Şimdi Ara

...:: Ford Connect Muhabbet Odası ::... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.216
Cevap
15
Favori
1.479.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Lukunku

quote:

Orjinalden alıntı: dragotreis

yalnız bakım konusunda şunu unutmayın, akmenx in aldığı fiyata yakıt filtresini de dahil etmişler. bizim bakımlarda yoktu filtre .. o da = 100 tl

ben hatırlatayım mı aldığım fiyatı?

yakıt filtresi dahil

Ne olur söyleme.

• arkadaşlar araçlarımızda artık 10/30 yerine 5/30 yağ kullanılıyormuş, bu yağ daha iyiymiş otosan mecbur tutmuş yılbaşından beri.Buda servis ücretini yaklaşık 30 tl arttırıyormuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akmenx

arkadaşlar araçlarımızda artık 10/30 yerine 5/30 yağ kullanılıyormuş, bu yağ daha iyiymiş otosan mecbur tutmuş yılbaşından beri.Buda servis ücretini yaklaşık 30 tl arttırıyormuş.

-miş, -muş.

Bunlar Allah bilir, bakımda orijinal parça da kullanıyorlardır, hani bizim gittiklerimiz sahtesini kullanıyorlar ya.

Fiyatı yüksek göstermek için, üretecek başka bahane kalmadı tabii.

Hem bir tek akıllı onlar mı, dün buradaki serviste sordum, buradakiler hala 10/30 kullanıyorlardı.

Ford; arabaları geliştireceği kadar biraz da elemanları geliştirse, çok güzel olacak. Hem de en tepeden en aşağıya kadar, servis elemanlarından satış elemanlarına, ustalardan katalog yapanlara kadar...

• quote:

quote:

arkadaşlar araçlarımızda artık 10/30 yerine 5/30 yağ kullanılıyormuş, bu yağ daha iyiymiş otosan mecbur tutmuş yılbaşından beri.Buda servis ücretini yaklaşık 30 tl arttırıyormuş.

-miş, -muş.

Bunlar Allah bilir, bakımda orijinal parça da kullanıyorlardır, hani bizim gittiklerimiz sahtesini kullanıyorlar ya.

Fiyatı yüksek göstermek için, üretecek başka bahane kalmadı tabii.

Hem bir tek akıllı onlar mı, dün buradaki serviste sordum, buradakiler hala 10/30 kullanıyorlardı.

Ford; arabaları geliştireceği kadar biraz da elemanları geliştirse, çok güzel olacak. Hem de en tepeden en aşağıya kadar, servis elemanlarından satış elemanlarına, ustalardan katalog yapanlara kadar...

vah vah sizin oradaki servisler baya geri kalmışlar teknolojiyi takib edemiyorlar demek ,elemanlarını istanbul'daki bayilere getirip biraz kurs alsınlar müşteri nasıl kazıklanır diye.

• quote:

Nihayet aracımı 15000 bakıma bu cumartesi götürmeye karar verdim.

....

E artık, ayrıntıları da benim kadar fotoğraflı olmasa da bir kaç satır da olsa bizlerle paylaşırsınız artık. Neresine ne yaptılarsa sevgili Connectus'unuzun.

quote:

Orjinalden alıntı: Jackdaniels_35

Hocam ilk defa ayrıntılı bilgilendirme mesajı aldık senden, devam...

Aynı daimiyeti, akmenx'den beklediğimiz kadar sizden de bekleriz efendim.

• quote:

quote:

Nihayet aracımı 15000 bakıma bu cumartesi götürmeye karar verdim.

....

E artık, ayrıntıları da benim kadar fotoğraflı olmasa da bir kaç satır da olsa bizlerle paylaşırsınız artık. Neresine ne yaptılarsa sevgili Connectus'unuzun.

quote:

Orjinalden alıntı: Jackdaniels_35

Hocam ilk defa ayrıntılı bilgilendirme mesajı aldık senden, devam...

Aynı daimiyeti, akmenx'den beklediğimiz kadar sizden de bekleriz efendim.

tabi ki sizi bilgilendireceğim.hele fatura bilgilerini sizle paylaşmazmıyım.

• quote:

...

tabi ki sizi bilgilendireceğim.hele fatura bilgilerini sizle paylaşmazmıyım.

Faturayı paylaşmasan da olur. Biz inanırız sana.

Hatta yediğin içtiğin de senin olsun, gördüklerini anlatsan da olur.

------------------------------

...::  Ford Connect Muhabbet Odası  ::...

