Şimdi Ara

Ford Courier Şikayet - Tıkırtı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
12.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9 ay önce almış olduğım ford courier titanium paket aracımın ön konsolundan sürekli tıkırtı sesleri gelmekte. Nasıl bir plastikse bir türlü oturmuyor ve sürekli tıkırtı sesi yapıyor. 2 kez servise götürdüm sorunu çözemediler. Ford genel merkeze şikayetde bulundum tekrar servise götürün diye tavsiyede bulundular. Servise tekrar götürdüm ve ön konsolun tamamen sökülüp tekrar takılması gerektiğini ve aracın 1 hafta servisde kalması gerektiğini söylediler bende mecburen kabul ettim çünkü bu tıkırtı sesi ile aracı başkasına satma şansımda yok. Sorunu yine çözemezlerse tüketici mahkemesine başvurup Ayıplı mal satmakla Ford'a dava açacağım. Servisde çalışan biri ford courier araçların bir çoğunda aynı sorun olduğunu bu hatalı araçlarla uğraşmaktan bıktıklarını söyledi.

Aklınızda bu aracı almak varsa 10 kez düşünün, ayrıca yakıt cimrisi diyorlar da daha şehir için 6,5 altına hiç düşüremedim ki yüksek devirde de hayatda kullanmam.

• 50 bin couriere vericeğime trend manuel caddye veririm. Her araçta oluyor o tıkırtılar çokta takmamak lazım. Çok rahatsız edici değilse açın müziğinizi devam edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakit uretmesi mi lazimdi sehir icinde

• viper17 kullanıcısına yanıt
    bence arabanın içinde kedi var ondan tıkırtı yapıyo yakıtıda içiyo olabilir

• Şehir içinde 6.5 yakiyormus Allahtan belanizimi ariyorsunuz :D

• quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

Şehir içinde 6.5 yakiyormus Allahtan belanizimi ariyorsunuz :D
    Arkadaşlar dalga geçilecek bir durum yok. En az 10 farklı marka araba sahibi olmuşumdur. 15 yıllık arabada kullanmışımdır. 93 model tofaş şahinde bile bu tür sesler duyduğumu hatırlamıyorum. 50 bin lira para ver ve sonra konsolda 2 tane eşek arısının çıkarabileceği kadar bir sesle yolculuk yap. Yakıt konusuna gelirsek, fabrika verilerinin çpk üzerinde.

Konuya yorum yapıcak arkadaşlar lütfen yapıcı yorumlar yapınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roxy34 -- 1 Mayıs 2015; 23:46:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

Şehir içinde 6.5 yakiyormus Allahtan belanizimi ariyorsunuz :D
    Ben hayatımda 6.5 lt yakarak araç kullanmadım kullandığım dizel araçlar bile karmada 7-8 lt civarlarında yakıyor.Benzinlileri söylersem gidip aracını öpersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FORD FOCUS HARARET SORUNU
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sese umarım bi çözüm bulursunuz. Yakıta gelirsek 6.5 litre güzel bir rakam.

• Sese umarım bi çözüm bulursunuz. Yakıta gelirsek 6.5 litre güzel bir rakam.

• quote:

Orijinalden alıntı: roxy34

9 ay önce almış olduğım ford courier titanium paket aracımın ön konsolundan sürekli tıkırtı sesleri gelmekte. Nasıl bir plastikse bir türlü oturmuyor ve sürekli tıkırtı sesi yapıyor. 2 kez servise götürdüm sorunu çözemediler. Ford genel merkeze şikayetde bulundum tekrar servise götürün diye tavsiyede bulundular. Servise tekrar götürdüm ve ön konsolun tamamen sökülüp tekrar takılması gerektiğini ve aracın 1 hafta servisde kalması gerektiğini söylediler bende mecburen kabul ettim çünkü bu tıkırtı sesi ile aracı başkasına satma şansımda yok. Sorunu yine çözemezlerse tüketici mahkemesine başvurup Ayıplı mal satmakla Ford'a dava açacağım. Servisde çalışan biri ford courier araçların bir çoğunda aynı sorun olduğunu bu hatalı araçlarla uğraşmaktan bıktıklarını söyledi.

Aklınızda bu aracı almak varsa 10 kez düşünün, ayrıca yakıt cimrisi diyorlar da daha şehir için 6,5 altına hiç düşüremedim ki yüksek devirde de hayatda kullanmam.

hocam yanlış anlamayın ama bu tıkırtı sesleri o fiyat seviyesinde bir tek vw'de yok. o da tamamiyle alman kalitesi barındırdığı için.

yani courier falan bunlardan pek tabii ses gelecektir. kabullenmeniz veya yeni bir araca geçmeniz gerekir. bu forumda o kadar yazıyoruz sürekli eksiliyorlar. yapacak bir şey yok. benim b sınıfı polo'da bile tık ses yok. adamlar diğer forumdaşlar için üzülerek söylüyorum yapmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 2 Mayıs 2015; 0:01:30 >

• Yakit tuketiminiz iyi bence.

