Şimdi Ara

Ford Fiesta, Citroen C4 ve Kia Rio Arasında Tercih Acil! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
6.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ford fiesta ya ufak bir zam gelmiş 38600 tl den 39000 tl ye çıkmış 1.4 tdci titanium x paket.aklıma yatan fiyatından dolayı şimdilik ford fiesta birkaç kullanıcıyla görüştüm 1.4 tdci motor yeterli mi diye, genel olarak memnunlar.görüştüğüm bayi de 1.6 tdci 1-2 tane sattıklarını genelde 1.4 tdci sattıklarını söyledi.sahibinden ilanlarına da bakınca anlaşılıyor 1.6 tdci ın fazla satılmadığı.

eğer bulabilirsem ford fiesta 1.4 tdci titanium x paket+güvenlik paketi renk olarak da buz beyazı iç döşeme rengi siyah olanından almak istiyorum(ege bölgesinde sıcaklıkların yüksek olması açık renk tercih etmemi gerektiriyor beyaz da sanırım bu aralar moda oldu).tabi fiyat olarak da 40.000 tl ye bırakırlarsa.(39.000 tl x paketli titanium+1.475 tl de güvenlik paketi)bu haliyle rio nun da donanım olarak üzerine çıkmış oluyor fiesta(cruies control özelliği ile).tabi ikinci eli, ford motoru ve kalitesi, daha az yakması ve araç popülaritesi olarak fiesta rio ya göre daha ağır basıyor.donanımlı citroen c4 ise bütçemi şuan aşıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Eşek, zebra ve at karşılaştırmışsın. Ben at al diyorum.

Bu yakınlarda Gördüğüm en iyi yorumdu ya Helal olsun valla güldürdünüz beni akşam akşam :) Araba konusuna gelince c4 der geçerim .

• At C4 oluyor yanlışlık olmasın.

Bu arada bugün fiestayla gittim iş gereği. Gelirken EDC fluence ile geldim. Çok farklı araçlara önde veya arkada biniyorum mecburen. Fiestada arkaya oturamıyorum kafam değiyor. Mecburen önde gittim ama önde bile elim anca giriyordu kafamla tavan arasına.

Neyse asıl diyeceğim şey ise kokpitte büyük bir tasarım hatası var. Kapı sanki başka araçtan takılmış gibi. Konsol kapıya doğru ileri çıkıyor. Sonra birden bıçakla kesiliyor. Yanda ise dümdüz başka bir aracın kapısı var sanki. Kokpitin devamını yapmayı unuttular, veya sonradan kapı tasarımını değiştirdiler. Resmini çektim buyrun bakın. Resimde pek belli değil ama benim çok garibime gitti.
     Ford Fiesta, Citroen C4 ve Kia Rio Arasında Tercih Acil!

Alırken bu hataya dikkat edin. Hepsi böyle mi bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 6 Aralık 2011; 19:20:24 >

• kardeş öncelikle şunu söyleyeyim fiyatlar tüm araçlar için çok fazla.2011 fiesta titanium x paketi geçen sene bu gün 34000 e aldım.rio ve c4 ü hiç sürmedim yorum yapamam,ama ben fiestadan çok memnunum.donanımı kafana takma,titanium da seni tatmin edecek donanımlar mevcut.(cruise,kararan dikiz aynası,oto. yanan farlar,yagmur sensörü).güvenliğe gelince diger hususları bilmem ama yol tutuş için bu üç aracın en iyisi olduğunu tahmin ediyorum.ayrıca bence bir aracın max kullanım süresi 5 yıldır.ikinci el çok önemli.41000 verdiğin rio yu kaça satacaksın 5 yıl sonra.45OOO verdiğin c4 ü kaça satarsın,bide fiestayı kaça satarsın.ben olsam fiesta alırdım.geçen sene ben de senin durumundaydım.almak istediğim araç astra enjoy fiyatı 45000 idi.para çıkmadı.fiesta hiç aklımda yoktu.bir arkadaş tavsiye etti.aldım.on defa iyi ki almışım dedim.ha eksik yanları yok mu var.onları da söyleyeyim.yol sesini içeri çok alıyor,boyunuz 1.80 üzeri ise küçük gelebilir,70 beygir performans motoru degil tasarruf motoru,ön kol dayama yok.tabi sonuçta seçim senin ama şu zamanda borca çok girip arabaya fazla para bağlama kardeş.....

• bu aracları cogunu bende bıkac ay once arastırdım.yaklasık 5 aydır c4 kullanıcısıyım. ve son derece memnunum butcenız elverıyorsa c4 derım bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fil0zof

İBİZA' ya bakmanı tavsiye ediyorum yada YARİS....

ibizanın da ikinci eli zayıf ayrıca iç tasarımı da pek hoşuma gitmedi, toyota grubu düşünmüyorum çok pahalı ve donanım olarak eksik araçları.