•  ...::  Ford Connect Muhabbet Odası  ::...
  •  ...::  Ford Connect Muhabbet Odası  ::...
  • @WINNER da çok seyahat ediyor. İki gündür yok, acaba gene yollarda mı?

Arabayı Çetaş'dan alacaktı. Gidiş o gidiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lukunku -- 16 Nisan 2009; 23:57:59 >
  • Bu reklam; İzmir-Çetaş'a ait. Tarihi biraz eski ama.

Şimdi de yeni bir reklam yayınlamışlar, onun fotoğrafını alamadım; bakıma gelen otomobillere park sensörü hediye ediyorlarmış. Buyrun bakalım...

• Ford Transit Connect Van X2

in UK roads

• Amerika'da satılan Connect'lerdeki sistem; çalışır halde.

Hani şu wireless klavyeli olan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lukunku -- 17 Nisan 2009; 1:08:52 >
  • Enteresan bir fotoğraf...

Adam 1 beygir ile 90 beygirlik Connect'i solluyor.

"Fotoğraf küçük görünüyor, büyüğü yok mu" diyenler ya da daha net görmek isteyenler için; link burada

• Karavan denince hep o bildiğiniz akla gelmiyor.

Böyle de olabiliyor.

• Ellerin varsa, wireless kablosuz müzik sistemi; bizim onlardan neyimiz eksik.

Bizde takarız Premier DVD player'ımızı, al sana bilgisayar.

(Sol aynanın önündeki çöp sepetimize dikkat)

• Vatandaş, bakın burada ne diyor:

quote:

Orjinalden alıntı: zeynelyasar

Ben 8 aydır cyclone far ve yagmur sensoru kullanıyorum hiç bir şikayetim yok bence siz de deneyin aracım ford connect. gayet kullanışlı ürünler. yağmur sensörü hiç sekmiyor göz de yormuyor takılan pozisyon itibariyle. far sensörü de gizli montajıyla farkedilmiyo bile. bence deneyin verdiğiniz paraya değer.

araca takılı ürünlerin resimlerini de koyayım görmek isteyenlere:

http://s575.photobucket.com/albums/ss194/ennasiellaa/?action=view&current=DSC_0009.jpg

http://i575.photobucket.com/albums/ss194/ennasiellaa/DSC_0010.jpg

http://i575.photobucket.com/albums/ss194/ennasiellaa/DSC_0014.jpg

http://i575.photobucket.com/albums/ss194/ennasiellaa/DSC_0018.jpg

Tek mesajı var ve bir daha da gelmemiş.

Demek ki bu, far ve yağmur sensörü denen aletler sonradan da takılabiliyormuş. Her ne kadar ben böyle sonradan takılma şeyleri pek sevmesem de; ihtiyaç duyanlar için alıntılayalım...

• IMCDB (Internet Movie Cars Database) yani filmlerde geçen araba sahneleri veritabanı.

Milletin işi gücü yok, filmlerde arabaları arşivlemişler. Connect için de bölüm var.

Bunlar yeni, 2009 yılından...

Linki de burada

• evet arkadaşlar o meşhur ismi ile tutamak istinye değilde birde beşiktaş maçka tarafında ford servisi varmış oraya gideyi,mde taktırayım zannedersem piyasada parçaçılarda bulamam
  • Evet aracı servisten aldım.

Sağ köşeden ses şikayeti olanlar hurafelere inanmayın camda,göğüslükten,direkten vs.. vs die.Sağ çamurluk sökülüyor aracın beyni çıkıyor ortaya tabi bu beyni sabitlemek içinde şasiye bağlı bi aparat var fabrika bu aparatı şasiye iki civata ile sabitlemek yerine tek civatayla sabitlemişse aracınız esnediğinde bu aparattan iğrenç bi ses geliyor bizde bunu içerden sanıyoruz.

Eğerki başınıza böyle bi olay gelirse direk gidip sağ çamurluğunuzu söktürün.İzmir Çetaş'daki arkadaşlar bu konuda tecrübeli daha önce aynı sesi bulmak için bi hayli uğraşmışlar ama artık nokta atışı yapıyorlar.Fabrikada nerden malzeme çalsam die düşünürken burayı keşfetmiş.

Çetaş'a ve Veli Bey'e tekrar tşk..ler ilgi alaka ve tecrübelerinden dolayı araçta ki tüm ses problemlerim bitti şükür üstüne birde aracı yıkatıp almam için beni aradılar servisin içinde çayımızıda içtikten sonra tekrar düştük yollara..

Ama servis ne kadar iyiyse satış ve ikinci el o kadar kötü tam 45 dk. yeni Connect'i inceledim biride gelip yardımcı olabilirmiyiz demedi

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.