Şimdi Ara

Ford Fiesta vs VW Polo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
4.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, 35-40 bin arası bütçem var 2010 model ve üstü fiesta veya polo arıyorum, tavsiyeleriniz nelerdir hangisini ve hangi paketini önerirsiniz, tavsiyelerinize ihtiyacım var. Teşekkürler.

• Trafikte saygı görmek istiyorsan VW polo alacaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiesta her türlü Titanium paket alabilirsin. Biraz üste çıkarsan düşük km dizel bulabilirsin.

Yukardaki arkadaş saçmalamış. Araba üzeriden saygı mı olurmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Rodriguez -- 21 Ocak 2018; 15:9:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alvr Recoba

Fiesta her türlü Titanium paket alabilirsin. Biraz üste çıkarsan düşük km dizel bulabilirsin.

Türkiye’de olur hocam

• Alabileceğim en yüksek model ve düşük km olanına bakarım, gerekirse en boş paket olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alvr Recoba

Fiesta her türlü Titanium paket alabilirsin. Biraz üste çıkarsan düşük km dizel bulabilirsin.

fiestanın yol tutusu polodan iyidir. bence de fiesta
  • Her ikisini de uzun süre kullanmış birisi olarak; oyumu polo ya veriyorum. Polo hem de rahat hem de viraj girişi fiestaya göre daha iyi bence.

• Polo sahibiyim. 2011 model.

Fiestanın uyuz olduğum bir rölantide motor sarsıntısı var. Arkadaşımın arabasında ilk zamanlar gözlemlemiştim ve cidden sinir bozucu. Özellikle benim gibi kıllık derecesinde böyle şeylere hassasiyeti olanlar için.

Yine fiestanın iç hacmi poloya göre daha ferah ve geniş. Yerden yüksekliği bir tık üstte.

Yol tutuş olarak fiesta yine bir tık önde gibi.

Fiesta hakkında kesinlikle yorum yapamam ama benim LPG'li polomun cimri tüketimini yakalamasının hiç de kolay olmayacağını düşünüyorum. Normal şehir içi karma trafikte 7.0-7.5 litre / 100 km. Son LPG zamlarından önce neredeyse bedavaya geziyordum.

İç plastik aksamlarda açık ara polo. Takır tukur sesler fiestada daha muhtemel. Polonun yumuşak plastik konsol evladiyelik.

Şekil şemal tip gibi faktörler tamamen kişisel algılardır.

İkisi de B sınıfının lokomotifi. Üstte yazdıklarımı kendine göre değerlendirip kararını ver.

• Müzik multimedya istiyorsan focusun sadece titanyum paketi tatmin edici. Mesela benim 2016 trend x focusumda bir aux girişi bile yok. Vw bu konuda ford’un önünde

Bakım servis sağlamlık konusunda ford bir adım önde. Vw grubu saçma sapan süprizler yapabiliyor bazen. Şansa kalmış biraz.

Yalıtım konusunda fiesta hem daha fazla yol sesi alır hem de daha fazla motor sesi. Hele dizelse uzun yok yapacaksan kafa beyin kalmıyor.

Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi b segmentinde 3 model söyle deseler bu ikisini kesin söylerim. Tutulan çok satan yıllardır piyasada olan iki model seçim yapmak zor.

Ben olsam poloyu elerim yerine ibizayı koyarım. Polodan farkı dış görünüşü ki bence ibiza daha şık. Sonra ibizayı Fiestayla kıyaslarım sonra da aynı fiyata daha yüksek modelli bir ibiza alabileceğim için ibiza tercih ederim sanırım.

• 1.6 tdci titanium fiestalara bakın derim
  • hocam her türlü fiesta derim.

polo kütük gibi bi araba.

fiesta yol tutuş konusunda zaten çok iyidir ama bence fiestanın asıl numarası
    oturma pozisyonu ve direksiyon tepkileri.

yaklaşık bir senedir 1.5 dizel fiesta kullanıyorum. Araba adeta seni kullanmaya teşvik ediyor.
    kesinlikle sürüş keyfi çok iyi bir otomobil.

Altı üstü b sınıfı bir araç diyebilirsiniz ama fiesta cidden kullanması keyifli bir araç.
  • B sınıfı lideri bence fiestadır ;)

• ogisan O kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle, oturuş poziyonu, direksiyonun doğallığı, netliği, süspansiyon ayarı falan segment üstü kesinlikle.

C segmentinde bile bu konularda(sürüş keyfi,sportiflik) rakibi, astra, focus ve mazda 3 gibi araçlar zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 22 Ocak 2018; 14:27:7 >
  • polo derim.. arkadas 4 sene boyunca hunharca kullandı arac bana misin demedi. 43bin tl ye de aninda satti.
  • 6 yıldır 2012 fiesta tdci kullanıyorum. Maşallah bugune kadar tık demedi, bakımdan bakıma servise giderim.Ferahlık, yol tutuş ve donanım olarak fiesta ileridedir diye düşünüyorum.Ama yol ve rüzgar sesini, motor sesini çok alır içeriye.Biraz seslidir fiesta.Zor bir tercih hangisini alırsanız alın Allah içinize sindirsin, kazasız belasız kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufradirisi01 -- 22 Ocak 2018; 21:59:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ikisinin de pek farkı yok ben ford sevdiğim için fiesta almıştım ama polo da güzeldir. Fiesta hakkında sorun olursa cevaplarım 1.4 titanium benzinli modelini kullandım uzunca bir süre.

• Kıçı kırık fiestayı gene b sınıfı lideri yaptılar ya la

• polo ikinci elde gereksiz balon fiyatlarda

fiesta ise dar boğucu

ben olsam c sınıfı alırdım 2010 b yerine 2006-7 c sınufu alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Alabileceğim en yüksek model ve düşük km olanına bakarım, gerekirse en boş paket olsun.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-45%2C000-km-de-temiz-sorunsuz-arac-arayanlar-519709313/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-temiz-arac-520072193/detay

polo alınır, bi de tüp taktınmı tamamdır.

• Dizelse fiesta ölüm, polo ortalamada daha iyi, fiesta sürüş zevkinde. Karar sizin, ikisininde sahibi oldum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.