Şimdi Ara

ford connet aldım bea

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar ben bugünlerde yeni bi araba almak üzereyim ford connet 90 cc ile yeni doblo 1.3 multijet arasında kaldım sehirde ve genel olarak kırsal kesimde kullanacagım.ticaret için kullanmayacagım. 0 almayı düşünüyorum ikisi arasında kaldım hangisi daha saglam ve daha az yakar yardımlarınız için çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musasa -- 26 Aralık 2005 20:54:16 >

• Ford Connect 90cc de ne oluyor ?

90 Bg mi ?

Fiat Doblo 1.3 Multijet motoru gerçekten başarılı ve seni tatmin edicek bir motor eğer alıcak olursan pişman kalmazsın. Av gezi vs. gibi bişler için çok kullandık. Bizi yarı yolda bırakmadı arazide.

Connect ile karşılaştırmıyorum bir deneyimim yok çünkü.

Şimdiden hayırlı olsun aracın... Güle güle kullan.
  • Konu ile ilgili bütün GEREKSİZ mesajlar silinmiştir.

Konu ile ilgili olmadığı için bütün mesajlar silinmiştir.
  • hadi benim mesajım neyse
    ama orda
    bi arkadaşın açık şekilde ford u tavsiye ettiği bir mesaj wardı
    onu niye sildin ??
    yoksa seni eleştirdiği için mi ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: crepassio

hadi benim mesajım neyse
    ama orda
    bi arkadaşın açık şekilde ford u tavsiye ettiği bir mesaj wardı
    onu niye sildin ??
    yoksa seni eleştirdiği için mi ??

O mesajda ben eleştirilmiyorum. Sildigim mesajlardan alıntı yaptıgı için silindi o mesaj. Benim amacım burda bi düzen sağlamak , beni eleştiren insanlara saygı gösteririm ama saygılı bi eleştiri olursa.
  • DOBLONUN DAHA AZ YAKACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM. AMA, BEN DOBLONUN DIŞ GÖRÜNÜŞÜNÜ VE İÇTE İSE TORPİDOSUNUN GÖRÜNÜŞÜNÜ BEĞENMİYORUM. BELKİ FORD ARAÇALARI ÇOK BEĞENDİĞİM İÇİN, BEN CONNECT DERİM.
    Gkhn ADLI ARKADAŞA KÜÇÜK BİR ELEŞTİRİ: TÜRKÇEMİZDE "PİŞMAN KALMAK" DİYE BİR DEYİM YOKTUR. DOĞRUSU "PİŞMAN OLMAK" TIR.
  • Doblo saglam bi arac ve kesinlikle hız yapmak icin uygun degil, cok savruluyo.. hız yapıcam dememissin ama bilgin olsun diye söyledim.. Connect daha haliteli bi arac en azından malzemesi kaliteli
    1.3 multijet motor bilindigi üzere hep olumlu tepkiler alıyo cevreden..

unutmadan Connect'inkini bilmem ama Doblo'nun altı oldukca alcak kırsal kesimde problem yaratabilir
    quote:

Orjinalden alıntı: musasa

selam arkadaşlar ben bugünlerde yeni bi araba almak üzereyim ford connet 90 cc ile yeni doblo 1.3 multijet arasında kaldım sehirde ve genel olarak kırsal kesimde kullanacagım 0 almayı düşünüyorum ikisi arasında kaldım hangisi daha saglam ve daha az yakar yardımlarınız için cok teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat albea sole 1.4
    3 yıl önce açıldı
    Fiat tipo 1.6 s nasıl bir araçtr
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende connect var arabadan memnunum al derim ama yinede araştır
  • eğer doblonun JTD versiyonunu düşünseydin , dobloyu tercih et derdim ama multijet olunca pperformansta connectten oldukça geri kalıyor ve gerek dizayn gerek kalite olarak baktığımızda connect al derim. yakıtı hakkında detaylı bilgim yok ama pek fark olmaması kuvvetle muhtemel
  • ford connect
  • bence doblo.ford daha çok binek tarzı kullanmak için
  • benım amcaoglunca doblo multıjet var.130 bın yakıyor,altı yere gercekten cok yakın kırsal kesım ıcın asla uygun degıl.motoru bos ıken atak ama araba bos olsa bıle egımlı yollarda sahıbını uzebılıyor.ozellıkle dolu kalkıslarda bazen problem olabılıyor.bırkere yagmulu havada hafıf sert vıraja 2. vıtesle hafıf gazlı gırdım,arkası yerınde durmuyor cok oynak.ben starexle 3le gırıyorum,onunda arkası kayıyor ama doblo gıbı kontrolsuz degıl...
  • FORD CONNECT 10 NUMARA
    AL BU ARABAYI SORUNSUZ UZUN YILLAR KULLAN
    PALİOYU BOŞVER
  • hadi millet yarın alıyorum arabayı
  • ben üç ay önce bu tür arabaların hepsini inceleedim. connect,doblo,kango,partner,caddy ve comboyu. ancak hepsinin avantaj ve dezavantajları var. sonunda karar verdim ve connect 75 ps aldım alalı 2 ay oldu çok memnunum ve 5250 km deyim. connect ve doblo arasındaki izlenimlerimi vereyim.
    connectin doblodan farkları:
    estetik: +
    sağlamlık: +
    kalite : +
    işçilik: +
    iç hacim genişliği: +
    yol tutuş: +
    fiyat: -
    tüketim: -

