Şimdi Ara

Ford Fiesta Flairciler buraya.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
5
Favori
31.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Batistuta

Ben bu arada tekford sitesinden logo alacaktım almadım, çünkü kredi kartı numarası gireceğim zaman şifrelenmedi sayfa, ssl yok!

Havale ile aldım logolar gayet kaliteli. Yapıştırdım ama bagaj logosu düz değil oval olduğu için çok az kalkma yapıyor sağdan soldan. Silikonlayacağım. Şimdi orjinal sis ve spoiler düşünüyorum. Araca başka bir hava katacakları kesin. arka tepeye 3. Stop lambasıda taktım.
  • Kullanım tarzına göre 9 lt hatta daha fazla olabilir. Yok sakin kullanıyorum diyorsanız, servise bir baktırın derim. Hava filtresi, buji, rot/balans ayarsızlığı, lastik hava basınçları yakıtı arttıran etkenlerden.
    Yakıt hesaplama takıntı oldu bende galiba. Bu arada Fiesta Fun'a geçiş yaptım. Sakin kullanımda (azami 110 km/s, ortalama 80-90 km/s) şehiriçi 100km 6.3lt (100tl ile 430 km) gibi bir değer yakaladım. Üstelik 1.4lt 90hp bu sefer motor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezmen -- 9 Mart 2010; 0:10:18 >
  • ya bi fiesta da ben düşnüyorum ama.. mk4 kasa olup klimalı olması mı iyi sizce mk5 kasa olup klimasız olması mı ??
  • klimalı olmasını tercih etmenizi öneririm. uzun yola çıktığınızda çok etkili oluyor....
  • Ben mk4 klimalı kullanıyorum son derece memmunum, uzun süre kullanmayı düşündüğüm için klimalı aldım, İzmir'deyim, bu işin yazıda var.
  • http://www.forum-auto.com/uploads/200402/my_puma_1077233436_71_1.jpg
    Ford 6000CD RDS cd çaları olanlar bilgisayarda track olarak oluşturulmuş CD-R, CD-RW çalabiliyorlar mı acaba? Birçok kişi uyumlu olduğunu söyledi ama benimki çalmıyor. Tozlanma, pislenmeden olabilir mi?
    Kullanma kılavuzunu incelediğimde CD-R Audio ve CD-RW Audio uyumlu olduğu gözüküyor. CD-R Audio CD temin edip Nero ile mp3'lerimden track cd oluşturdum ve sonuç olumlu. Bir de CD-RW Audio CD deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezmen -- 20 Mart 2010; 17:09:50 >
  • fiesta flair klimalı arıyorum ankarada. temiz olacak km si çok yüksek olmayacak.
  • benim aracım 1997 model hatcback flair. hesaplamalarıma göre 100km de 35-38 kuruş yakıyor. Alanyadayım. Antalyada gitmediğim usta kalmadı. rot-balans yapıldı,trigger değişti,yağ filtresi değişti,kalorifer motoru değişti,bujiler değişti,enjeksiyon temizlendi,hava filtresi değişti,yağı değişti,rot başları ve salıncakları değişti... neredeyse motoru komple değiştirdim.. şimdi size birkaç şey açıklayacağım.
    Öncelikle aracımın lastiklerinin ebatını büyüttüm:175 lik taktırdım. orjinalinden bayağı geniş ve ağır oldu. 5 kollu çelik jant'ta var. lastik değişimini ustalara sordum ford servisine sordum. bana yakıt tüketimi fazla değiştimez dediler. şehiriçi tabii herkesin nasıl oluyor bilmiyorum ama alanyada her 200 metrede bir ışık var. dur kalk yola devam ediyorum. aracı agresif kullanmıyorum,2500-3000 devir de vites değiştiriyorum. benzini shellden alıyorum ve size şu anı söylüyorum: 20 tl lik benzin ile 55 km, 30 tl lik benzin ile 85 km gidebiliyorum ve dediğim km sınırlarında benzinim bitiyor. 5-6 kez yolda kalınca bu km lere gelmeden benzin alıyorum. şehir dışında ise durum şu: alanya antalya arası 125 km, git gel 250 km. ben 80tl ye bu mesafeyi kat edebiliyorum.
    şimdi size soruyorum bu aracın nesi var. lpg taktırayım dedim 1400 fatura çıkardılar atikerde. telefon açtım atikerin merkezine eğer takarsam ne gibi değişiklik olur diye bana aynen bunlar söylnedi: lpg 1.8 tl olduğu zamanlarda tasarruf %35-40 olurdu ama şimdi yaparsan %20-25 olur dediler. eğer son dedikleri doğruysa değer mi değmez mi lpg taktırmak? bilen arkadaşlara soruyorum ne yapmam lazım bu saatten sonra? teşekkürler.

