< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ford Ecosport Hakkında Düşünceleriniz (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: x-rayted
Ecosport yıllardır Güney amerikada çok tutulan bir model.Bunu global mi yapsak diye düşündüler. Fakat o şasi ile ABD ve amerikanın güvenlik standartlarını geçemezdi. Makyaj ya da yeni kasa neyse beklendi, şasi biraz güçlendirilip iç mekan fiesta iç mekanı yapılıp alelacele piyasaya sürüldü.Çünkü FORDun bu segmentte aracı yoktu. Yana açılır kapı avrupa ve amerika için intihar demek. Ama avrupada fena satılmıyor. İyi kötü satılıyor.
Bunun yerine FORD Puma geliyor. Üretimi ve satışı başlandı. Bize muhtemelen 2020 olarak şubat mart gibi gelir. O çok daha modern çok daha güzel bir otomobil. 1 litre hibrit 125 ve 155 bg lik düz vites versiyonları var. Bir süre birlikte satılacaklar sonra ecosport avrupada tedavülden kalkacak.
Ben Ecosportu almayı düşünmezdim hele o bagaj kapağıyla. Puma için de bekliyordum ama otomatik viteslisi Mayıs gibi üretime başlanacakmış bize eylülden önce gelmezTedavülden kalkacağı bilgisini bereden aldınız yıl2021 hala satılıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: sokcuuuuuTedavülden kalkacağı bilgisini bereden aldınız yıl2021 hala satılıyor
Alıntıları GösterUtandım şimdi. O mesajı neredeyse 1.5 yıl önce yazmışım. Nerede okuduğumu hatırlayamıyorum şu an. Muhtemelen AutoExpress dergisinde okumuşumdur. Siz o cümleyi kaale almayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: x-raytedUtandım şimdi. O mesajı neredeyse 1.5 yıl önce yazmışım. Nerede okuduğumu hatırlayamıyorum şu an. Muhtemelen AutoExpress dergisinde okumuşumdur. Siz o cümleyi kaale almayın.
Alıntıları GösterAslında puma çıkınca ecosport kalkar diye düşünülüyordu ama şimdi birde ecosport active çıkıyor. Bence fena bi araç değil b crossoverlar arasında kutu gibi ve en dolu araç konumunda fiyat olarakta uygun crossland ile kafa kafaya crossland biraz geniş ama ecosport daha uygun ve sürüşü çok daha iyi...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X