doblonun 1,3 motoru iyi. ancak fazla yüklü ve engebeli yollarda motor bayılıyo. ama yakıt tüketimi daha iyi. ayrıca altı daha alçak

sonuççççççç: kesinlikle connect......
  • ben üç ay önce bu tür arabaların hepsini inceleedim. connect,doblo,kango,partner,caddy ve comboyu. ancak hepsinin avantaj ve dezavantajları var. sonunda karar verdim ve connect 75 ps aldım alalı 2 ay oldu çok memnunum ve 5250 km deyim. connect ve doblo arasındaki izlenimlerimi vereyim.

doblonun 1,3 motoru iyi. ancak fazla yüklü ve engebeli yollarda motor bayılıyo. ama yakıt tüketimi daha iyi. ayrıca altı daha alçak

• quote:

Orjinalden alıntı: alper1001

eğer doblonun JTD versiyonunu düşünseydin , dobloyu tercih et derdim ama multijet olunca pperformansta connectten oldukça geri kalıyor ve gerek dizayn gerek kalite olarak baktığımızda connect al derim. yakıtı hakkında detaylı bilgim yok ama pek fark olmaması kuvvetle muhtemel

doblo 1.9 multijet 105 beygir connect i rahat geçer.

1.3 ün avantajı tüketimde ve vergide.ayrıca 1.3 binek ruhsatlı alınabiliyor ki 1.3 motor olması sayesinde diğer rakipleri astronomik fiyatlara çıkarken doblo çıkmıyor.

estetik tartışılır bence doblo daha güzel

kalite bence eşit eski doblo connect ten kötüydü yenisi aynı.doblo vip i görmeden connect daha kaliteli demek çok yanlış

sağlamlık ford
    bu demek değil ki doblo sağlam değil fiyatına göre o da gayet iyi

yol tutuş connect o tartışmasız yanlız doblo savruluyor falan o da eskiden di.yeni tipi kullanmadan yorum yazmayın

75 hp connect bayılmıyor da 75 hp 190 torkluk 1.3 doblo mu bayılıyor

yok öyle birşey 75 lik connceti hertürlü rahat geçer canavar gibi tork var

iç hacim konusunda uzun şase doblo yu gören olmadığı anlaşıldı connecten bariz bü
    yük

sonuç binek olarak alınıcaksa 1.3 doblo

• quote:

Orjinalden alıntı: amele75

ben üç ay önce bu tür arabaların hepsini inceleedim. connect,doblo,kango,partner,caddy ve comboyu. ancak hepsinin avantaj ve dezavantajları var. sonunda karar verdim ve connect 75 ps aldım alalı 2 ay oldu çok memnunum ve 5250 km deyim. connect ve doblo arasındaki izlenimlerimi vereyim.

Forever connect.. bizim ark. var menunlar şahsen bende çok etkilendim.. bence connect

• GÖRDÜĞÜN GİBİ FİATI, BİR FİAT FANATİĞİ OLAN ARKADAŞTAN BAŞKA ÖNEREN YOK.
    CONNECT TEN ŞAŞMA.
    ALIRSIN FORD OLURSUN LORD.
  • quote:

Orjinalden alıntı: roverci

GÖRDÜĞÜN GİBİ FİATI, BİR FİAT FANATİĞİ OLAN ARKADAŞTAN BAŞKA ÖNEREN YOK.
    CONNECT TEN ŞAŞMA.
    ALIRSIN FORD OLURSUN LORD.

Ey fiat düşmanı rovercı

söyle bakalım

2006 van of the year ödülünü kim aldı?

bu ödülü doblo ya ben mi verdim?

ben fiat fanatiği değil 4 sene palio kullanmış bir insanım

arabamdan çok memnun kaldığım için fiat ı severim ve araştırıp öğrenirim

komşumda da doblo jtd vip var

bilmem hayatında gördün mü?

yani doblo yu da kendi arabam gibi komşum sayesinde tanıdım.

yeni tipini de gidip inceledim ve araştırdım

buraya sadace doblo yazan ben değilim

ayrıca ford u da yerli üretim yaptığı için çok takdir ediyorum

aracı alıcak arkadaş a 1.3 multijet ideal

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.