Şimdi Ara

...:: Ford Connect Muhabbet Odası ::... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.216
Cevap
15
Favori
1.476.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kalitenin adı, ucuzluğun tadı.Doğal yaşamdan evinize gelen lezzet........(Uzun bir arka fon müziği)

Senin araba kaç km oldu yaw 33?
  • quote:

Orjinalden alıntı: shelby_88

Kalitenin adı, ucuzluğun tadı.Doğal yaşamdan evinize gelen lezzet........(Uzun bir arka fon müziği)

Senin araba kaç km oldu yaw 33?

33.500'e geldik, çok şükür; Allah kaza bela göstermeden...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lukunku

Nereye mi gittim?

...::  Ford Connect Muhabbet Odası  ::...

Sayfayı geç farkettim ..Ama resimleri görüncede üzüldüm keşke haberim olsa idi en azından kahve içerdik .Sevgilerimle.

• Küçük yırtıcı her zamankinden daha vahşi tabiki coNNetcH (REDMİLK)
  • Herkese iyi geceler. Arabama xenon H4 set takdım (Motorlu tip) , meğer daha önce hiç yolu görmeden araba kullanıyormuşum. Hiçkimseden sellektör yemedim, herhangi bir rahatsızlık belirtisi gösteren olmadı. Herkese tavsiye ediyorum. Yarın fırsat bulursam fot çekip buraya yüklerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: atalaymt

.......

Sayfayı geç farkettim ..Ama resimleri görüncede üzüldüm keşke haberim olsa idi en azından kahve içerdik .Sevgilerimle.

Abicim, hürmetler; hoşgeldiniz...

Ani olarak çıktı seyahatim (genelde de hep öyle oluyor zaten), önce İnegöl tarafına, oradan İstanbul, sonra geriye tekrar İzmit-Karamürsel'den, dağdan İznik, İnegöl, Bursa üzerinden geri dönüş yaptım ve hepsini de 24 saate sığdırdım. O yüzden, sadece sizler değil, diğer arkadaşlarıma da haber vermedim. Yalnız, gerçekten sizlerle bir muhabbet yapmak isterim; ilk fırsatta inşallah. akmenx'i de dahil ederiz muhabbete...

Sizlerle daha rahat muhabbet edebilmek için buradayız, daha sık bekleriz inşallah. İlla ki Connect üzerine olması gerekmiyor. Siz kahve fincanı ben kaşık, karıştırıp dururuz artık. Hem öyle sadece akşam değil, sabaha kadar, oradan da yeni günün akşamına kadar.

Her daim, her konuda; hatta sizin model çalışmalarınız hakkında bile...

edit: Ayrıca gönderdiğiniz e-mail'e de cevap(lar) yazdım, okumuşsunuzdur umarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lukunku -- 15 Nisan 2009; 0:20:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hitaf73

Herkese iyi geceler. Arabama xenon H4 set takdım (Motorlu tip) , meğer daha önce hiç yolu görmeden araba kullanıyormuşum. Hiçkimseden sellektör yemedim, herhangi bir rahatsızlık belirtisi gösteren olmadı. Herkese tavsiye ediyorum. Yarın fırsat bulursam fot çekip buraya yüklerim.

Şu xenon meselesine bir türlü ısınamadım gitti. Son seyahatimde, yolda Caddy'nin biri ile birlikte gittik bir süre, yoldan herhangi birisi; gündüz vakti adam xenon farları açık gidiyordu, ben geçtikten sonra aynadan uzun far açıkmış gibi rahatsız ediyordu. Aynı hızda da gidince, bir süre sonra dayanamadım, yavaşladım ve onun benden önce gitmesine izin verdim. Ayrıca gece vakti de özellikle dikkat ettim xenon araçlara; sonradan takılanlar optik xenonların aydınlattığı alan kadar geniş bir alanı aydınlatamıyorlardı, ama aydınlattıkları alan gerçekten parlaktı.

Fatih bey; umarım faydasını görürsünüz, içinize de sindirirsiniz. Fakat, ben daha kafamda halledemedim. Daha öncede de söylediğim gibi; birisi seri üretim olarak denenmiş ve kaliteli optik xenonlardan şöyle uygun fiyatlı satmaya başlasa da biz de onlardan alsak.

Üzerindekiler de yetersiz...

•  ...::  Ford Connect Muhabbet Odası  ::...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hitaf73

Herkese iyi geceler. Arabama xenon H4 set takdım (Motorlu tip) , meğer daha önce hiç yolu görmeden araba kullanıyormuşum. Hiçkimseden sellektör yemedim, herhangi bir rahatsızlık belirtisi gösteren olmadı. Herkese tavsiye ediyorum. Yarın fırsat bulursam fot çekip buraya yüklerim.

Bi zahmet aldığınız marka model fiyat varsa link ve foto ....Paylaşırsanız müşerref olurum
  • quote:

[simage]
    [/simage]

Ben bu fotodaki arkaplanı daha önce de gördüm .Çok mu seviyosun bunu nedir...Hani arkadan şelale fln aksa yada süper bi manzara olsa ok ama yol ve kumlardan ibaret.
    Yeni connectlerden sonra bunları görünce aklıma geometrik şekillder gelio.Dikdörtgen kare köşegen Aşağıya inip bi benim aracın alanını hesaplıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_500 -- 15 Nisan 2009; 0:57:23 >

• Farklı açılardan çekilmiş, ama evet aynı yerde bir kaç fotoğraf; fakat kesinlikle tekrar değil...

İşin mana ve ehemmiyetine gelince;

Arkadaki coğrafyaya doğru uzanmış, birisi gelen bir diğeri de oraya giden yollar, tepenin üstünde bütün ihtişamıyla ve mağruriyetiyle yollara küçümser gözlerle bakan, harekete hazır ve fişeğe sürülmüş bir mermi gibi bekleyen, dipdiri ve pırıl pırıl bir Tourneo Connect GLX.

