Şimdi Ara

Ford Fiesta 2004 1.4 TDI Mazot Pompası Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2004 tdi fiesta kullanıyorum. Fakat arabada marş almama ve istop etme problemi var. Mazot pompasını elle pompalayıp marşa basınca alıyor.
    Anladığım kadarıyla mazot motordan depoya geri kaçıyor. Netten araştırdığım kadarıyla bunun bir kaç nedeni olabilirmiş.

1. Mazot geri dönüş hortumunun oringlerinde
    2. Pompanın contalarında
    3. Hortumda veya hortumun tıpalarında
    4. Mazot pompasında

özellikle benziciden mazot aldığım zamanlarda arabayı çalıştıramıyorum. Mazot koyma kapağını açtığında da depoda içerde sıkışmış havanın dışarı çıkma sesini duyuyorum.

Yukardaki nedenler haricinde bir neden olabilirmi sizce? Birde ne kadara malolur bunu yaptırmak.

Bostancıya evim yakın. Bostancı sanayide forddan anlayan görütebileceğim iyi bir usta tanıyan varmı?

Fikir ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler

• Mazot filtresinde problem olabilirmi?
  • Aynisi benim basima geldi arabam 5gun sanayide yatti en sonunda isi bilen usta mazot geri donus hortimlarini yenileyip sistemin havasini aldi ve araba calisti sende bu horumlari degistir duzelir
  • aynı sorun benim araçta da var sorunu nasıl çözebildiniz
  • genelde mazot filtresin kaynaklana bu tur arizalari sik duyuyorum
  • sanırım benim sorun krank sensöründen çünkü marşa bastığımda 1 saniye içinde otomatik marşı kesiyor boş kaldığım zaman baktırıcam probleme ama 3 gündür gayet rahat çalışıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2012 Polo 1.2 tdi egr arızası
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.