Tikirti sesini de cozerler dert etmeyin.Takilip cikartildiktan sonra ses yapma durumu olmaz,vida ve klipsleri duzgun takmalari yeterli ki yetkili servis bu konuda ozenir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FursionnMann

Ben hayatımda 6.5 lt yakarak araç kullanmadım kullandığım dizel araçlar bile karmada 7-8 lt civarlarında yakıyor.Benzinlileri söylersem gidip aracını öpersin

Alıntıları Göster
    1 kez ford courier kullandım.

Binek araca en yakın ticari araç olduğunu düşünüyorum.

Yalıtımını, yol tutuş ve direksiyon tepkilerini ticari araca göre fazla başarılı buldum.

Ayrıca araçta tıkırtı veya rahatsız edici hiçbir ses duymadım, inşallah sizin sorununuzda hemen çözüme kavuşur.

• zaten sizin courier almanız hata 2.el c-max alsaydınız baksaydınız keyfinize haziranda yeni gelecek olan c-max'in üstüne tanımam
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

quote:

9 ay önce almış olduğım ford courier titanium paket aracımın ön konsolundan sürekli tıkırtı sesleri gelmekte. Nasıl bir plastikse bir türlü oturmuyor ve sürekli tıkırtı sesi yapıyor. 2 kez servise götürdüm sorunu çözemediler. Ford genel merkeze şikayetde bulundum tekrar servise götürün diye tavsiyede bulundular. Servise tekrar götürdüm ve ön konsolun tamamen sökülüp tekrar takılması gerektiğini ve aracın 1 hafta servisde kalması gerektiğini söylediler bende mecburen kabul ettim çünkü bu tıkırtı sesi ile aracı başkasına satma şansımda yok. Sorunu yine çözemezlerse tüketici mahkemesine başvurup Ayıplı mal satmakla Ford'a dava açacağım. Servisde çalışan biri ford courier araçların bir çoğunda aynı sorun olduğunu bu hatalı araçlarla uğraşmaktan bıktıklarını söyledi.

hocam yanlış anlamayın ama bu tıkırtı sesleri o fiyat seviyesinde bir tek vw'de yok. o da tamamiyle alman kalitesi barındırdığı için.

yani courier falan bunlardan pek tabii ses gelecektir. kabullenmeniz veya yeni bir araca geçmeniz gerekir. bu forumda o kadar yazıyoruz sürekli eksiliyorlar. yapacak bir şey yok. benim b sınıfı polo'da bile tık ses yok. adamlar diğer forumdaşlar için üzülerek söylüyorum yapmışlar.

Dostum arkadasimda Caddy var ve arka taraf surgulu kapilar ziril ziril.Acayip sekilde ses var,ki bunlar nihayetinde ticari arac.

Bazen iki ayni araci yanyana koyarsin biri her noktadan ses yapar,digerinde gram ses olmaz.Biraz montaj hattindaki insanlarin o andaki durumuna da bagli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşım 2 tane alman kurdum ve 1,5 yaşında çoçuğum var. Binek araba alamazdım. Araç arkasına özel kafes yaptırdım kurtları rahat ettirmek için. Zaten aracı bir satabilsem jeep alıcam. 2 haftadır sahibinden e ilan verdim istediğm miktarda piyasasına ve aracın yapmış olduğu km ye göre düşük olmasına rağmen 1 kişi bile aramadı. 1350 kişide araca bakmış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

quote:

Dostum arkadasimda Caddy var ve arka taraf surgulu kapilar ziril ziril.Acayip sekilde ses var,ki bunlar nihayetinde ticari arac.

Bazen iki ayni araci yanyana koyarsin biri her noktadan ses yapar,digerinde gram ses olmaz.Biraz montaj hattindaki insanlarin o andaki durumuna da bagli

alman insanı daha soğukkanlı olduğu için daha az değişken ruh haline sahipler o yüzden ürettikleri araçlardan daha az tıkırtı gelmesi muhtemel

bizim insanımızın derdi bitmiyor ki, birde araç üretiyorlar. arada bir derken bunların bize gelme ihtimali bayağı yüksek.

• ben arabaya biner binmez müzik açarım
    ama bazıları arabada derin bir sessizlik peşinde

• roxy34 kullanıcısına yanıt
    inşallah satarsınız hocam ne diyim.
  • roxy34 kullanıcısına yanıt
    Nisan ayında sıfır faiz kampanyası vardı.bu Yüzden aranmamış olabilirsiniz.
    Yakıt tüketimi bence normal.
    Köpek konusuna gelince arka tarafa bir düzenek kurmuşsunuz..foto atmanız mümkünmü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 2 Mayıs 2015; 0:15:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuKır

ben arabaya biner binmez müzik açarım
    ama bazıları arabada derin bir sessizlik peşinde
    Bende sizin gibiydim hatta araçlarımdaki orijinal ses düzeninin çıkartırıp yerine son sistem müzik tesisatları taktırımdım fakat yaşım 36 olmasına rağmen artık sessiz yolculuk yapmak istiyorum:)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.