Bildiğim kadarıyla yok ancak Amerika'dan getirtilebilir de V8 motoruyla buraya pek uymaz.Özellikle 3.6 küsür YTL olan birşey yüzünden
quote:
Orijinalden alıntı: Screamer
Bildiğim kadarıyla yok ancak Amerika'dan getirtilebilir de V8 motoruyla buraya pek uymaz.Özellikle 3.6 küsür YTL olan birşey yüzünden
lpg taktırsak peki o damı olmaz ya da buna benzeyen trde araba varmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: naf
lpg taktırsak peki o damı olmaz ya da buna benzeyen trde araba varmı ?
Alıntıları Göster
Belki eski modelleri vardır da pek sanmıyorum.Tüp olayına gelirsek bunu tüp bile tutamaz
quote:
Belki eski modelleri vardır da pek sanmıyorum.Tüp olayına gelirsek bunu tüp bile tutamaz
Alıntıları Göster
Kasa yapısı olarak KIA Opirus var buna benzeyen..
quote:
Orijinalden alıntı: H.
Kasa yapısı olarak KIA Opirus var buna benzeyen..
Alıntıları Göster
Polis arabasını ne yapıcanAma güzel araç fakat ben hiç görmedim duymadım bu aracı
quote:
Orijinalden alıntı: heLLWeapon
Polis arabasını ne yapıcanAma güzel araç fakat ben hiç görmedim duymadım bu aracı
Alıntıları Göster
Zaten üretimi 1 ay sonra felan duracak, yerini başka modeller alıyor. Lincoln Town Car'da bunun üzerine kurulu ve oda iptal ediliyor çünkü yıl sonuna, MKS felan gelecek. Çok yakacağını zannetmiyorum, Lpg ile binilebilir hale gelir ancak araç 0 km olacağı için 4600cc motordan dolayı yıllık 12000 ytl gibi bir vergisi olacak, ondan pahalıya geliyor. 2. el bakın bence.
Yada yenilerini bekleyin hem Lincoln hem Ford için söylüyorum öyle kararınızı verin. Kötü bir araba değildir ama teknolojisi eskidir 4 ileri otomatik vitesli mesela tiptronik bile olduğunu sanmıyorum ama sorunsuzdur bir ömür binebileceğiniz konforlu, ağır bir arabadır.
quote:
Orijinalden alıntı: Fleetwood1991
Zaten üretimi 1 ay sonra felan duracak, yerini başka modeller alıyor. Lincoln Town Car'da bunun üzerine kurulu ve oda iptal ediliyor çünkü yıl sonuna, MKS felan gelecek. Çok yakacağını zannetmiyorum, Lpg ile binilebilir hale gelir ancak araç 0 km olacağı için 4600cc motordan dolayı yıllık 12000 ytl gibi bir vergisi olacak, ondan pahalıya geliyor. 2. el bakın bence.
Yada yenilerini bekleyin hem Lincoln hem Ford için söylüyorum öyle kararınızı verin. Kötü bir araba değildir ama teknolojisi eskidir 4 ileri otomatik vitesli mesela tiptronik bile olduğunu sanmıyorum ama sorunsuzdur bir ömür binebileceğiniz konforlu, ağır bir arabadır.
Alıntıları Göster
İyi arabadır fakat amerikan fordların genel problemi olarak parçaları pahalıdır Tr. de kolay bulunmaz. Anlayan usta bulmak ise ölümdür.. Sonuçta bir problem başladımı onu çözmeye çalışırken başka problemler ortaya çıkar.Bu iş zincirleme gider sonunda arabadan sogur ve satarsınız .. :) Nerdenmi biliyorum bendede 1997 model bir Ford Thunderbird vardı zamanın birinde ...
quote:
Orijinalden alıntı: Cela Soylu
İyi arabadır fakat amerikan fordların genel problemi olarak parçaları pahalıdır Tr. de kolay bulunmaz. Anlayan usta bulmak ise ölümdür.. Sonuçta bir problem başladımı onu çözmeye çalışırken başka problemler ortaya çıkar.Bu iş zincirleme gider sonunda arabadan sogur ve satarsınız .. :) Nerdenmi biliyorum bendede 1997 model bir Ford Thunderbird vardı zamanın birinde ...
Alıntıları Göster
Anlayan mutlaka bulunur. Bu forumda bile var...
quote:
Anlayan mutlaka bulunur. Bu forumda bile var...
Alıntıları Göster
Bu aracın kullanıcıkitlesi çok ilginç.Amerika'da taksisinden polis arabasına,aile aracından mafya aracına kadar kullanılıyor
quote:
Bu aracın kullanıcıkitlesi çok ilginç.Amerika'da taksisinden polis arabasına,aile aracından mafya aracına kadar kullanılıyor
Alıntıları Göster
Amerika'da şahin, doğan ayarında bir arabadır kullananlarda öyle. ( Tabi Abd olduğu için... ) Tr standartlarına göre ise lüks sınıfına giriyor, motoru geçtim donanımı vs. falan öyle.