E tabi bir de; toprak rengi bej, asfalt rengi gri, baharın rengi yeşil, gökyüzünün rengi mavi ve bütün bunların arasında kara değil, simsiyah bir Tourneo Connect GLX. "Kara" denmesindense daha nazik bir anlam ifade eden "Siyah" kelimesini daha çok tercih ederim; her ne kadar kendilerine "KARA TAY" desem de.

Yetmez mi?

• quote:

Farklı açılardan çekilmiş, ama evet aynı yerde bir kaç fotoğraf; fakat kesinlikle tekrar değil...

İşin mana ve ehemmiyetine gelince;

Arkadaki coğrafyaya doğru uzanmış, birisi gelen bir diğeri de oraya giden yollar, tepenin üstünde bütün ihtişamıyla ve mağruriyetiyle yollara küçümser gözlerle bakan, harekete hazır ve fişeğe sürülmüş bir mermi gibi bekleyen, dipdiri ve pırıl pırıl bir Tourneo Connect GLX.

E tabi bir de; toprak rengi bej, asfalt rengi gri, baharın rengi yeşil, gökyüzünün rengi mavi ve bütün bunların arasında kara değil, simsiyah bir Tourneo Connect GLX. "Kara" denmesindense daha nazik bir anlam ifade eden "Siyah" kelimesini daha çok tercih ederim; her ne kadar kendilerine "KARA TAY" desem de.

Yetmez mi?

vay beee
    ne tasvir yapmışsınız.
    Pek sık yazmam ama dayanamadım bu tasviri görünce.Tebrikler.
    Maşallahınız var sizinde,arabanızında

• siz karar verdinizmi paretnermi yeni glx plus mu.Donanım yeterli gelmedimi size bence fazlasıyla herşeyi war.İlk sayfalara gözatarak connectin köküne kadar öğrenebilirsiniz.Var mı bu kadar ayrıntı partnerde veya tepee de?
  • Toros dağları'nın zirvelerindeki bir dinlenme tesisinde, aynı markayı taşıdığı ağabeyleriyle kafa kafaya vermiş, yol maceralarını anlatıyor. Onlardan öğütler alıp, zorluklara göğüs germenin püf noktalarını öğreniyor; sahibinin tavşan kanı, köz ateşinde ağır ağır demlenmiş çayını damarlarına kadar hissederek, beyninin ara bölgelerine kadar kafein nüfuz etmesindeki tadı çıkarmasını beklerken...

Hiç bir atalet yok, yorgunluk emaresi yok, hemen yanı başındaki koç yiğidin devasa yükü yüklemesini bile onurla, gururla seyrederken ismini miras aldığı atalarıyla kıvanç duyuyor. Zira ataları olmasaydı, onlar o nesli devam ettirmeseydi, şimdi kendi de olmazdı. Onlara duyulan güven sayesinde kendisi de Amerika'lara kadar gidebiliyor, bunu bildiği için de hala burnu yukarlarda, Toros'larda; herhalde kendisinin de, kendisinden sonra gelecek diğer kardeşlerine kıvanç kaynağı olacağını bilerek.

He heyt be yiğidim, yürü ki yollar senden utansın, sana mazot doldurmayan pompacı, seni aç bırakan sahibin utansın, senin neyin var utanacak, yolda mı bıraktın ki onları; sen yürü ki namın da yürüsün, binbir gururla....

İmza: Lukunku

Fotoğraf; Google earth fotoğraflarından alıntıdır.

• Yeni Connect'in ilk resmi fotoğrafları yayınlandığında bu fotoğrafı görmüş ve ne olduğunu merak etmiştik.

Meğer "AdvanceTrac® " Ford'un tescilli bir markası olup, güvenlik donanımına getirdiği yepyeni bir anlayışmış.

Bakın youtube'da nasıl anlatılıyor:

Ehs83QqPxXc

Bu da Ford'un Advance Trac'i ile Chrysler'in ESP'sinin ıslak zeminde karşılaştırılması.

zhd0ZpsY7AM

Türkiye'dekileri mi sordunuz; hele bir Amerika'lılar kullansın bakalım, test etsinler, onaylasınlar, gelir bize de bir gün...

• Her marka aracın spy shot'u (casus fotoğraf) olur da Connect'in olmaz mı?

İşte Amerika'da kar'ın üzerindeki performansını test ederlerken; çok bilmiş fotoğrafçılar da fotoğrafını çekerek, üstüne üstlük araç içindekilerin yüzlerini de mozaikleyerek yayınlamışlar.

Basbayağı SPY SHOT diyor. Linki de burada

• quote:

Nereye mi gittim?

İstanbul gece güzel

• Abi blk den geçerken merkezden mi yoksa çevreden direkmi geçiyosun???
  • üstat geniş zamanda gelirsen haberimiz olsun bi kahve içeriz boğaza karşı
    bu vesile ilede ist buluşması yaparız
  • @WINNER; gecesi deee, gündüzü deee bir başka güzel aziz İstanbul'un; sadece trafiği felaket...

@civic10; hep çevre yolundan direk devam ediyorum, biz de vakit kısıtlı olduğu için, sizin çevre yolunda da basabildiğimiz kadar basıyoruz artık.

@yolcu58; neden olmasın. Herkesin ortak bir buluşma noktasında ben de sizlere iştirak edebilirim. Ancak; buradaki yazılanlarla hiç bağdaşmıyan bir görüntüyle karşınıza çıkabilir, sizleri hayal kırıklığına uğratabilirim, onu da baştan söyleyeyim. Şöyle eni boyu bir, patavatsız bir adam işte...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.