Şimdi Ara

FORD crown victoria cruiser (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
17.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ford Crown Victoria 30 cm daha uzun ve 10 cm daha geniş. Aslında aradaki fark önemsiz gibi gelebilir,

Ama aradaki fark B ve D sınıfı arasındaki araçlar kadar. Ama genede Opirus büyük sayılabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleetwood1991 -- 6 Eylül 2009; 12:08:53 >
  • kovalım ordan conileri

quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

İncirlik Hava Üssü'nde var hem de bir sürü, bütün gün üs içinde dolaşıyorlar, hata yapan yerli şoförlere ceza kesiyorlar (ceza = işten atılmak). Hata da 20 km/h'dan hızlı gitmek veya kavşağa yaklaşırken 10 km/h ile gitmemek.

Zaten İncirlik Hava Üssünde 95 oktan benzinin galonu (!) $1.50 Amerikan Doları. Benzin aynı benzin, Hükümet aynı hükümet değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLuE_bErRy

Mercury Grand Marquis'i İstanbulda Bir İki Tane Görnüştüm.
    Ama Ford Adında Hiç Görmedim.....

2008 konusunu hortlatmışsın
  • Arkadaşlar kasa KIA OPIRUSA benzer olabilir ama KIA OPIRUS Türkiye'de oldukça pahalı. (kia gibi bir arabaya göre.) Crown Victoria'nın 2. eli Türkiye'de var mı? Varsa fiyatı nedir? Amerika'da 2.el 2500 $- 4000 $ civarı ordan getirtsek ne kadara patlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EL_MARIACHI

kovalım ordan conileri

quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

İncirlik Hava Üssü'nde var hem de bir sürü, bütün gün üs içinde dolaşıyorlar, hata yapan yerli şoförlere ceza kesiyorlar (ceza = işten atılmak). Hata da 20 km/h'dan hızlı gitmek veya kavşağa yaklaşırken 10 km/h ile gitmemek.

Zaten İncirlik Hava Üssünde 95 oktan benzinin galonu (!) $1.50 Amerikan Doları. Benzin aynı benzin, Hükümet aynı hükümet değil.

O zor işte...Daha hala para istiyoruz adamlardan.
  • uzun demişken Werner car'ı hatırlayalım

FORD crown victoria cruiser

3 ileri otm

tüketim 26lt/100km

6660 cm

• quote:

Orijinalden alıntı: EL_MARIACHI

uzun demişken Werner car'ı hatırlayalım

3 ileri otm

tüketim 26lt/100km

6660 cm

bildiğmiz 75-76 olds 88.ninetyeight de olabilir.aynı araçta 455cui 7500cc motor da kullanılmıştır.

• Hocam Ne Yaptın Sen 100 km./26 lt
    Mazda RX 7 deki merkel Motorla 100 Km de 16 Litre Çok Diyodum .......
    .
    Hakikaten Amerikan Arabası Türkiye de Pek Akıl işi Değil ............

Edit: Galiba O Wankel Motordu Sallamış Olabilirim.... :( :( :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLuE_bErRy -- 14 Ekim 2009; 0:33:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heLLWeapon
    Polis arabasını ne yapıcanAma güzel araç fakat ben hiç görmedim duymadım bu aracı

Aynen ama guzelmis ;)
  • Türkiye için Amerikan tipi bir otomobil istiyorsanız FORD SCORPIO ya bir bakın. 2. el olarak bulabilirsiniz. Yaklaşık 1997-2000 model yaklaşık 10.000-15.000 TL civarı.
  • Türkiye için Amerikan tipi bir otomobil istiyorsanız FORD SCORPIO ya bir bakın. 2.el 1997-2000 model yaklaşık 10.000-15.000 TL civarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkimtolgavarol -- 25 Ekim 2009; 14:59:46 >

• _scorpio
  • başlığı kopyalayıp arattım google dan yine dh çıktı bizim forum varken google bile gereksiz galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkimtolgavarol

Türkiye için Amerikan tipi bir otomobil istiyorsanız FORD SCORPIO ya bir bakın. 2.el 1997-2000 model yaklaşık 10.000-15.000 TL civarı.

amerikada ford scorpio diye bi model yokki nasıl amerikan tarzı oluyo?

ford scorpioyu avrupa pazarı için üretmiştir.

• Scorpio biraz fazla eski, ama yine de iş görebilir dar gelirli için...

Ford Royal Kasa, Lincoln Town Car'la aynıdır. Motor'da aynı olmakla beraber, döşemeler filan Lincoln'de daha bi iyi. Bi kaç firma daha kullanıyo hala bu kassayı ve motoru. Ama aracın ömrü doldu... Her an tamamen yeryüzünden silinebilir sıfırları... (Her an. Belki şu an)

İstanbul'da vardı bir iki tane döküntü Lincoln... Ama temizi varmı bilemem....

Emekli arabası diyom ben bu kasaya...

• bir önceki towncar kasası bence gelmiş geçmiş en üzel lincolnlerden biri.

crown victoria aynı motoru ve platformu mercury grand marquis le de paylaşıyor.ayrıca bu kasanın bu yıl üretimi durduruldu yerine ne gelecek bilmiyorum.
  • Ben şunu bekliom yeni "Town Car" olarak. Bakalım MKR'yi bu haliyle ürettirmeyi başarabilecekmi Proje Müdürü...

Ahhh şu şirketlerde bi CEO olamadık, ah...

• quote:

Orijinalden alıntı: Screamer

mafya

Amerika'da adalet var. İster suçlu ol, ister polis, istersen kendi halinde yaşlı bi nine; Araban Standart Lincoln Town Car... Çok anısı var bende...

Amerika daki 124' ümdür benim o....

Mafia
  • heyyavrum bee lincolne bak
  • "ANIT" olmuş artık bu Lincoln. Otomobil diye alınmaz, görülmez, bilinmez... Lastikleriyle yere Logo'sunu basan kaç araç çıktı daha önce? Çok çok azdır eminim...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.