Not: Ford'un sitesinden Crown Victoria'yı kaldırmışlar bu arada, onun boyutlarında Taurus var..
quote:
Amerika'da şahin, doğan ayarında bir arabadır kullananlarda öyle. ( Tabi Abd olduğu için... ) Tr standartlarına göre ise lüks sınıfına giriyor, motoru geçtim donanımı vs. falan öyle.
Not: Ford'un sitesinden Crown Victoria'yı kaldırmışlar bu arada, onun boyutlarında Taurus var..
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: newmonarch
Ama sanırım onun yerine Lincoln Town Car ve Mercury Grand Marquis var
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: newmonarch
Ama sanırım onun yerine Lincoln Town Car ve Mercury Grand Marquis var
Alıntıları Göster
Evet Lincoln ile Mercury'i kaldırmamışlar. Ama onlar daha pahalı Ford'dan. Lincoln Town Car mesela 45000$'dan başlıyor mesela...
quote:
Evet Lincoln ile Mercury'i kaldırmamışlar. Ama onlar daha pahalı Ford'dan. Lincoln Town Car mesela 45000$'dan başlıyor mesela...
Alıntıları Göster
Mercury Grand Marquis'i İstanbulda Bir İki Tane Görnüştüm. Ama Ford Adında Hiç Görmedim.....
quote:
Orijinalden alıntı: bLuE_bErRy
Mercury Grand Marquis'i İstanbulda Bir İki Tane Görnüştüm. Ama Ford Adında Hiç Görmedim.....
Alıntıları Göster
İncirlik Hava Üssü'nde var hem de bir sürü, bütün gün üs içinde dolaşıyorlar, hata yapan yerli şoförlere ceza kesiyorlar (ceza = işten atılmak). Hata da 20 km/h'dan hızlı gitmek veya kavşağa yaklaşırken 10 km/h ile gitmemek.
Zaten İncirlik Hava Üssünde 95 oktan benzinin galonu (!) $1.50 Amerikan Doları. Benzin aynı benzin, Hükümet aynı hükümet değil.
quote:
Orijinalden alıntı: Taner Göde
İncirlik Hava Üssü'nde var hem de bir sürü, bütün gün üs içinde dolaşıyorlar, hata yapan yerli şoförlere ceza kesiyorlar (ceza = işten atılmak). Hata da 20 km/h'dan hızlı gitmek veya kavşağa yaklaşırken 10 km/h ile gitmemek.
Zaten İncirlik Hava Üssünde 95 oktan benzinin galonu (!) $1.50 Amerikan Doları. Benzin aynı benzin, Hükümet aynı hükümet değil.
Alıntıları Göster
türkiyede sivilde bulmak zor ben hiç görmedim.tabi bahsettiğimiz 90-2000li modeller ise.90dan önce bu kasanın adı ltd idi.türkiyede bi tane bulmuştum 85 model.bence 80li amerikan sedanlar arasında en iyi arabalrdandı.araç karşı tarafta maltepeyi geçtikten sonra biyerdeydi ben almaya gidene kadar o tarafta olay çıkmış halk polis birbirine girmiş alacağım arabayı da ters çevirip yakmışlarıdı böylece türkiyede sahip olabileceğim son crown victoria da tarihe karışmış oldu.
96 yılında amerikada bi tane kiralamıştır.o araçta yolculuk etmenin zevkini inanın ne mersedes ne de audi verebilir.ulan işte alttarafı amerikanın şahini bee bu kadar mı kaymak gibi kayan bi araba olur?
bu kasanın p71 polis kitli olanları var.ebaydan araştırısan 5 yıl görev tamamlamış tüm polis arabalarını ıskartaya çıkarıp sivil halka satıyorlar.500dolardan falan başlıyo fiyatları.ben de kafaya taktım polis modifiyeli ya 9c1 caprice alacam ya da p71 crown victoria.
quote:
Taner abi maç saatinde foruma yazmışsın,maç izlemiyor musun?
Benim için maçın sonucu önemli.
quote:
Orijinalden alıntı: mck55
quote:
Benim için maçın sonucu önemli.
quote:
Orijinalden alıntı: mck55
Alıntıları Göster
pepsi reklaminda vardi bunlardan bi tane onu al forumdas...
Su aykusu düsük sarisin aysun kayacının oynadıgı fillm.
quote:
Orijinalden alıntı: mert107
pepsi reklaminda vardi bunlardan bi tane onu al forumdas...
Su aykusu düsük sarisin aysun kayacının oynadıgı fillm.
Alıntıları Göster
Benzer olarak bende kia opirus diyorum.Fiyatı kalitesine göre çok çok ucuz.30 bin civarına 2006 model 3.5 v6 bulunabiliyor.