Şimdi Ara

Ford Fiesta Flairciler buraya.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
5
Favori
31.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neyse klima taksalar da bu saatten sonra taktıracak değilim zaten.E arabanızdan memnun musunuz,eksileri nelerdir?150binden sonra yağ yakma durumu var mı gerçekten,ilginç geldi bana.
  • 150.000km sonrası yağ yakma sorununu ben de duymadım. Kronik bir sorunu yok diye biliyorum bu modellerin.

Tasarımının ana hatları 1980'lerden 2002'ye kadar fazla değişmeyen bir araba. Eski kasaların son temsilcilerinden...

Ford  Fiesta Flairciler  buraya..

Ford  Fiesta Flairciler  buraya..

• biz de kendi araçlarımızın fotoğraflarını ekleyelim arkadaşlar.fırsat bulunca çekip ekleyeceğim ben de.
    Ayrıca gövde rengi olmayan tamponlar 98in başlarındaki modellerde mi var?Jant kapakları da biraz farklı o modellerinki.Ve yanlış bilmiyorsam bagaj da içeriden açılabiliyor.
    Bizdeki 98sonu satın alındı,gövde rengi tamponlar var,ayna yine renksiz,bagaj içerden açılamıyor.
  • herkese selam bende 98 fiesta kullanıcısıyım gayet memnunum
    sadece biraz ufak coğu 1400 cc arabadan seri ve atik
    parca sorunu yok ben mersinde oturuyorum burda bulamazsam adana da kesin bulunuyor
    sadece biraz pahalı yerlilere göre
  • arkadaşlar merhaba. bende grubunuza katılmak üzereyim. birkaç gün içinde 1999 model fiesta flair 1250cc bir aracım olacak kısmetse. klimalı, airbagli modelinden, satacak olan kişi abs'si de var diyor ama tam olarak emin değilim, bu modellerde abs var mı, açıkçası bilmiyorum, aracı da henüz görmedim. 9500 tl. fiyat verdi ve pazarlıksız olduğunu, aracının değişeni olmadığını söyledi. araç 118000 km. de. yorumlarınızla yardımcı olursanız sevinirim. sizce uygunmudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: newufuk78

arkadaşlar merhaba. bende grubunuza katılmak üzereyim. birkaç gün içinde 1999 model fiesta flair 1250cc bir aracım olacak kısmetse. klimalı, airbagli modelinden, satacak olan kişi abs'si de var diyor ama tam olarak emin değilim, bu modellerde abs var mı, açıkçası bilmiyorum, aracı da henüz görmedim. 9500 tl. fiyat verdi ve pazarlıksız olduğunu, aracının değişeni olmadığını söyledi. araç 118000 km. de. yorumlarınızla yardımcı olursanız sevinirim. sizce uygunmudur?

Merhaba,
    Klimalı olması güzel,sürücü airbag standart,yolcu var mı?Abs yok diye biliyorum bu modelde ama varsa araç çalıştırılmadan gösterge panelinde işareti görünüyordur belki oradan anlayabilirsiniz.9000-9500tl normal bence temizse,bakımları yapılmışsa.

• araca baktım bugün. çift airbag, klima ve abs mevcut. bakımları yapılmış, tekerler 90000 de değişmiş. benzin, yağ, klima filtreleri ile balatalar yeni değişmiş. temiz gibi geldi bana, kullandım bir müddet, motor sesi, bakımı , temizliği ısındırdı beni arabaya. alıyorum, 9000'e anlaştık, inşallah hayırlı olur.
  • Güzel güzel,iyi fiyat.Hayırlı uğurlu olsun.Hoşgeldiniz aramıza.
  • çok saol dostum, arada yardıma ihtiyacım olacak, ilk arabam, bilirsiniz işte, farklı bir bakışı oluyor insanın ilk aracına karşı.
  • Ben hanıma bakıyorum.
    2001 model klimalı 12 deniyor bana biraz çok geldi çünkü ABS yok
    Fakat araçta boya dahi yok ve yürürü de çok temiz.

Ne dersiniz arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robespierre -- 4 Kasım 2009; 11:33:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooLBye

50 tl ye sehir içi 180 km gitti kirmizinin altina inmisti stop etmeden tekrar doldurdum. bi kere 200km gitmisti. Kullanima gore degisiyor gerçi, arada filtre sesi duyalim diye basiyorum bazende 3000dd ustune çikmiorm

Benimki de aynı; 50tl 180km. Yazın 50tl 220km yapabiliyordum. Soğuk havanın etkisi ve son zamlarla daha fazla yakmaya başladı galiba.
    Oktan olarak 95-97 hangisini kullanıyorsunuz? Hangisi ideal bizim arabalar için?
  • Selam.
    Flairciler bizim arabalarda ön alttaki hoparlörlerin çapı ne?Birisi patladı da,almışken iki tane adam gibi birşey alıp değiştireyim diyorum.Kapının içinde hoparlöre kendim ulaşabilir miyim,açan oldu mu aranızda?
  • 13 cm olması lazım. Ben açtım. Kapı iç döşemesi klipslerle kapıdaki deliklere monte edilmiş. Sökerken birkaç klips kırılabilir, onun için önceden sanayiden cüzi miktara alabilirsin. Hoparlör de dört vida ile tutturuluyor.
  • Teşekkürler bilgi için.
    Yarın bir deneyeyim,çapını öğreneyim hoparlörün de siparişini veririm.Tam olarak karar veremedim marka-modele ama bakacağım.Var mı önerebileceğiniz hoparlör,orta seviye birşey?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezmen

quote:

