Şimdi Ara

ford fiesta 1.4 tdci ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaslar toplanin !! 1.4 tdci fiesta aldigimi soylemistim. Aldigimizdan beri yedek su deposundan su atiyordu. Fazla su veya kapaktan diye sadece 2 gun su koydum ve onemsemedim. Taki su konusunda hassas oldugum icin şaşmazdaki ustama goturdum araci. Ust kapak degisecek conta yanik denildi. Araci aldigimiz adam emniyette memur. Arayip soyledik aracin boyle masrafi var diye biz yalanciymisiz gibi tavir takinti. Ne yapabilirim gibisinden konustu. Araci adi mal yasasiyla geri iade edecegiz. Bu konu hakkinda bilginiz var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar toplanin !! 1.4 tdci fiesta aldigimi soylemistim. Aldigimizdan beri yedek su deposundan su atiyordu. Fazla su veya kapaktan diye sadece 2 gun su koydum ve onemsemedim. Taki su konusunda hassas oldugum icin şaşmazdaki ustama goturdum araci. Ust kapak degisecek conta yanik denildi. Araci aldigimiz adam emniyette memur. Arayip soyledik aracin boyle masrafi var diye biz yalanciymisiz gibi tavir takinti. Ne yapabilirim gibisinden konustu. Araci adi mal yasasiyla geri iade edecegiz. Bu konu hakkinda bilginiz var mi?

• ben bu kasanin 2008 1.4 tdci modelini yeni aldim yalniz araba cok sert gercekten boyle kutuk gibi kalas gibi amortisorler sert hatta debriyaj da sert diye konu actim ama gerek motor olsun, gerek yola tutunmasi ve denge olsun, hizlanma olsun bence cok guzel. zaten de araci bilerek kutuk yapmislar ki yola iyi tutunsun diye. motor kasaya uygun ve sorun yok araba gercekten ufak birsey ama ic hacim enteresan derecede rahat boy 1.82 kilo 83 190 100 falan gibi biri kullanirsa belki arkaya kalipli biri oturamaz onun disinda ve debriyaj disinda problem yok kaldi ki belki de benim debriyajda problem var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adolf Hitler 88 -- 27 Mart 2020; 0:54:45 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.