Şimdi Ara

Ford Connect Paneldeki Lambanın Anlamı Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
29.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fullden benzin aldığımdan beri böyle bir sembol var ne olduğunu bulamadım bulan bilen varsa bi yardımcı olsun.Teşekkürler

Ford Connect Paneldeki Lambanın Anlamı Nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChineseTranslator -- 6 Şubat 2012; 0:49:31 >

• Su tutucu uyarı lambası

Mazot filtresinin su haznesi dolmuştur.Ne zamandır beri full den yakit alıyorsunuz?Kaçkm oldu
  • @erdem03....Arkadaşlar fullden benzin aldığımdan beri böyle bir sembol var ne olduğunu bulamadım bulan bilen varsa bi yardımcı olsun.Teşekkürler ......
    -----------------------------
    türkiyede benzinli connect varmı..soruyu anlayamadığım için yanıtlamadım......
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koyuncu332

Su tutucu uyarı lambası

Mazot filtresinin su haznesi dolmuştur.Ne zamandır beri full den yakit alıyorsunuz?Kaçkm oldu

Yaklasik 2000 km oldu usta ne fark eder ha benzin demisim ha mazot agizaliskanligi
  • Yakıt aldığınız istasyonu değiştiriniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hezerfen

@erdem03....Arkadaşlar fullden benzin aldığımdan beri böyle bir sembol var ne olduğunu bulamadım bulan bilen varsa bi yardımcı olsun.Teşekkürler ......

evet TÜRKİYE'de benzinli connect vardır...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-ford-otosan-turkiye-de-6-adet-var-63557686/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: DobloJTD

quote:

@erdem03....Arkadaşlar fullden benzin aldığımdan beri böyle bir sembol var ne olduğunu bulamadım bulan bilen varsa bi yardımcı olsun.Teşekkürler ......

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-ford-otosan-turkiye-de-6-adet-var-63557686/detay

tourneo mu transit mi..benim sorum tourneo içindi..varmı bilmiyorum sorumu yineliyorum..arkadaşın hangi connect aracına benzin veya mazot(doğrusuda motorindir) aldığıda meçhul buara...
    ed:benzinlilerde o sembol varmı çalışıyormu?oda ayrı bir soru....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hezerfen -- 6 Şubat 2012; 18:35:43 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DobloJTD

quote:

tourneo mu transit mi..benim sorum tourneo içindi..varmı bilmiyorum sorumu yineliyorum..arkadaşın hangi connect aracına benzin veya mazot(doğrusuda motorindir) aldığıda meçhul buara...
    ed:benzinlilerde o sembol varmı çalışıyormu?oda ayrı bir soru....

vergisi dışında çokta güzel aslında 2.0 cc 145 ps otomatik aslında fazla olsa güzel olurdu...

• onlarda hız ve köprü ÖZÜRLÜmü???
  • quote:

onlarda hız ve köprü ÖZÜRLÜmü???

otomobil ruhsatlı alırsan ne hız ne de köprü özürü olur.
  • ya beyler ben ne soruyorum siz ne anlatıyorsunuz aldıgım yakıt euro diesel full'den alıyorum boş muhabbet yapmayın bilginiz yoksa birşey yazmayın
  • Sorun full yakıtı yakıntın içinde su olduğu söyleniyor bu yüzden ucuz deniyor araç sahiplerine duyurulur
  • Aldığınız yakıtın içerisine ''su'' var... Euro dizel olması farketmez. Ucuz etin yahnisi ...
  • İsin entresani motorda paslanmalar var servis sudan gecmissin diyor dedim bu offroad arabasi degil yarisina kadar sudan gecim yagmur yagiyor kar yagiyor arac bunlara mazur kaliyor dedim biz bilmeyiz diyor bu konuda yardimci olacak birileri varmi arkadaslar arac 2010 connect Lx
  • Blok paslanması kronik. Yapılacak/yapılması gereken birşey yok..
  • Blok paslanmasının motora bir zararıda yok.
  • sulu yakıttan dolayı mazot filtren ıslanmış.. filtreni ve yakıt aldığınız yeri değiştirin....
  • Tesekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.