Orijinalden alıntı: CooLBye

50 tl ye sehir içi 180 km gitti kirmizinin altina inmisti stop etmeden tekrar doldurdum. bi kere 200km gitmisti. Kullanima gore degisiyor gerçi, arada filtre sesi duyalim diye basiyorum bazende 3000dd ustune çikmiorm

Benimki de aynı; 50tl 180km. Yazın 50tl 220km yapabiliyordum. Soğuk havanın etkisi ve son zamlarla daha fazla yakmaya başladı galiba.
    Oktan olarak 95-97 hangisini kullanıyorsunuz? Hangisi ideal bizim arabalar için?
    95 ideal 97 oktan genelde beklemiş benzin oluyor malum fiyatlardan ötürü. Bu arada aracımı acil ihtiyaçtan satıyorum bilginiz olsun alacak arkadas varsa iletişime geçebilir benimle. 99 model klima airbag 100binde malina mavisi (505 721 73 72)

• Arkadaşlar Merhaba;

Geçen hafta 2000 model Ford Fiesta Flair aldım. Arabayı aldığımda benzin yoktu ışık yanıyordu ve 50 TL benzin aldım Total'den 95 oktan. 95 Km yol yaptım çoğunluğu şehiriçinde trafikte geçti. Yarı yarıya diyebiliriz. Işık yeni yandı. Işık yandıktan sonra ne kadar daha gider? Düşünüyorum da acaba çok mu yakıyor. Çok yakıyorsa ne yapmalıyım? Arabayı servise mi soksam carbon clear, filtre temizliği, bujileri mi kontrol ettirsem. Yoksa arabayı satsam mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Kafam çok karışık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grandorient

Arkadaşlar Merhaba;

Geçen hafta 2000 model Ford Fiesta Flair aldım. Arabayı aldığımda benzin yoktu ışık yanıyordu ve 50 TL benzin aldım Total'den 95 oktan. 95 Km yol yaptım çoğunluğu şehiriçinde trafikte geçti. Yarı yarıya diyebiliriz. Işık yeni yandı. Işık yandıktan sonra ne kadar daha gider? Düşünüyorum da acaba çok mu yakıyor. Çok yakıyorsa ne yapmalıyım? Arabayı servise mi soksam carbon clear, filtre temizliği, bujileri mi kontrol ettirsem. Yoksa arabayı satsam mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Kafam çok karışık.

99 modellerde ışık yok sadece kırmızı çizgi ve sonrasındaki son çizgi olan beyaz bitiş çizgisi var, kırmızıdan sonra ben baya yol gittim geçen gün. 30 tl ye 102km gitti şehir içi ki maf sensörüm takılı olmamasına rağmen. Bence kırmızı ışıktan sonra baya bi deneyin :) tabi pet şişeniz yanınızda olsun ne olur ne olmaz. tabi bu arada 102 kmden sonra stop etmedi araç tabiki ama ben dayanamayıp gittim aldım ki beyazın altındaydı adeta :)

• quote:

Orijinalden alıntı: grandorient

Arkadaşlar Merhaba;

Arkadaşın belirttiği gibi kırmızıdan sonra uzun bir menzili var bizim arabada. Ben ışık yanar yanmaz benzin koyuyorum ve sonraki ışık ilk yandığında km'ye bakıyorum. İdeali depoyu tam doldurup 100km sonra tekrar doldurup kaç lt aldığına bakarak hesaplamak.

• Arkadaşlar kırmızıya gelirseniz sınırları zorlamanın anlamı yok hem depodaki benzinin pisliğini motora atarsınız hem yolda kalırsınız(ben az kalsın kalıyordum,aracın benzini biterken silkelemeye başladı yetişebildim benzinciye)

Hoş artık LPG ile kullanıyorum
  • merhabalar,

Benimde 2000 model ford fiestam var. Arabamı 7 aydır kullanıyorum. Çok memnunum, 10 yaşında bir araba olmasına rağmen temiz bir arac. benden önceki sahibi 3 yıldır sadece hafta sonları kullanmış. 76,000 km de aldım. Şimdi 86.000 km ulaştı. Sadece Bir kaç ay önce hiç beklemediğim bir anda su kaynattı, Yanlış anlamadıysam Motora suyun geçisini sağlayan parça kırılmış. bu olay olmadan bir kaç gün önce benzin göstegesinn üstünde yer alan airbag simgesi yanıp sönüyordu. pek ciddiye almamıştım. bu olaydan sonra suyu düzenli olarak kontrol ettim ama bir süre sonra ihmal ettim ve suyu nerdeyse bitmişti. tekrar yeniledim. Bunları anlatmamım nedeni 2-3 haftadır arada yine bu airbag simgesi yanmaya başladı. Bu simge bir kaç kere benzin doldurduğumda sönmüştü. Açıkcası bu simgenin yanması beni tedirgin ediyor her an bi yerinde bi arıza çıkabileceğini düşünüyorum. Bu konuda bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.