Bildirim
ford focus 1.6 ghia
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
25-27 arası.30 bile çeken var. -
TEMİZSE 30-35 ARASI YILA GÖREDE DEĞİŞİR -
kayınpeder 2003 en boş paket lpgsiz 120 bindeki beyaz sedan focusu 30 bine denemek için koydu 1 saat içinde arayan sayısını hatırlamıyoruz. şu piyasada aynı kondisyondaki ghia 32-33 e birkaç saat içinde satılır. -
Abimde 2005 model Focus1 1.6Ghia HB otomatik var. Hatasız, boyasız. 35'e satıyorum dese havada kapacaklar.
Focus1'lerin piyasası yüksek baya. Yakında bu Focus1 için de efsane kasa muhabbeti çıkarsa şaşırmayın. -
Peki nissan almera tekna full donanomli olani da var 31 e birakirim diyor siz ne dersiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2004 collection var boyasız amca oğlunda
35 istiyor ve o fiyatlara satıldığına bizzat şahit oldum
4 yıl önce 23150 ye almıştı
Ben bu focus 1 i kullandım sattım boyasızdı benimkide çok düzgündü
Ama bir 35 bin verecek bir arac olarak görmüyorum ama piyasada baya pirim yaptı bu bir gercek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7dreaMSoLdier_ -- 16 Eylül 2017; 12:53:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: teneke1236737
25-27 arası.30 bile çeken var.
25-27 ye Ghia yok kusura bakmayın ama 35 civarlarında
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X