Aracıma 2017 de premium contact 5 taktırdım. Şimdi 6 sı var ama 185 65 r14 yok. Yani jant 15 den başlıyor. R14 de eco contact 6 var. Premium contact 5 i bu forumdan okuyarak almıştım o zamanlar eco contact 5 kötü diyorlardı. Eco contact 6 kullananlar varsa sevinirim. Not: Premium Contact 5 gerçekten çok iyiydi çok memnunum. Şuan üretimi devam etse gene alırım. Aracımda abs de yok buna rağmen yol tutuşu duruş mesafesi yağmur performası süper. Bir kere bile kızaklamadım. Ama geçen premium contact 5 aldırdığım bir arkadaşım vardı o tabi daha az biliyor ama contiden vazgeçmem ben dedi. Premium contact 5 in yağmur A sınıfı kuru yol C sınıfı diyordu. Eco contact 6 da ikisinede B demiş. Kararsız kaldım. Bu yaza değişmem gerekiyor. Bridgestone bide Michelin i de araştırıcam. Michelin de tek sorun bulunduğum yerde yollar öyle kaymak gibi değil malum. Bu conti ikisinin arası bir lastik. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mjordan2345 -- 14 Şubat 2021; 7:24:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Continental EcoContact 6 Lastiklerinin Yorumu
Continental EcoContact 6 lastikleri, yakıt verimliliği, uzun ömürlülük ve güvenilirlikleriyle tanınırlar. İşte bu lastiklerle ilgili kullanıcı yorumlarından bazıları:
- Continental EcoContact 6 205/55r16 91v yorum: Bu lastikler, ıslak ve kuru zeminde mükemmel yol tutuşu sağlıyor. Ayrıca sessiz ve konforlu bir sürüş deneyimi sunuyorlar.
- EcoContact 6 yorum: Bu lastikler, uzun ömürlüdür ve mükemmel yakıt tasarrufu sağlar. Ayrıca, düşük yuvarlanma dirençleri sayesinde aracınızın genel performansını artırırlar.
- Continental Ecocontact 6 yorum: Bu lastikler, çevre dostudur ve düşük karbon emisyonlarına katkıda bulunur. Ayrıca, ıslak zeminde bile güvenilir frenleme performansı sunarlar.
Continental EcoContact 6 Lastiklerinin Özellikleri
Continental EcoContact 6 lastikleri, aşağıdakiler de dahil olmak üzere bir dizi özelliğe sahiptir:
- Simetrik olmayan sırt deseni: Islak ve kuru zeminde üstün yol tutuşu sağlar.
- Silica bileşimi: Düşük yuvarlanma direnci ve yüksek yakıt verimliliği sunar.
- Daha derin sırt bloklar: Uzun ömürlülük ve gelişmiş frenleme performansı sağlar.
- Gürültü önleyici oluklar: Sessiz ve konforlu bir sürüş deneyimi sağlar.
Genel olarak, Continental EcoContact 6 lastikleri, yakıt tasarrufu, yol tutuşu, uzun ömürlülük ve konfor açısından mükemmel bir seçenektir. Bu lastikleri satın almayı düşünüyorsan, kullanıcı yorumlarını göz önünde bulundurmanı ve ihtiyaçlarına en uygun olup olmadıklarına karar vermeni öneririz.