote:

quote:

Herkese iyi geceler. Arabama xenon H4 set takdım (Motorlu tip) , meğer daha önce hiç yolu görmeden araba kullanıyormuşum. Hiçkimseden sellektör yemedim, herhangi bir rahatsızlık belirtisi gösteren olmadı. Herkese tavsiye ediyorum. Yarın fırsat bulursam fot çekip buraya yüklerim.

Bi zahmet aldığınız marka model fiyat varsa link ve foto ....Paylaşırsanız müşerref olurum

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

Bi zahmet aldığınız marka model fiyat varsa link ve foto ....Paylaşırsanız müşerref olurum

SFX marka ince balastlı tip, 8000 K. Montajını uğraşa uğraşa kendim yaptım. Hepsiburada.com'dan Kampanya fiyatıyla 184 YTL 10 taksit satın aldım. Gayet memnunum. Çatır çatır sellektör yapıyorum çok keyifli

• quote:

Orijinalden alıntı: hitaf73

quote:

quote:

SFX marka ince balastlı tip, 8000 K. Montajını uğraşa uğraşa kendim yaptım. Hepsiburada.com'dan Kampanya fiyatıyla 184 YTL 10 taksit satın aldım. Gayet memnunum. Çatır çatır sellektör yapıyorum çok keyifli

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_500 -- 16 Nisan 2009; 10:27:12 >

• quote:

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_500 -- 16 Nisan 2009; 10:27:50 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Günaydılar.
    Üstadım mail'inizi aldım bilgilendirme için çok teşekkürler yazdıklarınıza tamamen katılıyorum.
    Connect'in cd çaları cam açıkken veya arbanın içindeki gürültü oranı arttığında kendiliğinden ses'i yükseltiyor servis ise TP kanalı açıkken sesin duyulabilmesi için cd çaların otomatik ayarladığını söylüyor.
    Kısacası özellikmi?arızamı?bilgilerinizi paylaşırsanız mutlu olurum.
    Saygılarımla.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

ya demeyin böle şeyler sadece korkumdan almıorum netten.Gelirken bişey olması değilde bozuk çıkamsı vs.. servis 370 dedi yaaa kıyıp alıcam galiba kendim taakrmıyım bimiorum.Daha önce far değiştirdim ama bundan ayrıyeten parça war o nereye takılıo ki?
    Hoş daha önce halojen farlar netten geldi ama 40 50 lira bişeydi

Park ampullerim war diğer araçtan söktüğüm onlarıdada takamadım, onu geçtim daha arabayı gerçekten tam anlamıyla şöle inceleyemedim yaa ne zmn ısınıcak havalar?
    bu arada arkadaşlar arkadan fena ses gelio çok pis uyuz oldum.Tahminim koltuklardan 3-5 kapılardan ve bazen araç titreme halindeyken konsoldaki dosya koyma yerinden zırıltı gelio elimlke bastırınca geçio. Servis yakın değil ki Forda da bişey diyemicem yollar yol değil, kyde oturuyoruz sanki tangr tungur gidiyoruzz ya.

Sen al ben Ankaradayım buralara gelebilirsen ben sana xenon montajında yardımcı olabilirim. Gelemesen de neyi nasıl yapacağını netten anlatabilirim. Gözün korkmasın elin biraz işe yatkınsa rahatlıkla yapabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.