Şimdi Ara

Ford Courier Şikayet - Tıkırtı Sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
12.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yaklaşık 1,5 aydır kullanıyorum.hafiften sesler geliyor ama nerden geldiğini çözemedim.sonra kayboluyor.belkide araç içindeki eşyalardan kaynaklanabilir .
    Yakıt olarak gayet güzel.şuan ortalamam 5,2.aynı güzergahta 208 i ilk aldığım zamanki ortalamam 4,7 idi.şehiriçi yaklaşık 0,5 lt fazlası var.uzun yolda fark dahada düşüyor.yakıt tüketimi olarak gayet güzel bir araç.
    Kullanım olarak araçtan çok memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 22 Haziran 2015; 22:10:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: roxy34

9 ay önce almış olduğım ford courier titanium paket aracımın ön konsolundan sürekli tıkırtı sesleri gelmekte. Nasıl bir plastikse bir türlü oturmuyor ve sürekli tıkırtı sesi yapıyor. 2 kez servise götürdüm sorunu çözemediler. Ford genel merkeze şikayetde bulundum tekrar servise götürün diye tavsiyede bulundular. Servise tekrar götürdüm ve ön konsolun tamamen sökülüp tekrar takılması gerektiğini ve aracın 1 hafta servisde kalması gerektiğini söylediler bende mecburen kabul ettim çünkü bu tıkırtı sesi ile aracı başkasına satma şansımda yok. Sorunu yine çözemezlerse tüketici mahkemesine başvurup Ayıplı mal satmakla Ford'a dava açacağım. Servisde çalışan biri ford courier araçların bir çoğunda aynı sorun olduğunu bu hatalı araçlarla uğraşmaktan bıktıklarını söyledi.

Aklınızda bu aracı almak varsa 10 kez düşünün, ayrıca yakıt cimrisi diyorlar da daha şehir için 6,5 altına hiç düşüremedim ki yüksek devirde de hayatda kullanmam.

Tüketici Mahkemesi'ne giderseniz yüksek oranda lehinize sonuç alırsınız hocam.

• Aynı araç deluxe versiyon var aynı tıkırtılar var artık alıştım takmiyorum kafaya servise götürüp sokturmem nasıl olsa yapamayacaklar daha kötü olmasın bari
    bu arada benim yakıt 5.6 normal kullaniyorum

• geçmiş olsun. genel olarak başarılı bir araç .
    sorunu olabilir firma arkasında durmalı yanlız pahalı.

herhangi bir aracı putlaştıranlar iğrenç bi şekilde göze batıyorsunuz.
  • Gecmis olsun servis durumu cozebildi mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç genel olarak güzel ancak bu tikirti sesleri hepsinde var gibi bunların. Özellikle güneşlik bölgesinden çok ses yapiyor benimki de. Servise gittim sprey falan sıktık gibi birseyler dedi ama yine yapıyor malesef. Alıştım takmıyorum artık.

• yeni kasa 1.0 ecoboost niye gelmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

quote:

Orijinalden alıntı: roxy34

9 ay önce almış olduğım ford courier titanium paket aracımın ön konsolundan sürekli tıkırtı sesleri gelmekte. Nasıl bir plastikse bir türlü oturmuyor ve sürekli tıkırtı sesi yapıyor. 2 kez servise götürdüm sorunu çözemediler. Ford genel merkeze şikayetde bulundum tekrar servise götürün diye tavsiyede bulundular. Servise tekrar götürdüm ve ön konsolun tamamen sökülüp tekrar takılması gerektiğini ve aracın 1 hafta servisde kalması gerektiğini söylediler bende mecburen kabul ettim çünkü bu tıkırtı sesi ile aracı başkasına satma şansımda yok. Sorunu yine çözemezlerse tüketici mahkemesine başvurup Ayıplı mal satmakla Ford'a dava açacağım. Servisde çalışan biri ford courier araçların bir çoğunda aynı sorun olduğunu bu hatalı araçlarla uğraşmaktan bıktıklarını söyledi.

Aklınızda bu aracı almak varsa 10 kez düşünün, ayrıca yakıt cimrisi diyorlar da daha şehir için 6,5 altına hiç düşüremedim ki yüksek devirde de hayatda kullanmam.

hocam yanlış anlamayın ama bu tıkırtı sesleri o fiyat seviyesinde bir tek vw'de yok. o da tamamiyle alman kalitesi barındırdığı için.

yani courier falan bunlardan pek tabii ses gelecektir. kabullenmeniz veya yeni bir araca geçmeniz gerekir. bu forumda o kadar yazıyoruz sürekli eksiliyorlar. yapacak bir şey yok. benim b sınıfı polo'da bile tık ses yok. adamlar diğer forumdaşlar için üzülerek söylüyorum yapmışlar.

poloyla bir kere fiestayı karşılaştırmanı rica edicem ve fiesta her alanda tokatlar bana göre poloyu.Ayrıca courierun zaten vaziyeti belli fiyatlarını gördüğümüz gibi ucuz bir araba normal böyle şeyler.

• Ön tarafı komple söktürüp taktırttım ( 1 hafta kaldı servisde ) tıkırtı sesi hala var. Arabada yere çok alçak. Zırt pırt altı her yere vuruyor. Lanet olası arabayı satıp başkasınıda mağdur etmek istemiyorum ama yapıcak bişe yok piyasasının altında değere satılığa çıkarttım.
  • Aynı sorun bendede var servise gittim. Cam ile on gögüsün birleştiği yere kauçuk koydu sesi biraz kesti.sonra 1 ay sonra falan tekrar başladı.aracı ikinci kez servise götürdüm. Bu sefer bi işlem yapmadılar.fordun bu ses ile ilgili çalışma yaptığını, on gögüsün içine koyulacak bir parça ile bu sorunun çözüleceğini söylediler.biz sizi cagiracagiz dediler.şu anda çağıran falan yok beklemedeyim

• benimde courier sol arka kapıda tıkırtı sesi geliyor.
  • Trim sesinde aracı servise götürdüm 6 aylık araç boş zamanımda 6 defa servise girdi. Yok yapılamadı. 7. Defa servise sokayım dedim bu sefer farklı bir servis olsun otokoç bornova olsun dedim ilgisiz bir servis sorumlusu yerine ilgilenmeye çalışan bir görevli kullandığı yanlış kelimeler ile aracın tamirini ford onaylamaz ise tamir ücretini sizden alacaz dedi sigortalarım attı 6 defa tamir edemedikleri aracı tamir ettilerde ücretini benden alacaklar birde sonra her yeri ayağa kaldırdım boş kız ben onu demedim diyor ama aracı servisede getir bile demiyorlar. Kapıdan nazikçe kovulduk ford arızalı sorunlu hiç bir aracına sahip çıkmadığını servislerde gördüm varsa gücünüz çıkacaksınız mahkemeye vereceksiniz. Sosyal medya vs yerlerde yerden yere vur adamların umrunda değil.  Ford Courier Şikayet - Tıkırtı Sorunu

Nazikçe kovulma anımın ölüösüz bir hatırası hayatımda çok güzel anı bırakan tüm ford ailesine teşekkürler. Hakkın değil güçlünün dünyası olduğunu bana her zaman hatırlatacak.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.