2010 ağustosta coll. dizel focusu 38.000'e aldım metalik renk ile.Şimdi aynı araç 1.5 sene geçmeden 60.000 tl.Sebep kasası değişmiş.Üstelik o geniş iç-bagaj hacminide yitirmiş.Yazık günah bu paralara hepsi altı üstü a noktasından b noktasına gitmeye yarayan motorlu araçlar
yılın ilk 2 ayında,2010 ve 2011 yıllarına göre satışlar ciddi anlamda düşmüş .mart ayındada bu durum devam ederse dahada indirimler gelir.kur bu şekilde kalır,talepte artmazsa nisanda minimum %5 indirim olur diye düşünüyorum. araç alacaklar biraz daha sabır göstermeli,ah vah etmemek için.
birkaç gündür bayileri geziyorum,deyim yerindeyse sinek avlıyorlar.lakin nissana çok şaşırdım. bayide 1 saat kadar kaldım benden başka bir allahın kulu gelmedi.adamlar sanki qashqai değilde,65000 tl ye orta donanım bulunmaz hint kumaşı satıyorlar indirim varmı yok,hediye taze bitti
İndirimli haliyle de olsa ford benden uzak dursun! 1.6 tdci fiestalar 46bin lirayken bayiye gitmiştim,showroomun içi dışı fiesta çakılıydı..Şimdide 44e inmiş aman ne güzel.Bizim halkımızın bi özelliği var araba almayı bakkaldan peynir almakla karıştırıyorlar.İnceleme araştırma yok.Gidicek bayide varsa beğenicek atıcak imzayı çekicek krediyi alıp gidicek.Sonra bu fiyatlar niye böyle diye yakınırız biz de burda!
Ağustosta Otokoç'ta gerçekleşen diyaloğum: (en az 20 dakika kadar beyefendinin telefon görüşmesinin bitmesini bekledim, görüşme boyunca adam yüzüme bakmadı desem yeridir)
Ben: - Focus bakıyorum,eski kasası, sunrooflu olacak,beyaz olacak, hb olacak vs.
Satıcı: - Elimde bir tane var istediğin arabadan, başkada bulamassın.
Sonuç: Bir daha Ford bayisine uğramadım ve başka marka aldım, beni kaybettiler bu kafayla da daha çok müşteri kaybederler.
Ford satışlarının büyük bir bölümünü, Yapıkredi ile birlikte yürüttüğü faizsiz kredi kampanyası ile yapıyor. Nakit alımda geçerli olan fiyatlarda indirim söz konusu ancak kredili fiyatlarda bir değişiklik yok. Yine cebinde parası olan için güzel bir indirim ancak kredi kullanacaksınız hala çok yüksek.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme