Şimdi Ara

ford focus 1.6 benzinli mi 1.6 dizel mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
16.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    abi ben onu aradım. pek inandırıcı gelmedi ama kısaca bahsedeyim.

tampon değişmiş 3 bin lira hasar kaydı girmiş. ondan sonra başka bi zaman bi arabaya arkadan çarpmış onun hasarını da buna yazmışlar.

bide ön takım dağılıkmış sözde servis buna hasar kaydı açalım demiş ve açmış sonra bedavaya tamir etmişler ama hasar kaydı olarak gözükmüş.
  • lmfaopalio kullanıcısına yanıt
    40 bin eskinin 30 bini bile değil artık. Malesef çok değer kaybetti paramız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Conqueror26 kullanıcısına yanıt
    maalesef öyle. 40 bin liram var ve c sınıfı temiz bi araba bulamıyorum. 40 bin lirayı da gidip b sınıfı araç almak ne kadar mantıklı tartışılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lmfaopalio

abi ben onu aradım. pek inandırıcı gelmedi ama kısaca bahsedeyim.

tampon değişmiş 3 bin lira hasar kaydı girmiş. ondan sonra başka bi zaman bi arabaya arkadan çarpmış onun hasarını da buna yazmışlar.

bide ön takım dağılıkmış sözde servis buna hasar kaydı açalım demiş ve açmış sonra bedavaya tamir etmişler ama hasar kaydı olarak gözükmüş.

Bence o ilandan uzak durun. Hiçbir zaman karşı tarafın hasarı yazılmaz. Muhtemelen araç ön alt kısımdan darbe aldı. Bankete felan girmiş olabilir. Ön tampon ve ön takım gitti, hasar kaydıda budur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lmfaopalio kullanıcısına yanıt
    benzinlide ayrıca mercekli far var. ön sol kapıyı ucuza gelsin diye kendi boyamış :) daha diri duran benzinliyi al derim. lpg var üzmez.

dizelin hasar kaydı yüksek sayılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.