• Orijinal lastik ebatları ve jant kapaklarını kullan eğer çok jant istersen fun jantı bulabilirsin. 3000dd yi geçmemeye çalış. Ayrıca kısa mesafe ışıklı ortamlarda 35 kuruş normal. Zaten benzin fiyatları aşırı arttı. Ben hava filtre kiti varken 3000dd üzeri sürüş stili ile 35 kuruş yakıyordu. Normalde 25 kuruş yakıyordu tabi bundan 6 ay önce. Tabi ecu değerleri ve enjeksiyonlara baktırın. Katalizör dolmuş olabilir. Kurum temizleme yaptırabilirsiniz.
  • arkadaşlar 2000 model fiesta 1.25 aracım var 78 bin kmde 1.viteste devir yükseldikçe geri viteste gider gibi ses yapıyor diğer viteslerde bunu yapmıyor sebebi ne olabilir acaba sizde de aynı şey var mı normal mi bu ses acaba???
  • arkadaşlar 2001 civarı fiesta almaya niyetliyim ama,, daha önce ağır bi kaza geçirdiğim için biraz da korkuyorum, kaporta olarak pek sağlam değil sanki.. bir de ncap videosunu izledim de hiç iç açıcı gelmedi, kafam karıştı açıkçası.. ne diyorsunuz ????
  • kasası küçük oldugu için bence üzerinde durmayın. Ama bende ufak bir kaza geçirmiştim Genede sağlam oldugu konusunda hemfikirim. Alman üretimiydi benim aracım. Ama daha kaliteli passat segmentinde sedan modelleri tercih etmekde fayda var. ve Euroncap değerlerine bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emin_dmr50

arkadaşlar 2000 model fiesta 1.25 aracım var 78 bin kmde 1.viteste devir yükseldikçe geri viteste gider gibi ses yapıyor diğer viteslerde bunu yapmıyor sebebi ne olabilir acaba sizde de aynı şey var mı normal mi bu ses acaba???

sanki çok azda olsa bende hissediyorum bu sesi 1500-2000 devir arası

Birde ben 175-70-13 kullanıyorum bu lastik kitapçığında yok ama sıkıntı yaratırmı
  • Bende de var sanırım 1.vitesdeki o ses. Usta debriyajla ilgili bi rulman demişti sanırım.
    Lastikte 175 genişlik sorun olmaz bence, hatta 165'e göre sarsıntıları daha az hissedersin. Lastiğin çapı da standart ölçülerde olduğu için km ölçümüne de olumsuz yansımaz.
    Bendeki sorun da ilk çalıştırmada dizel gibi sesli çalışma ama ısınınca geçiyor. Sizde de var mı bu? Normal mi? Neden kaynaklanır?
  • 200 model fiesta flair sahibiyim silopide öğretmen olduğum için binmiyorum araba karabük te bu yaz satmayı düşünüyorum renk bordo 14'' carre jant var film var 2yıl garantili krom performans eksoz var 4adet kış lastiği ve orjinal jantlarıyla verilecektir 135.000 km de masrafsızdır tek parça çizikten boya var sağ çamurluk başka yok resim ekleyemedim ilgilenenler bana ulaşsın pm den ....
  • merhaba arkadaşlar bende 5 senedir 2000 model fun aracaım var 1.4 motor benzinli tüp taktırmayı düşünmemiştim ama bu aralar benzin gözüme fazla geliyor ve tüp taktırmayı düşünüyorum araçlarınızda hangi marka tüp var vede memnunmusunuz
  • Bende alacam flair ankarada satan varmı
  • selam arkadaşlar,ankarada temiz fiesta flair satan varsa irtibata geçelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartvel08 -- 20 Temmuz 2010; 4:23:08 >
  • merhaba arkadaşlar,10 gün önce 98 model fiesta flair aldım.1.250 zetech motor benzinli.8.800 e aldım.ankaradayım.kaporta ustası vardı onla gittik.bikaç arabayı 7.750 gibi fiyat verenler vardı beğenmedi.bunu beğendi tavsiye etti motordanda biraz anlıyor aldık.abs klima yok.bunlar enjeksiyonlu heralde16 valf..aldığımda benzin ibresi en sonda kırmızı çizgideydi.50 tl lik benzin aldım 150 km gittik çizgi aynı yere geldi.hesap yaptım 33 kuruş yapıyor km de.bu motora göre çok yakıyor.20-22 kuruş yakıyor diye biliyodum bu arabayı ? şoförlüğüm iyi değil devirde kullanamıyorum bununda etkisi vardır ama yinede fazla yakıyor.sebebi ne olabilir ? sizin araçlarınız ne kadar yakıyor bilgilendiriseniz sevinirim.benzin biterken kırmızı ışık yanma olayı yok heralde bu arabalarda heralde.fiyat nasıl size göre.bu kadar yakarsa tüp taktırmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartvel08 -- 25 Temmuz 2010; 22:19:33 >
  • Walla arkadaslar benimde kafam karıstı yaaa su anda 98 model bir fiesta 1.25 zetec 68000 km de araba almayı dusunuyorum ama bu yakıt olaylarını okudukca içimde bir soğuma basladı cunku ilandaki kişi yakıta 0,160 kr yakıyor demiş şehir içimi dışımı yazmamıs ama şehir içidir yani buna aldanıyordum ben sizde bu dogrumudur yoksa sallamasyonmudur? Bilgilendirirseniz sevinirim...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.