• quote:

Orijinalden alıntı: drmtufek

kardeş öncelikle şunu söyleyeyim fiyatlar tüm araçlar için çok fazla.2011 fiesta titanium x paketi geçen sene bu gün 34000 e aldım.rio ve c4 ü hiç sürmedim yorum yapamam,ama ben fiestadan çok memnunum.donanımı kafana takma,titanium da seni tatmin edecek donanımlar mevcut.(cruise,kararan dikiz aynası,oto. yanan farlar,yagmur sensörü).güvenliğe gelince diger hususları bilmem ama yol tutuş için bu üç aracın en iyisi olduğunu tahmin ediyorum.ayrıca bence bir aracın max kullanım süresi 5 yıldır.ikinci el çok önemli.41000 verdiğin rio yu kaça satacaksın 5 yıl sonra.45OOO verdiğin c4 ü kaça satarsın,bide fiestayı kaça satarsın.ben olsam fiesta alırdım.geçen sene ben de senin durumundaydım.almak istediğim araç astra enjoy fiyatı 45000 idi.para çıkmadı.fiesta hiç aklımda yoktu.bir arkadaş tavsiye etti.aldım.on defa iyi ki almışım dedim.ha eksik yanları yok mu var.onları da söyleyeyim.yol sesini içeri çok alıyor,boyunuz 1.80 üzeri ise küçük gelebilir,70 beygir performans motoru degil tasarruf motoru,ön kol dayama yok.tabi sonuçta seçim senin ama şu zamanda borca çok girip arabaya fazla para bağlama kardeş.....

araç fiyatları gerçekten çok arttı, geçen sene c4 attraction ın bir üst modeli diye hatırlıyorum, 41 bin liraydı.o zaman maddi durum yetişmedi alamadık.ilk çıktığı zamanlar citroen bayisinnde birçok c4 vardı daha sonra önünden geçerken bir tane bile kalmamış fiyatlar da 1-2 bin lira artmıştı.sizin aracınızda da ''kesbi'' arkadaşımızın belirttiği gibi bir tasarım hatası gözünüze çarptı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kml-Zng

bu aracları cogunu bende bıkac ay once arastırdım.yaklasık 5 aydır c4 kullanıcısıyım. ve son derece memnunum butcenız elverıyorsa c4 derım bende.

kazasız sürüşler hocam ilkönce, aracınız citroen c4 ün hangi modeli ve kaç hp lik?aracınızda beğendiğiniz ve beğenmediğiniz özelliklerini yazarsanız memnun olurum..
  • bu üç model haricinde opel astra III classic hb 1.3 cdti 90 hp ve opel corsa 1.3 cdti 95 hp start&stop modellirini de inceliyorum.astra nın şehir içi tüketimi fazla olduğu için pek düşünmüyorum ama corsa nın yakıt tüketimine hayran kaldım.şehir içi:4.3 ş.dışı:3.2 ort:3.6
  • evet aracın o bölümü öyle.ama koltuğa oturup aracınıza baktığınızda iç tasarım olarak fiesta çok iyi.her şey sade anlaşılır.ayrıca içi döşeme renk seçimleri çok iyi.fransız arabaları son dönemde çok iyi atak yaptı ama benim tereddütlerimi hala yenemedim.geçen 508 e bindim.peconun lüx diye tanıttığı araç.kesinlikle fiestanın iç malzeme kalitesi daha iyi.ford yeni fiyatları gördün herhalde.kardeş çok elzem degilse araç alma.biraz bekle.kriz 2012 de ortalığı dagıtacak.avrupa da talep azaldı.firmalar ilk 6 ay iyi araç sattılar.ondan sene sonu indirim olmadı.2012 ilk aylar talep azalırsa mart nisan fiyatlar düşer.belki kur da düşer.bekle derim.ayrıca aveo da bakabilirsin.33-34 dizel kapatabilirsin.1.3 opel motoru biliyosun.alırsan bizi de bilgilendir.
  • Accent blue dizellere bakın, bence bu fiyata alıncak en iyi araç.
  • Hocam bu dediklerin arasından C4 ten şaşma amabir diğer aracımın dışında C4 dizel kullanıcısı olarak (2009 model) size bir kıyağını anlatayım Citroen in.
    Bir kaç ay önce, ara yoldan ana yola girişte, farı doğru dürüst yanmayan bir aracı göremediğimden kalkar kalkmaz araca ortasından çarptım. Görünürde aracımda bir farın hafif kırılması, diğer farın da yerinden çıkması ve ön tamponun hafif ezilmesi dışında kaporta veya aracın başka bir yerinde bir hasar yoktu. Sonuç ne diye soracak olursanız. İki far değişti, tampon değişti, fan, içerdeki plastik korumalar vs.. Çıkan sonuç 4570 TL masraf! Şaka değil gerçek. Neyse ki kasko karşıladı. Citroenin satış stratejisi budur. Citroen al ama sakın ha sakın kazaya karışma. Yedek parça ve işçilik çok ama çok pahalı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.