Şimdi Ara

ford connet aldım bea (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hayırlı olsun en azından serviste cebin yanmaz
  • DOĞRU TERCİH.
    HAYIRLI OLSUN.
  • quote:

Orjinalden alıntı:  ADSL

hayırlı olsun en azından serviste cebin yanmaz

inşallah
  • Hayırlı olsun arkadaşım. Kısa şasi mi camlı mı 90 hp mi? Ne renk? Kaça aldın?
    quote:

hayırlı olsun en azından serviste cebin yanmaz

Buna katılmam mümküm diil ama. Güle güle kullan
  • hadi hayırlı olsun bakalım
  • hayırlı uğurlu olsun
  • Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip olsun..
  • kısa saşi. normal camlı arka cift kapılı 90 hp metalik gri 33milyar dedilerde 31.100 aldık
  • ya agalar olayı uzatmanın mantığı yok bir kaç arkadaş yazmış kifiyat performans aralığı doblo diye olay bitmiştir .paran var ise git mercedes al veya hız arıyorsan viper al subaru al estetik arıyosan audi ne bileyim ferrari al ..lakin bu paralarla alabileceğin en iyi araç olup hepsinden kendinde biraz barındıran araç doblo.caddy tartışmasız konforlu bir araç ama ticari değil bine neticede binek araba olarak kullanacaksamda caddy almam yani golf alırım dimi yani.doblo deli süratli bi araba bu sınıfta rakibi yok tartışmasız lider.yanlış anlamyın ben kango hariç hepsini kullandım.doblo en farklı ayrıcalığı benzinli araçlar gibi yüksek devirlere kadar çıkıyor ve gücü koruyor ama caddy 3500 sonrası bayılıyor abi arkadan biri asılıyo gibi yada el freni çekmişin gibi tıkanıyor araba doblo bunu enaz 1000 devir sonra yapıyor .yeni 1.9 multijet ler deli arabalar sülalede her çeşit ticari araç var hepsi elimizden geçti bu konuda dobloya su dökemezler yani.

• quote:

Orjinalden alıntı: selaaaam tekno dünya

ya agalar olayı uzatmanın mantığı yok bir kaç arkadaş yazmış kifiyat performans aralığı doblo diye olay bitmiştir .paran var ise git mercedes al veya hız arıyorsan viper al subaru al estetik arıyosan audi ne bileyim ferrari al ..lakin bu paralarla alabileceğin en iyi araç olup hepsinden kendinde biraz barındıran araç doblo.caddy tartışmasız konforlu bir araç ama ticari değil bine neticede binek araba olarak kullanacaksamda caddy almam yani golf alırım dimi yani.doblo deli süratli bi araba bu sınıfta rakibi yok tartışmasız lider.yanlış anlamyın ben kango hariç hepsini kullandım.doblo en farklı ayrıcalığı benzinli araçlar gibi yüksek devirlere kadar çıkıyor ve gücü koruyor ama caddy 3500 sonrası bayılıyor abi arkadan biri asılıyo gibi yada el freni çekmişin gibi tıkanıyor araba doblo bunu enaz 1000 devir sonra yapıyor .yeni 1.9 multijet ler deli arabalar sülalede her çeşit ticari araç var hepsi elimizden geçti bu konuda dobloya su dökemezler yani.

zortlattın zombileri..ne gereği var ki 1 yıllık topic

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.