Şimdi Ara

Ford Fiesta vs VW Polo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
4.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O fiyat aralığına 2011 - 12 Chevrolet Cruze alınabiliyor. B segmentlere göre geniş, konforlu, oturaklı, bagaj geniş.
  • Melodychups M kullanıcısına yanıt
    Dizel Fiesta neden ölüm üstat? Yen’i 1.5 tdci aldım yakıtı falan da az merak ettim böyle demenizin nedenini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ASSKIMM kullanıcısına yanıt
    Biraz abartılı bir tanım farkındayım ama performansı beni zorladı hocam başka bir sebepten değil :) Belkide daha düşük beygirli araç kullanmadığım için olabilir.
  • Melodychups M kullanıcısına yanıt
    Bindiğiniz araçları bilmiyorum o yüzden bi şey diyemedim ama ben doblodan Fiesta’ya geçince araba gidiyormuş dedim yani :)

• ASSKIMM kullanıcısına yanıt
    Tamamen öznel zaten benim yorumum hocam güle güle kullanın fiestaya bayılırım zaten benzinli ise o yol tutuş go kart hissi çok nadir sadece dizel ile potansiyeli gidiyor gıcık oluyorum :)

• yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, yalnız bütçem kısıtlı titanyum ve büyük motor seçenekleri fiesta için 40.000 lerin üzerinde oluyo, ilk aracım olacak bu benim ve bir araba buldum 2013 model fiesta 1.25 benzin/lpg model biraz hasar kaydı ve boyası var yorumlarınız ne olur, kullanan var mı bu modeli?
  • Sende forumda biraz saygı bekliyorsan biraz mantıklı konuşacaksın. Ne zamandır abuk subuk mesajlar, yok trafikte Vw saygı görürmüş, sende saygı istiyormuşsunda bilmemne, arabanla saygı görmeyi bekliyorsan veya arabasıyla saygı gören insanlara imreniyorsan, daha kötüsü elinde bir pahalı Passat falan geçse o ağzı burnu kırılası VW kullanıp da sol şeritte milleti taciz eden şerefsizler gibi iş tutacaksan sana da yuh olsun, daha kişiliğin gelişmemiş demektir (yaşının 12.5 olmadığını düşünerekten söylüyorum, öyleyse kaale alma). Trafikte herkes herkese saygı duyacak, pahalı olan ucuz olan diye bir ayrım olamaz. Ekstra bir saygı istiyorsan bunu beyninle, başardıklarınla, çevrene olan katkıların ile gör, boktan ruhsuz beyaz bir alman arabası kullandığın için değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcohol06 -- 29 Ocak 2018; 0:0:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcohol06

Sende forumda biraz saygı bekliyorsan biraz mantıklı konuşacaksın. Ne zamandır abuk subuk mesajlar, yok trafikte Vw saygı görürmüş, sende saygı istiyormuşsunda bilmemne, arabanla saygı görmeyi bekliyorsan veya arabasıyla saygı gören insanlara imreniyorsan, daha kötüsü elinde bir pahalı Passat falan geçse o ağzı burnu kırılası VW kullanıp da sol şeritte milleti taciz eden şerefsizler gibi iş tutacaksan sana da yuh olsun, daha kişiliğin gelişmemiş demektir (yaşının 12.5 olmadığını düşünerekten söylüyorum, öyleyse kaale alma). Trafikte herkes herkese saygı duyacak, pahalı olan ucuz olan diye bir ayrım olamaz. Ekstra bir saygı istiyorsan bunu beyninle, başardıklarınla, çevrene olan katkıların ile gör, boktan ruhsuz beyaz bir alman arabası kullandığın için değil.

Güzel söylüyorsun ama bunu bana değil kodamanlara ve vw sahiplerine söyle.

Bende bugün fiat var yarın vw olur bmw olur ferrari olur ben yine benim

Benim sinirim zenginlerin fakirleri aşağılaması, dünyanın gelişmiş hiç bir yerinde ayrımcılık aşağılama yok ama Türkiyede yoğun şekilde var.

• 2014 model 1.2 benzinli trendline polo için kapora verdim, 74 binde araç fiyat 42.250 tl sol ön çamurluk ve kapı değişik sol arka kapı boyalı 4 bin hasar kaydı var, ne diyosunuz?
  • wosvos. kullanıcısına yanıt
    Bana çok fazla geldi ama senin kararın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şöyle söyliyim satılcak fiyattan almışsın diyebilirim. Bu aracı 38 e alsan kaarlıydın mesela.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.