Şimdi Ara

Ford focus 2 yakıt tüketimi karşılaştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2010 model 1.6 TDCi fabrika verisinin altına düştük şehir içi kullanım, bakalım kim ne yakmış

• İyi gezmiş araba.şirket aracı heral.
  • Şirket değil hocam uzun yolda yapılmış , 240 binde aldık 4 yıldır bizde yalnız arıza ışığı yaktı EGR arızası var sanırım bazen performanstan düşüyor gitmiyor araba 500-600 liraya hallolur diyor ustalar. Ben sat diyorum babama da sattiramadik az yakıyor diye. Muadili de pek araç yok. 90 hp bu arada konuya yazmayı unutmuşum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bigmagician

Şirket değil hocam uzun yolda yapılmış , 240 binde aldık 4 yıldır bizde yalnız arıza ışığı yaktı EGR arızası var sanırım bazen performanstan düşüyor gitmiyor araba 500-600 liraya hallolur diyor ustalar. Ben sat diyorum babama da sattiramadik az yakıyor diye. Muadili de pek araç yok. 90 hp bu arada konuya yazmayı unutmuşum
    egr iptal ettirin yada değiştirin başka çözümü yok.
  • o.lut03 O kullanıcısına yanıt
    Hocam EGR iptalinde araba daha fazla yakar diyorlar. Değiştirmeyi düşünüyoruz açıkçası. Ne önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bigmagician

Hocam EGR iptalinde araba daha fazla yakar diyorlar. Değiştirmeyi düşünüyoruz açıkçası. Ne önerirsiniz?
    aynı zamanda soğutma mekanizması olduğunu duymuştum yazılımcılar yakıtı arttırdığını söylüyor ama mantıklı gelmiyor.Sadece negatif olarak kurum biriktiriyor ama değiştirip devam etmek en doğrusu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.