Şimdi Ara

Ford da indirime gitmiş. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yapmayın usta 60 bin lira verilmez focusa içim cız ediyor gördükçe... Git 15 daha koy passat comfortline al, ne biliyim bi sürü D sınıfı araç var gidin onları alın...Yazık, sömürmeye devam ediyorlar halkımızı... Bu sene fazla satacaklarını sanmıyorum, piyasa araca doymuş gözüküyor tabi halkımız bir çılgınlık yapmazsa
  • Configuration Titanium 1.4TDCi 70PS 5K 44.220 TL 42.925 TL 40.330 TL 

Bu aracı 33bine indirmişlerdi. Almadığıma bin pişmanım.. 1 senede 33 den 44 e bindirmişler sonra lütfedip 40a indirmişler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1511

bomboş dizel focusa 49 bin istiyorlar. gelde şimdi dizel golf trende pahalı de.

+6

Arka camları kolçaklıdır bahsi geçen aracın.

Trend Benzinli ise 43 küsür.Yuh!
  • Her modelin 10 bin lira daha düşmesi lazım anca o zaman düşünülebilir oda belki.
  • Bir arkadaş git 15bin koy passat al demiş de, iki sınıf arasındaki fark bu kadar fazla olmamalı...

Maliyetleri arasıda ne fark var ki 15-20 bin oynuyor?

Maliyetleri arasında fark az, fark yaratan şey kullanım amacıdır.
  • Şubat Satışları:

13:06 ODD: TOPLAM otoMOTİV PAZARI ŞUBAT'TA %29.6 DARALARAK 41 BİN 324 ADEDE İNDİ
    13:05 ODD: OTOMOBİL SATIŞLARI ŞUBAT'TA %25, HAFİF TİCARİ ARAÇ SATIŞLARI %38 AZALDI
  • Yine pahalı, yazık günah.
  • Derler ya zaman herseyin ilaci. Gercekten oyle ama biraz daha araba almaz ise milletimiz herkes düşürecek fiyatlari. Style plus paketli tdci focusu gecen yil 40-50 civarına bırakıyorlardı, bu fiyatlarla hala pahalı.
  • bence bir tur daha indirim olacak böyle gidebilirsek:)
  • iyi ki arabam var. oto firmalarının yaptığı bu cambazlıkları görüp sinirlenmemek çok zor.
  • 3000 daha inmeli yoksa yine satılmaz bu ay

ford güzel fiyat çekerse focus sallar piyasayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifsari -- 6 Mart 2012; 17:32:54 >
  • Kız arkadasıma polo alma arefesinde bu indirimler kafamızı karıştırdı..1.4benzinli Fıesta için biraz daha bekleyelim mı ne diyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerkanYazgan.

Yapmayın usta 60 bin lira verilmez focusa içim cız ediyor gördükçe... Git 15 daha koy passat comfortline al, ne biliyim bi sürü D sınıfı araç var gidin onları alın...Yazık, sömürmeye devam ediyorlar halkımızı... Bu sene fazla satacaklarını sanmıyorum, piyasa araca doymuş gözüküyor tabi halkımız bir çılgınlık yapmazsa

Boşver Passatı, Yeni Tiguan 57000 TL, 63000'e dolusu, 66000'e 4x4 160 beygirliği var.
    Ford iyice saçmaladı yani, yeni Focus da bişeye benzese hani.
  • trend
    1.6 benzinli 44.800
    1.6 dizel 54.800

10 bin fiyat farkı var.

merak ettiğim husus şu.
    ben gitsem forda
    ben sıfır dizel motor almak istiyorum desem kaç liraya verirler acaba?

eminim 10bin yoktur. ayrıca benzinli motorda bize kalır.

resmen bizi dizel diye sömürüyorlar
  • Şimdi atıyorum 45.000TL olsun arabanın fiyatı. Normal zamanda gidiyorsunuz, vallahi en son 43.000 olur diyorlar.

Aradan 2 ay geçiyor..

-Ne o ?
    +Kampanya. 45.000TL'den 43.000TL'ye düştü.
    -Peki son oluru nedir?
    +Vallahi efendim zaten kampanyalı fiyatlar daha bir şey yapamıyoruz. Olsun olsun size 42.750 olsun, bir de ıvırzıvır hediye edelim.
  • ucuz numaralar bunlar

yerseniz
  • pazarlikla o fiyatlardan bir iki daha duserler bayiler ama milletcek.sole 3 ay araba almasa kimse bak ozaman neler oluyo sole birlikte hareket etmeyi nezaman ogrenicez
  • aralık ayının son haftasında 1.4 dizel titanyum paket fiesta yı 38.500 e aldık arkadaşıma şuan 40 küsür . hala pahalı
  • Fiyatlar hala çok yüksek dizel Fiestalar en az 5 bin tl daha indirime gitmeli ki alınması mantıklı fiyatlara gelsin.

Dizel boş focus 49 bin tl çüşünüz yani otosan bu aracın ederi 40 bin tl den fazla olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canvarol -- 6 Mart 2012; 23:19:49 >
  • hala çoook yüksek. yazık o paralara o araçlara değmez. düşüş orası iyi gibi ancak rakamlara bakarsak 2009 yılının yakınından bile geçmez. eğer rakamlar daha da düşerse büyüme tehlikeye gireceği için devlet bazlı bir çözüm bile gelebilir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.