Şimdi Ara

...:: Ford Connect Muhabbet Odası ::... (850. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.216
Cevap
15
Favori
1.476.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 848849850851852
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

REİS, bilgisayarına girip o montaj programını silmek istiyorum.

• quote:

Lukunku
    Uzaklaştırılmış
    7.00005802083615 gün cezanın 1 günü kaldı.

tüm connectçilere selam ve sevgiler MEHMET BEY (lukunku) ceza almanıza üzüldüğümüzü yazmadan geçmek olmaz sizleri burada ve kara taşımacıları başlığında görmek dileğiyle şimdiden geçmiş olsun diyorum
  • Çanakkale ancak böyle geçilebilir.

...::  Ford Connect Muhabbet Odası  ::...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih9003 -- 21 Mart 2012; 21:47:19 >
  • Bu kadar hareketli olan sayfanın mimarı Sayın Lukunku neden ikide bir zırt pırt ceza alıyor anlamıyorum.Bu sayfaya emeği inkar edilemez.Ben de ilk zamanlar kendisiyle ufak bir yanlış anlaşılmadan dolayı tartışmıştım ama her zaman hakkını teslim ettim.Umarım en kısa zamanda tekrar sayfasının başında görürüz.Çünkü Connect i hepimizden daha iyi biliyor ve takip ediyor.Saygılarımla.
  • Arkadaşlar MEHMET Bey ceza almamış. Sadece kendi isteğiyle forumdan bir süre uzak kalmayı istemiş diye düşünüyorum.
    Profilden, üye kendisini belli bir süreliğine forumdan uzaklaştırabiliyor. Bu süre içerisinde istese de üyeliğine giremiyor.

Dostumu en kısa zamanda bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurkamil

quote:

Orijinalden alıntı: Koyuncu332
    Değişim konusuna gelirsek.Bence yeni connect ; fiesta,focus kasalarına benzetilmemeli.Yeni rangerin ön tasarımı hoşuma gidiyor.Keşke bu ön tasarım kullanılsa

Tasarımı ford kugadan esinleniyor. O bilgiden sonra başka bi bilgiye denk gelmedim internette

kugadan esinlenirse çok güzel olur. ama yinede 2013 de ancak görücüye çıkar gibi. zaten türkiye de üretilmeyecek olması büyük bir kayıp. fiyatı baya bir yüksek olur şu ankinden. o zaman da ne olur biliyormusunuz şimdi connect i beğenmeyenler kuyruğa girer hemen alır. bizde pahalı olduğundan alamaz ancak bakarız. :(

• Yok artık ! MEHMET Bey sınırsız uzaklaştırılmış veya uzaklaşmış !!!
  • Bu sayfayı sayın lukunku ve uğurkamil götürüyormuş meğer millet nereye gitti ya hu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

Yok artık ! MEHMET Bey sınırsız uzaklaştırılmış veya uzaklaşmış !!!

hadi ya? mesajlarını inceleyelim bakalım n'olmuş?
  • Merakla beklenen Yeni Connect İspanyada üretilecek motor 1600 cc TDCİ olacakmış.Korkarım ki akibeti yeni Focus gibi olacak.Ben şahsen büyük konuşmuş olmayayım ama bu aracı satın almam.Sağlam ticari araçtan çok çıtkırıldım masraflı bir hali var.Tek iyi yanı motoru gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih9003 -- 24 Nisan 2012; 13:18:56 >
  • Yeni Connect

• Benim çok da hoşuma gitmedi.Sanki tansit connectin kendine has olan o kaslı yapısı ortadan kalkmış gibi.Daha bir beyefendi duruyor...:D
  • bence tamamen farklı bir model ve sınıfı da değişmiş.sanki minibüs havası verilmiş.eski tarzı bu kadar değiştirmeseler,daha iyi olurdu sanki
  • s.a 2010 m ford connect 90 ps aracım var vites geçişlerinde devir 2 bin devire düşüp kendiliğinden gaz verip 4 bib devirie çıkıyor sorunun baskı balata olduğunu söyledirler .ford servisinde.gerçekten öylemidir
  • s.a 2010 m ford connect 90 ps aracım var vites geçişlerinde devir 2 bin devire düşüp kendiliğinden gaz verip 4 bib devirie çıkıyor sorunun baskı balata olduğunu söyledirler .ford servisinde.gerçekten öylemidir
  • evet anlattıklarına göre öyle görünüyor baskı balata eğer garanti bitmedi ise garantiden hallettirmen lazım bu arada araç kaç km ye geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih9003

Yeni Connect

çin arabalarına benziyor, ticari hüviyetinden de sıyrılmış, garip bir hal almış..
  • 30000 bin bakımını pazartesi yaptırdım ağustosta 3 yıl olacak
  • İnsanlar yolda giderken deprem olur ve kafasına kiremit düşer bu kaportayı deldirmek değildir.Helele sağlık ile ilgili ameliyat olduğunda ben düşmanıma bile allahımdan sağlık dilerken ameleyiyatının sorunsuz geçmesi için yaradanıma yakarırım.................................................................?

Allah hayırlı ömür versin.

cmborp c.4 almayı düşünüyorsan sayfasında kullananlar seni bilgilendirir.Benden cevap istiyorsan telefon et.

Ford Connect Muhabbet Odasının sohbeti bu ya kaporta delinir yada başka sayfaya gidilip sataşılır.
    ALLAH İSLAH ETSİN omuzu ve omuzdakileri.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.T.A

İnsanlar yolda giderken deprem olur ve kafasına kiremit düşer bu kaportayı deldirmek değildir.Helele sağlık ile ilgili ameliyat olduğunda ben düşmanıma bile allahımdan sağlık dilerken ameleyiyatının sorunsuz geçmesi için yaradanıma yakarırım.................................................................?

Allah hayırlı ömür versin.

cmborp c.4 almayı düşünüyorsan sayfasında kullananlar seni bilgilendirir.Benden cevap istiyorsan telefon et.

İstemez birader, bir kere telefon ettik sözde ne sana küfür etmediğimiz kalmış, ne de sana şerefsiz demediğimiz. Hatta mahkemeye falan vermiştin beni, bekliyorum yarım yıldan beri. Herşeye rağmen bana sataşabiliyorsan BRAVO !

Hiç seni çekecek durumda değilim biliyor musun ? Varsa sorunun özelden yaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmCpRo827 -- 8 Mayıs 2012; 23:34:30 >

• 
Sayfa: önceki 848849850851852
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.